Witajcie Nie wiem za bardzo jak tu na forum sie poruszać, ale wierze, ze mi pomóżcie Jestem Klaudia w 5 miesiącu. Czytam Was od jakiegoś czasu. :-)
reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
magdzik- mi pomoga ciepła kąpiel i leżenie na boku z poduszką między nogami. Słyszałam że są też jakieś rozluźniające zastrzyki które powodują rzadsze ataki rwy. Ale jakoś nigdy mi nie po drodze żeby się zapytać lekarza o to.
kerna
http://www.lauraziobro.pl
No chyba sprawa załatwiona...na przeprosiny dostałam wielkie merci ;-) zajadamy z Lusią :-)
Teraz będę upraszać jego szefostwo aby ten nie wyleciał z pracy bo szkoda mi tego typka
Magdzik ahh regres? Badałaś mocz? Moze sika częściej? Moze po prostu załóż pieluchy? Moja Lusia dalej sika w nocy, w końcu się oduczy. Pewnie chwilowo tylko tak ma.
witaj Klaudia! :-)
ej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!! Mogę dodawać emotki i edytować posta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa
Teraz będę upraszać jego szefostwo aby ten nie wyleciał z pracy bo szkoda mi tego typka
Magdzik ahh regres? Badałaś mocz? Moze sika częściej? Moze po prostu załóż pieluchy? Moja Lusia dalej sika w nocy, w końcu się oduczy. Pewnie chwilowo tylko tak ma.
witaj Klaudia! :-)
ej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!! Mogę dodawać emotki i edytować posta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa
witam.... nie mam ostatnio czasu więc sorry, że nie odpisuję każdej.
chciałam tylko dac znać że żyję ale w pracy wakacje się skończyły i to czuć a jeszcze koleżanka na urlopie więc czasu nie mam:-(
po pracy też nie bardzo bo się przetworami zajmuję i tak dzień za dniem leci.
mama stacha już Ci dziewczyny pisały o basenie i gimnastyce dla kobiet w ciąży, nodric walking ponoć też jest dobry w ciąży.
Ale oczywiście jeżeli lekarz pozwoli.
U mnie są ćwiczenia dla kobiet w ciąży i bardzo chciałam chodzić ale niestety (w tym przypadku) mój mąż BARDZO interesuje się ciążą i nie chce żebym chodziła .... on się strasznie martwi, że coś się stanie... a ja świruję :-( dobrze, że do pracy chodzę
Ale tak ogólnie to mnie cieszy, że tak się interesuje zawsze mówi do brzuszka i oprócz przewrażliwienia na punkcie bezpieczeństwa jest ok.
kerna to super że sprawa załatwiona
zmykam pracować
miłego dnia
chciałam tylko dac znać że żyję ale w pracy wakacje się skończyły i to czuć a jeszcze koleżanka na urlopie więc czasu nie mam:-(
po pracy też nie bardzo bo się przetworami zajmuję i tak dzień za dniem leci.
mama stacha już Ci dziewczyny pisały o basenie i gimnastyce dla kobiet w ciąży, nodric walking ponoć też jest dobry w ciąży.
Ale oczywiście jeżeli lekarz pozwoli.
U mnie są ćwiczenia dla kobiet w ciąży i bardzo chciałam chodzić ale niestety (w tym przypadku) mój mąż BARDZO interesuje się ciążą i nie chce żebym chodziła .... on się strasznie martwi, że coś się stanie... a ja świruję :-( dobrze, że do pracy chodzę
Ale tak ogólnie to mnie cieszy, że tak się interesuje zawsze mówi do brzuszka i oprócz przewrażliwienia na punkcie bezpieczeństwa jest ok.
kerna to super że sprawa załatwiona
zmykam pracować
miłego dnia
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Sylwia no meczy, męczy. Raczej w którymś badaniu zmierzyła źle. Pytanie tylko który wynik jest prawidłowy.
Znajdź innego lekarza i wyjaśnisz wszystko! A ciasto upiecz i zjedz ze smakiem w moim imieniu
Czuję siędobrze, ale bruzszek dokucza jak wstaję, nadal jest napięty..ale wiem ze to stres i dlatego wyruszamy na spacerek. Jeśli tego gościa zwolnią z pracy to zrobię wojnę w tym MPGK i pociągnę za nim resztę brygady. Bo nie on sam jest winny a osła sobie znaleźli. Zobaczymy co będzie dalej.
jak cudownie jest móc korzystać z dobrodziejstw opcji przy pisaniu posta Nawet akapity mam
Znajdź innego lekarza i wyjaśnisz wszystko! A ciasto upiecz i zjedz ze smakiem w moim imieniu
Czuję siędobrze, ale bruzszek dokucza jak wstaję, nadal jest napięty..ale wiem ze to stres i dlatego wyruszamy na spacerek. Jeśli tego gościa zwolnią z pracy to zrobię wojnę w tym MPGK i pociągnę za nim resztę brygady. Bo nie on sam jest winny a osła sobie znaleźli. Zobaczymy co będzie dalej.
jak cudownie jest móc korzystać z dobrodziejstw opcji przy pisaniu posta Nawet akapity mam
Beti1986
Fanka BB :)
kerna widze, ze masz juz 20 z przodu!!!!! WOW ciesze sie, ze sprawa sie roziwazala pomyslnie
katia ja dzis tez zamulona jak nie wiem weny brak i checi brak...
mamastacha ja mam akrnet na basen i mam zamiar raz na tydzien sobie chociaz chodzic poplywac. ale tak szczerze to mysle, ze jak masz przytyc to przytyjesz wiadomo ruch troche pomoze. a duzo jesz?
klaudia witaj!
jane ale masz troskliwego meza ale na jakis wpsolny basen chyba by sie zgodzil? hehe
katia ja dzis tez zamulona jak nie wiem weny brak i checi brak...
mamastacha ja mam akrnet na basen i mam zamiar raz na tydzien sobie chociaz chodzic poplywac. ale tak szczerze to mysle, ze jak masz przytyc to przytyjesz wiadomo ruch troche pomoze. a duzo jesz?
klaudia witaj!
jane ale masz troskliwego meza ale na jakis wpsolny basen chyba by sie zgodzil? hehe
Kerna ciesze sie ze sprawa załatwiona bo naprawde szkoda twoich nerwow;-) oby spacerek pomógł Ci na rozluznienie u ciebie juz 21 tydz leci ale to zleciało
ja czekam na kuriera i jak tylko odbiore paczke to wybywam do sklepu ;-)
Sylwia tak jak pisza dziewczyny zajdz do innego lekarza i wtedy bedziesz wiedziec co i jak ;-)
Witam nowa mamusie ;-) i zachecam do czestego udzielania sie :-)
ja czekam na kuriera i jak tylko odbiore paczke to wybywam do sklepu ;-)
Sylwia tak jak pisza dziewczyny zajdz do innego lekarza i wtedy bedziesz wiedziec co i jak ;-)
Witam nowa mamusie ;-) i zachecam do czestego udzielania sie :-)
reklama
Wypiłam mleko z kawą i zjadłam szarlotkę :-) Humor trochę lepszy. Tym bardziej, że Synuś się odzywa.
Monila ja też czekam na kuriera, ale nie wiem czy dziś już dojedzie. Tak czy siak mam nadzieję, że jakiś spacer zaliczę :-)
Sylwia9 ja też bym poszła na konsultacje do innego lekarza.
Monila ja też czekam na kuriera, ale nie wiem czy dziś już dojedzie. Tak czy siak mam nadzieję, że jakiś spacer zaliczę :-)
Sylwia9 ja też bym poszła na konsultacje do innego lekarza.