reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Dzień dobry sobotnie:-)
A co to za lenistwo? Wczoraj ostatnia, dziś pierwsza?
Rosołek pyrtu pyrtu, pranko właśnie się wiruje, zaraz pójdzie do suszarki, ogarnąć chałupkę i odpoczynek. Obiad na dziś mam, jutro mąż będzie robił pizzę, więc z główki:-) lubię tak:-)

Dziś wrócił do domku laptopik po reanimacji:-)

Życzę miłego weekendu i pozdrawiam serdecznie:-)

reklama
Selerowa ja też tu jestem, podczytuje i widze że ciszaaaa ale weekend jest to niema co się dziwić :)
Ja zaraz jade do mamy na farbowanie, mąż śpi po nocce a na obiad łatwizna-makaron z sosem i warzywami:-D
Wieczorem mam spotkanie klasowe podstawówka-gimnazjum:-p Długo się wahałam czy isć z tym brzuchem moim ale pójde na godzine pooglądam te stare twarze i wróce do domu:tak:

Co do kosmetyków dla maluchów, to ja tak jak Monila używam Bambino. Przy starszym synku najpierw miałam Nivea Baby, ale go to uczulało. Bambino dla nas jest najlepsze. A do pupci sprawdził się na 200% Sudocrem. Nawet nazywamy go Cudokremem :-p
Miłej sobotki babeczki, spylam wieszać pranie i na spacerek z dzieciakami :-D

Dzien dobry:)
Ja juz po 2 sniadanku, jade z mezem na miasto po prezenty swiatczne:)
okropnie sie dzis czulam w nocy, juz nawet nie wiem dokladnie co mnie bolalo, pachwiny, brzuch, boczki i plecy normalnie cudowne uroki ciazowe, a do tego maly kopal po zebrach.:-):-D

Myg, ale Ci fajnie z tym spotkaniem. Normalnie zazdroszczę. Ja mieszkam na mazowszu 20 lat, przyjechałam tu zaraz po maturze na wakacje i już tak zostało. Za mną przywędrował brat, rodzice i siostra. Pochodzę z Warmii, a urodziłam się na Mazurach:-) gdzie mnie jeszcze wywieje? Wszystkie szkolne koleżanki i koledzy porozsiewani po świecie, ciężko się zebrać, choć kilka razy próbowaliśmy.

Magdalena, jednym pasuje to, innym tamto:-) wiesz jak to jest- dwoje ludzi, trzy opinie:-)

Karolina, już bliżej niż dalej:-)

Hej dziewczyny ja dziś byłam już na mieście w Tesco i kupiłam pampki. Promocja 65zł 148 szt rozmiar 2 i rozmiar 3 w tej samej cenie jakoś o 20 mniej :). Czyli rozmiary 1 i 2 mamy podejzewam myślę, że więcej nie będę potrzebować potem już 3 :)

Ja tam zaopatrzyłam się w Sudocrem :)
Do tego mam Oilatum Soft, Krem też z oilatum. Krem na zimę z Dax Cosmetics.
Planuję dokupić coś do mycia i oliwkę z Bubchen. Moje znajome bardzo polecają tą firmę, a znajoma położna
z której usług ja też będę korzystała, zaleca kąpiel w oilatum na zmianę z jakimś żelem dla niemowląt.

No to pierwszy wyciek mleczka mam za sobą :)
Leżałam sobie z moim paromiesięcznym siostrzeńcem i bawiłam się z nim, mała w brzuszku mnie kopała i hormony zaczęły swoją pracę i tu patrzę mokra bluzka :p Stanik też do prania, bo przemoczony :) Fajne uczucie hehe :)

Edda mi mleko leciało na początku ciąży ale to były pozostałości po Kacperku mimo że karmiłam go tylko przez msc

dziś wieszaliśmy szafki w kuchni i jestem padnięta mały śpi mój brat jeszcze u mnie nocuje ale gra na playu mąż poszedł na Wigilie i tel mu padł więc trochę się denerwuje a do tego kibel nam się zepsuł i woda mi na podłoge cieknie w tym domu wszystko się psuje jak męźa nie ma w domu

reklama
Edda chyba wypada pogratulować mimo pozostałościach w postaci małego pranka ;-)
Magdzik jak ja nienawidzę kiedy mojemu M pada telefon :wściekła/y: Wtedy już tysiąc czarnych myśli a pierwsza z nich teraz to, że zacznę rodzić i co wtedy a drugie co mnie martwi to każdy przejeżdżający na sygnale samochód...A Ty jeszcze masz do tego powódź w domu...nie zazdroszczę.

Do góry