reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Haha dziewczyny ale miałyście historie :D Się uśmiałam :-D
Ja ciasto zrobiłam, ale jeszcze nikt nie próbował. Mąż ma ochotę na piwko z kolegami, żeby opić synusia, ale mi jakoś smutno, że w domu znowu sama mam zostać więc jeszcze nie wiadomo co zrobi...
A co do ruchów też różnie czuję. W zeszłym tygodniu parę razy wyraźniej, w tym już tylko czasami i dość leciutko. Ale na usg machał nogami więc najważniejsze, że wszystko w porządku :) Nie ma co sobie nerwów dodawać :-)

reklama
dziewczyny moj mezus zwariował własnie siedzi w kuchni i piecze nalesniki .... :-p hahah mowiłam mu zeby nie robił tyle ciasta bo na mnie nie moze liczyc ja napewno nie zjem zadnego :-p wiec jesli ktoras ma ochote to zapraszam :-)

Verita wiec wsiadaj w samolot i czekamy :-) moj maz do cista nalesnikowego dodaje troche wody mineralnej gazowanej i ponoc wtedy sa lepsze takie pulchniejsze :-pcos w tym jest bo jego zawsze wychodza lepsze od moich :-p

teraz ogladam Na dobre i na złe :-p a potem Kogel mogel ;-)

monila zgadzam sie z woda:) mama mnie tak uczyla, a oprocz tego ubijam bialka na sztywno zawsze:) Ale zazdroszcze, ze u Was facet to gotuje...:) Moj nawet w domu nic nie naprawi... Ale wzywa specjaliste. Moja tesciowa mowila, ze w dziecinstwie nie interesowal sie meskimi sprawami, bo twierdzil, ze bedzie placil specjalistom.. I tak mu zostalo:) No coz, nie wyobrazam sobie zreszta mojego meza w ubraniach roboczych:) Bo zawsze pod krawatem:) Ale gotowac by mogl czasem cos:) Choc osobiscie uwielbiam kuchnie, to moj taki azyl:)

Witam was dziewczyny ja jeśli chodzi o ćwiczenia to mam załatwioną piłke tak za miesiąc dopiero ją będę miała a prócz tego w środe zajęcia dla ciężarnych a piątki basen:-D Od soboty będę miała labradora rodzinnego u siebie to mnie zmusi do wychodzenia:-) Mieszkam w nowym miejscu z 2 miesiące i niemam dużo znajomych to z psem będę spacerować :)
Z gotowaniem u mojego M to bywa dobrze bo jak pracuje na taką zmiane że może gotować to, to robi. Dzisiaj wyszorowaliśmy cały korytarz i posprzątaliśmy mieszkanie razem tak że lśni :-D A no i obiad na dwa dni zrobiony :tak: Jestem z mojego męża dumna!!
A no i coś w tym jest że faceci muszą przełknąć ciąże itd. Mój powoli już dotyka brzuszka tak nieśmiało ale już to robi. czasami nawet sobie żartuje z grubasami i dwoma osobami :-D
Też patrze na Na dobre i na złe :-D Tego falkowicza to zabić tylko!!
Musze dodać że mam zdjęcie brzuchasa z dzisiaj w całej okazałości ale na komórce u męża no i wstawie jak będzie czas.
A dziewczyny musze sie zapisać na badania 4D prenatalne i chce iść z moim to oglądać cudo, no ale jemu pasuje dopiero pod koniec 22tyg czy to nie będzie za póżno?

Ostatnia edycja:
Jestem w 18 tyg ciazy. Właśnie dziś mi cię zaczął.
milola nie martw sie bedzie dobrze. Najważniejsze, ze nie krwawisz;)
monilajadę jutro go Ciebie na sniadanko- naleśniki drżyjcie;))
ogladam teraz na TVN bitwę o dom, śle ludzie żyją;( po rozwodzie 7 lat, s nadal mieszkają razem...

A ja pewnie będę wszystko nadrabiać innego dnia w internecie, bo jak mąż jest to nie da się inaczej niż z fifą z wieczora ;-) Ale ja mam za to czas by poczytać spokojnie co u Was i sobie może troszkę pobuszować po allegro ;) W sumie to on odczuje to najbardziej (a może raczej jego portfel...) to niech gra ;-)

reklama
Do góry