reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Cześć dziewczyny
Wiem wiem trochę mnie tu nie było ale widzę, że nie jest u Was źle.
Ja zaczęłam wreszcie nabierać brzucha i tak jak co niektóre z Was mam wielki apetyt nie tylko na słodycze.
Wczoraj tak się objadałam cały dzień, że myślałam że brzuch mi pęknie hehehe
Czy jeśli raz po raz jak siedzę za długo napina mi się brzuch to źle?? Mam wrażenie że moje maleństwo wtedy zmienia pozycję ale zastanawiam się czy to normalne??
Pozdrawiam

reklama
Witam z rana i jakaś niewyspana jestem ;-)

Za oknem słonecznie to chociaż humor lepszy, no ale brak pomysłu na obiad a zaraz muszę zrobić bo m. o 12 już jedzie do pracy na popoludniową zmiane :sorry: Także lecę coś montować i później zajrze :-)

Dzien dobry:)
Wczoraj czytalam nasze wpisy od samego poczatku i powiem Wam, ze milo mi sie zrobilo, ta poczatkowa radosc z 2kresek na tescie i usg w poczatkowej fazie, teraz to juz inna bajka, czujemy ruchy i brzuchy nam rosną, a dzieciaczki wygladaja juz jak noworodki :) niesamowite

Witam,

Kasoku niekoniecznie ma tam nóżki bo moja córka ma główkowe ułożenie a mnie tez napierdziela w podbrzusze że aż boli chyba główka albo rączkami :-)
Karolina masz rację teraz to już zupełnie co innego:-)

Dziewczyny jak nas jest aż tyle z bolącymi podbrzuszami to może to nie aż tak złe jest..;-)

reklama
hej
ładna pogoda a ja mam humor do bani
boli mnie bardzo pachwina prawa aż w całe biodro idzie brzuch mnie tez pobolewa i podbrzusze i boki czasem cały brzuch
mam depresję maż mnie zawiódł strasznie brak mi sił

Do góry