reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Kremy na brodawki przegląd | SOSrodzice.pl tu jest przegląd kremów na brodawki - polecam poczytać również komentarze
gabi84
edda - właśnie na ulotce nic nie pisze na ten temat, tylko że leczy brodawki ale czy dzidzia może to nie piszą..
Joasia - dzięki, zaraz sobie poczytam
Joasia - dzięki, zaraz sobie poczytam
edda89
Własnie przeczytałam artykuł Joasi i pisze, że trzeba zmywać w Bepantenie
dlatego mam matalan bo tam niby nie trzeba zamywac, ale czasem tez polozylam b. czemu nie byle sudokremu nie dawac , ogolnie nastwaiam sie ze nie bede potrzebowac i chyba nawet do szpitala nie wezme.
Mam pytanie bierzecie smoczki? bedziecie uzywac? Bo corka nie chcaiala i wychowana bez ale moj nalega a ja na smoczkach sie nie znam bo syn tez za bardzo nie byl smoczkowy. I teraz nie wiem brac? kiedy dawac?
Mam pytanie bierzecie smoczki? bedziecie uzywac? Bo corka nie chcaiala i wychowana bez ale moj nalega a ja na smoczkach sie nie znam bo syn tez za bardzo nie byl smoczkowy. I teraz nie wiem brac? kiedy dawac?
yenka
Zaciekawiona BB
Jak dobrze wstać skoro świt... Może i dobrze, ale 2.45 to jednak przesada Właśnie o tej godzinie zaczęłam dziś dzień. Nie dało rady się uśpić... niewygodnie, Mała się wierci, mąż chrapie i pakuje się na moją poduszkę (co on w niej widzi?), na dworze wieje i coś stuka (próba odgadnięcia co to spełzła na niczym)... zieeeeeew
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
Verita ja mam jeden smoczek tak na wszelki wypadek wezmę do szpitala ale jak mały będzie spokojny to nie będę dawać. Kuba nie chciał żadnego smoczka plul wszystkimi więc nie wciskalam potem mniejszy problem bo nie trzeba odznaczajac
Joasia_1986
Mnie położna poleciła kupić Maltan do brodawek, żeby już używać i Bepanthen żeby smarować pupcie bobasowi profilaktycznie, a sudocrem żeby stosować dopiero jak coś na skórze wystąpi i żebym go narazie nie kupowała, bo jest w wyprawce ze szpitala.
No i już 3 dni smaruję raz dziennie tym Maltanem i brodawki jakoś lepiej wyglądają ;-)
Co do smoczka, to też mam spakowany na wszelki wypadek
No i już 3 dni smaruję raz dziennie tym Maltanem i brodawki jakoś lepiej wyglądają ;-)
Co do smoczka, to też mam spakowany na wszelki wypadek
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
Ej a co tam u Katii jakieś wieści?
reklama
yenka
Zaciekawiona BB
Też zaczęłam stosować maltan. Różnica jest widoczna: były bardzo delikatne i wrażliwe (mówiąc bardzo mam na myśli baaaaaardzo), teraz są takie "konkretniejsze", nie ocierają się tak łatwo itp.