reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Czy bierze któraś ranigast na zgage? Wzięłam jeden bo mam straszną az mjie na wymioty znowu bierze. Jutro idę do apteki po lek bo receptę już mam

reklama
Joasia pytałaś o krzywą z wynikiem 130. Mi wyszło 131 i mój gin powiedział że to nie jest cukrzyca ale najlepiej byłoby sobie słodycze odpuścić dla dobra maluszka.
My dzisiaj z mężem znowu w kuchni urzędowaliśmy i następna tura pierniczków gotowa, jutro sie polukrują i się wam pochwale :-D

kasieczek, Monila pieluszki tetrowe są te cieńsze ale jak łapne te grubsze na promo to też kupie. Kupiłam je w Auchan. Ale powiem Wam,że aż tak cieńkie to one nie są żeby prześwitywały. Od jakieś biedy mogą być a na grubsze bede polować.
Teraz poluję na materacyk kokosowo-grykowy do łóżeczka. Czas leci,brzuchol rośnie i powoli trzeba sie zaopatrywać.

Dziewczyny a widziałyście tego maluszka co pokazywali w Faktach TVN - urodził sie 3,5 miesiąca przed terminem z wagą 500g ?? Taaaaki maluśki <3 Mówie do mojego że jest taki malutki jak mój obecnie w brzuszku. Aż mi sie łezka w oku zakręciła jak zobaczyłam jak mama go tak tuliła i te mase kabelków przypiętych...

Witajcie..
Dzis sie poryczalam....Sasiadka moich rodzicow urodzila coreczke 2msc temu....Dziewczynka zmarla wczoraj...smiercia lozeczkowa....Zdrowe dziecko.... Tragedia

Witam z rana :-) nie śpię od 4, tak mnie dupsko i spojenie łonowe napier**** bo to już nawet nie boli, tylko właśnie napierd***** :-(

Insulina pikuś :-):-):-):-):-) :-):-):-) a ja głupia myślałam, że to zwykłe igły, kłucie...a tu raptem trzeba przytknąć to coś (wygląda jak długopis) do skóry i nacisnąć kilka razy. Żadnego kłucia, żadnego bólu :-):-) eeeeeeeeeee tam:-) tak to ja mogę :-) a dziś na czczo cukier 94, czyli w normie pierwszy raz od dłuższego czasu.

Kesti że zapytam - a kto Ci mówi o takich rzeczach? teraz? trzymaj się Kochana i nie myśl o tym.

sandra ja kupiłam jedynie 2 pieluchy tetrowe ze wzorkiem, może Młody będzie miał Przytulanki. Białych mam od metra po Mai, jest tego chyba ze 30. Nie wiem na plaster mi tego tyle było :-) Mam też kilka flanelowych. Już wygotowane, bielusieńkie, wyprasowane czekają na Młodego.

Myg wrzuć przepisik na pierniczki, zrobię z Mają :-) kupiłam 2 pudełka takich ciasteczek misiów do ozdabiania, ale mojemu dziecku za mało, chce jeszcze pierniczki. A sprawdzonego przepisu nie mam.

I zbieram się. Czas budzić Maję, potem w autko i do szkoły, a następnie na badania. Wpadnę później :-) do miłego!

selerowa, widzialam karawan... bo akurat okna w kuchni rodzicow wychodza na ich dom...I zapytalam sie mojej mamy kto zmarl...

Kesti jak to zmarla??? Jak to możliwe. Była przeziebiona albo cokolwiek? Szok dla mnie to straszne jak tak mozna nagle odejść. Wiem naczytalam się ale do mnie takie coś nie chce dojść :

Mojej cioci córeczka jak miala 3 miesiace tez zmarla smiercia łóżeczkową. Straszna tragedia wtedy byla w rodzinie. :-( Mnie tez sie to w głowie nie miesci,żeby zdrowe dziecko...ech lepiej nie myślec ani nie mowic o tak straszmych rzeczach :-C :'(

reklama
WIem dziewczyny, że śmierć takiego maleństwa to koszmar, niewyobrażalna tragedia, ale nie powinnyśmy o tym teraz myśleć. Będzie dobrze. Musimy teraz myśleć pozytywnie i o sobie, i o naszych maleństwach zabrzuszkowanych.

Do góry