reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Witam się poranie ;-)
wczoraj wpadli do nas znajomi z synem i dzieciaki zrobiły taki armagedon że dziś znowu masa sprzątania :/ jeszcze jak wczoraj byli to prąd prawie w całej dzielnicy wysiadł żadne latarnie sygnalizacja świetlna no nic nie działało poza bilbordami pierwszy raz widziałam taką ciemność w centrum miasta ;-)

Selerowa na początku pewnie ciężko będzie się przestawić ale szybko się przyzwyczaisz :-)

reklama
Hej porannie :)
Selerowa dasz radę i wszystko będzie dobrze. Początki zawsze są ciężkie, a już niedługo nie zauważysz nawet tej zmiany. Trzymam za Ciebie kciuki :-)
Magdzik wyobrażam sobie tę ciemność wokół, a ja tak się boję ciemności, że szok! A dzieci się nie wystraszyły?
Ja jeszcze wczoraj wieczorem zaczęłam sprzątać po malowaniu a dziś ciąg dalszy...

Selerowa współczuję i podziwiam dla mnie to nie wyobrazalnie ale wiem ze trzeba. Mam nadzieję że mi cukry w miarę wyjdą jeśli w ogóle zrobią badanie

witam się :) U nas wporzo Maja mnie tak z rana kopie że niemożliwe jest żeby zasnąć i nie iść prędzej do kibelka:tak: widać że jej to miejsce zajmuje :)
Mam pytanie bo ja niewiem czy mam omamy jakies czy co ale gdzie zniknoł nasz zakupowy temat ?:crazy:

Człowiek do wszystkiego może się przyzwyczaić, więc i ja się przyzwyczaję :-) Zakupy zrobione, krem z brokuła ugotowany :) Jeszcze tylko II danie zrobić dla siebie, bo Maja i mąż dziś jedzą chińskie :-)
Wpadłam do Rossmana, chwyciłam paczkę pamperów "1" - z kartą Rossnę 20% taniej, ale można wziąć tylko paczkę. Do tego przewijaki jednorazowe i chusteczki.
W Lidlu są pampersy po 88zl, po południu pojadę z mężonem. Szkoda, że rozmiarówka jest od 3, ale z tego co pamiętam, bardzo szybko używałam trójek przy Mai (spora była). A ponieważ Młody też będzie duży (a przynajmniej wszystko wskazuje na to), to długo nie poleżą :-)

Dziewczyny, czy używałyście orzechów piorących? skusiłam się dziś i zaraz wypróbuję :-)

Verita po suwaczku widzę, że jesteś w 27 tygodniu. Jak już nie zlecili to już raczej nie zlecą, chyba że masz wizytę jakoś niedługo i zdążysz w 28 tyg. No chyba, ze w Anglii jest inaczej.
myg moja Hanka też mnie kopie, nawet nie kopie ale rozpycha sie na maksa, już nawet czuć przez brzuch, że to kończyna sweeet :) Rzeczywiście nie ma tematu a wczoraj był napewno, bo patrzałam czy ktoś po mnie coś odpisywał :szok:
Selerowa ja byłam przedwczoraj w Rossmanie i to przeoczyłam? :wściekła/y:

Selerowa ja uzywalam orzechy piorace. Uzywalam ich jakis miesiac bo mialam wrazenie, ze piore w samej wodzie. Ale wiem, ze sporo osob uzywa, a moje leza w szafce hehehe.

Ehhh wy już pampki kupujecie :szok: Ja zamierzam dwie paczki kupić jedynek do szpitala i domu a potem to jakos się w rodzinie przyjeło że każdy przychodzi z pampersami na pierwsze odwiedziny z tego co mówiła szwagierka to ona z 3-4msc nie kupowała bo zawsze jakieś te co dostała się znalazły.
Edda ja podobnie jak verita mam 27tyd i ide w pon na glukoze, toretycznie to będzie początek 28tyg ale to nie szkodzi, chodzi tylko o wynik.
Apropo verita ty jestes administratorką może by sie dało ustalić co i kto zawinił że ten temat znikł :no: Jak znikł na dobre to trzeba nowy :crazy:

reklama
myg u mnie jest to samo z tymi pampersami :) A jeszcze przede mną baby shower więc narazie pampków nie kupuję :)
Słyszałam, że te badanie trzeba zrobić do 28 tyg. więc się mieścisz generalnie :) Tak na dobrą sprawę nie wiem czemu miałby być zakłamany wynik np. w 29 tyg.

Do góry