reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Selerowa ja u rodzinnego wieki nie bylam, bo tak się zlozylo,ze mój małżonek lekarzem jest, wiec zawsze mam ułatwione wejście do specjalistow, ale jak widać na zalaczonym obrazku i tak dupa z tego, bo asekuracja jest pelna para, zdaje sobie sprawę, ze żaden lekarz tak latwo antybiotyku mi nie przepisze, wiec licze się z tym,ze rodzinny odesle mnie do gina ewentualnie da propopzycje leczenia.

Edda nie musza bolec żeby mnie np. osemka nie boli,a podwyższone crp może być od tego, ale nie musi i tak teraz maqmy male pole do popisu, bo nawet zdjęcia nie da się zrobić, wiec trza czekac.

reklama
Ja zgagi nigdy nie miałam i w ciąży też raczej nie mam. Tylko raz mnie coś piekło w gardle i może to było to?

Zachcianek też za bardzo nie mam takich typowych. Apetyt mi dopisuje, jem to na co mam ochotę, a na wadze aktualnie +7 kg. Jak na 28 tydzień to chyba nawet nieźle. Oby teraz na końcówce nie przybrać jakoś ekstremalnie.

Co to libido to u mnie bardzo małe. Demonem seksu nigdy nie byłam, ale teraz rzadko mam na cokolwiek ochotę. Niestety mężuś odwrotnie. Nie przeszkadza mu brzuch ani nic, a mi jakoś dziwnie. Z drugiej strony kiedy jak nie teraz, kiedy mamy dowolność i swobodę? Później połóg, karmienie, zmęczenie, dzidzia w łóżeczku obok...

wiem, bo już dwa wyleczyłam ale z wyrywaniem się wstrzymam, boje się,ze to może wywolac skurcze, a osemke musze wyrwac.

Zrobilam cherbate i wyjelam czekolade z orzechami i powiem Wam, ze zeżarłam cala tak zeżarłam, a nie zjadlam!:szok:Nawet nie wiem kiedy sie skonczyla hehehehe a teraz maly jest tak zaslodzony, ze fika jak szalony

Karolina właśnie też opitoliłam tabliczkę czekolady a teraz racze się inką ;-)

Nie wiem jak to opisać ale znowu strasznie mnie boli brzuch tak jakby żołądek ale promieniju w dół że aż momentami mnie zgina

Witam się z sanatorium u mamy:-D Podczytuje was ale jakoś nie mam weny, odebrałam dzisiaj wypis i pisze że szyjka ma 32mm i co wy na to ?:>
Pozatym nie mam wogóle na nic weny, powinnam myśleć o dziecku i kupować reszte wyprawki bo niewiadomo jak z tym porodem a ja myśle o dupie marynie, jakoś mało o dziecku. To chyba przez to że tydzień o dziecku myślałam dniami i nocami teraz mózg mi odpoczywa. Odnośnie lini na brzuchu-nie mam jeszcze takowej, ale jeszcze z dwa tygodnie i zostane bez pępka bo mi już z dołku wychodzi:-D
Pozdrawiam

edit: ja na zgage albo migdały albo zimne mleko no i przedewszystkim zero soków słodkich! OD kiedy jest tylko woda i herbata rzadko zdaża się zgaga a tak lubiałam porzeczkowy:eek:

reklama
myg to szyjka długa :) pięknie :)
Ja za to coraz częściej myślę o dziecku i porodzie. Szerokim łukiem omijam temat u nas na forum o porodach. Mam głupie myśli, że za wcześnie urodzę, albo, że podczas porodu coś pójdzie nie tak... muszę jakoś zmienić myślenie na jakieś pozytywniejsze.

Do góry