reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Mnie lekarz doradził płukanie gardła herbatką z szałwii i zdecydowanie to wolę niż sól ;-) Do tego z tej samej herbaty robiłam sobie "parówkę" i powiem Wam, że po tym już całkiem dobrze noc przespałam. Ogólnie trzymam kciuki za wszystkie chorowitki co by Was długo nie męczyło, bo już niestety wiem co to znaczy ;-)

reklama
marta a o tym to nei słyszałam :) NA pewno lepsze w smaku niż solanka :) Skoro działa to super!
U mnie myszy w domu łobuzują w ścianie i boję się zasnąć nooooo:eek:

Kerna zdecydowanie lepsze, szczególnie jeśli przez przypadek połkniesz dziadostwo ;-) A myszy się nie bój, są niegroźne ;-) Wiem, wiem łatwo powiedzieć. A poważnie, jakby mi coś w ścianie szemrało to też chyba nie mogłabym zasnąć. Mnie wystarczy najmniejszy szelest i już mam głowę pełną myśli.

Idę się wreszcie kąpać i czekam na mężusia :-) Będzie późno w nocy, ale będzie i to mnie bardzo cieszy :-)

ja też tak mam, że każdy szmer i moja głowa zaczyna pracować! wyobraźnia szaleje, jak męża nie było i sobie coś wkręciłam to się zakluczałam w sypialni:-D

kurde dziewczyny mam mi właśnie przyniosła 2 wory ciuszków od znajomej z Angli! i to wszystkie tylko do 3 miesiąca. Masakra! Wszystkie jak nowe, połowa z metkami i absolutnie wszystkie firmowe: next, George itp.
jutro wrzucę może fotkę jak to wszystko poprzeglądam:-) narazie kupiłam tylko jedne body dla Małej i na tym zakończę bo już wszystko mam a czekam na jeszcze 2 paczki!

Witam się dziś wcześnie.
M wrócił o 5 do domu i już spać nie mogę :/ On słodko drzemie, a ja kręcę się jak wesz...Nawet już śniadanie zjadłam bo głodni byliśmy ;-) Spodziewam się, że później zjemy jeszcze jedno ;)

Verita zdrówka :-)
Katia jak dziś nastrój?
Oj biedne my teraz, jak nie hormony, to pogoda albo choroba nas łamie...

Cześć!!
Marta jaki ranny ptaszek jesteś ;-)Ja już wypiłam herbatkę z miodem i cytryną i zaraz pewnie zrobię sobie jakieś śniadanko.
Czeka na mnie kuchnia do ogarnięcia, bo wczoraj nic tam nie zrobiłam. Nawet naczyń do zmywarki nie wstawiłam :zawstydzona/y:Cały dzień przeleżałam.
A humor... Bez życia nadal jestem. Ale to chyba też dlatego, że od niedzieli nigdzie nie wychodziłam. Dziś więc mam w planach malutki spacer chociaż. Musze się ruszać.
Dziś zaczęliśmy 24tc i mam 7kg na plusie.

Miłego dnia Wam życzę. I trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

Witam sie i ja z humorem jak Katia, pogoda taka ponurasta ze nic sie nie chce, wczoraj nic nie robiłam dzis wypada, ale jak to będzie to nie mam pojęcia. cos by popraosowac bo sterta jakich mało! i łazienka do odpicowania mi została i całe mieszkanie byłoby na cacy!

walczyć moje chorowitki!!!

reklama
Ja sie obudzilam i leze w lozeczku, wstane za godzine:) Potem musze do sklepu jechac, a tak to nie mam nic do roboty, mi mama wczoraj oznajmila, ze troche zaszalala w Smyku.. bo takie ladne te ubranka:) Taka juz jest moja mama, nie potrafi sie mnie posluchac, ze miala nic nie kupowac:) ... Mieszkanie wysprzatane... takze nic tylko sie lenic, chyba pranie zrobie chociaz:) No i obiadek:)
kasieczek ja to nie znosilam prasowania, teraz uzywam stacji parowej do prasowania, wiec idzie mi to szybko, a i maz swoje sam prasuje w wiekszosci, chyba, ze go nie ma akurat:)

Do góry