reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Kesti - stacja parowa spoko sprawa,ale i kosztowna! na żelazko moje nie narzekam wcale ale nie lubie i tyle. Mój przez moje ciązowe niedomaganie uczył sie prasować i jak jest pod ścianą to i wyprasuje, racja zajmuje mu to dużo wiecej czasu ale ogarnia temat. i dobrze, nie wiadomo co życie przyniesie!
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej
ładna pogoda co
ech ja tez walczę z bólem gardła i leniem. Nie za dużo ostatnio pisze bo ucze się pilnie na prawko za tydzień mam egzamin wewnętrzny teoretyczny i zaczynam jazdy ale te testy to masakra jakaś ale chyba nie aż taki głupek ze mnie i się nauczę wreszcie
ładna pogoda co
ech ja tez walczę z bólem gardła i leniem. Nie za dużo ostatnio pisze bo ucze się pilnie na prawko za tydzień mam egzamin wewnętrzny teoretyczny i zaczynam jazdy ale te testy to masakra jakaś ale chyba nie aż taki głupek ze mnie i się nauczę wreszcie
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Grzechotka - powodzonka na prawku! ja niestety musiałam przełożyc na po porodzie! a testy fakt masakra. A wszystko jest po to – Demotywatory.pl
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
tak pytania dokładnie sa debilne niektóre
Zdrowka kobietki! Ja dziś od rana na wnerwieniu, w dodatku syn pobudek zrobił, ostatnio codzień z rana bardzo mnie denerwuje! Smoka mi sie dziś córeczka, ale od razu większa sie urodziła a nie taki niemowlak, a szkoda bo ja uwielbiam małżeństwa, żal mi było ze już większa, przewracala sie już itp ach te sny i te hormony!!!!
edda89
Fanka BB :)
A ja dziś pospałam bo do 10 fajnie było
Verita ja jak byłam przeziębiona to mi doktor kazał kupić wit. C i brać raz dziennie. Powiedziałam mu, że biorę Falvit Mama i tam też jest wit. C, to on mi powiedział, że akurat wit. C można śmiało brać. No więc ja do teraz raz dziennie sobie samą wit. C zażywam.
Oooo dziewczyny trzymam kciuki za prawko. Dobrze, że ja mam. Nikomu bym nie oddała.
Czy jest więcej mamusiek z pierwszą ciążą, które jeszcze nie rozpoczęły organizowania wyprawki dla malucha?
Ja z tego wszystkiego mam tylko ciuszki i to mnóstwo, bo od 0-3 mam chyba 5 reklamówek (po siostrzencach) i oprócz tego nic. Jakoś tak nie chce sie z tym śpieszyć. Ale za miesiąc już chyba zaczne coś kupować bo potem na raz wydać taką kasę to ja dziękuję.
Verita ja jak byłam przeziębiona to mi doktor kazał kupić wit. C i brać raz dziennie. Powiedziałam mu, że biorę Falvit Mama i tam też jest wit. C, to on mi powiedział, że akurat wit. C można śmiało brać. No więc ja do teraz raz dziennie sobie samą wit. C zażywam.
Oooo dziewczyny trzymam kciuki za prawko. Dobrze, że ja mam. Nikomu bym nie oddała.
Czy jest więcej mamusiek z pierwszą ciążą, które jeszcze nie rozpoczęły organizowania wyprawki dla malucha?
Ja z tego wszystkiego mam tylko ciuszki i to mnóstwo, bo od 0-3 mam chyba 5 reklamówek (po siostrzencach) i oprócz tego nic. Jakoś tak nie chce sie z tym śpieszyć. Ale za miesiąc już chyba zaczne coś kupować bo potem na raz wydać taką kasę to ja dziękuję.
Grzechotko powodzenia na prawku!! Współczuję tych testów, bo są debilne
Edda no ja akurat wcześnie zaczęłam i mma już dużo rzeczy dla Małego. Zostało mi do kupienia: łóżeczko, komoda, pościel, wanienka, wózek, przewijak, kosmetyki i rzeczy dla mnie do szpitala. Wszystko już mamy wybrane i tylko trzeba zamówić trzeba.
Edda no ja akurat wcześnie zaczęłam i mma już dużo rzeczy dla Małego. Zostało mi do kupienia: łóżeczko, komoda, pościel, wanienka, wózek, przewijak, kosmetyki i rzeczy dla mnie do szpitala. Wszystko już mamy wybrane i tylko trzeba zamówić trzeba.
reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Edda - ja bede mieć ciuszki po chrześnicy, ale ile to sie dowiem niedługo bo siostra tez w ciąży i zobaczymy kogo tam nosi, jak cos to będziemy dzielić. a tak to jeszcze nic a nic nie mam! te cieżkie zakupy typu wóżek, łózeczko, komoda, leżaczek to chyba na styczeń zostawie. a jak tylko forma i samopoczucie mi da to i tak ciuszko musze się wyżyć! a tak to na necie szukałam bo nie ogarne wszytsko w sklepach chodzić i kupowac.