reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
magdzik- mi pomoga ciepła kąpiel i leżenie na boku z poduszką między nogami. Słyszałam że są też jakieś rozluźniające zastrzyki które powodują rzadsze ataki rwy. Ale jakoś nigdy mi nie po drodze żeby się zapytać lekarza o to.

No chyba sprawa załatwiona...na przeprosiny dostałam wielkie merci ;-) zajadamy z Lusią :-)
Teraz będę upraszać jego szefostwo aby ten nie wyleciał z pracy bo szkoda mi tego typka :sorry2:
Magdzik ahh regres? Badałaś mocz? Moze sika częściej? Moze po prostu załóż pieluchy? Moja Lusia dalej sika w nocy, w końcu się oduczy. Pewnie chwilowo tylko tak ma.
witaj Klaudia! :-)

ej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!! Mogę dodawać emotki i edytować posta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D:-D

witam.... nie mam ostatnio czasu więc sorry, że nie odpisuję każdej.
chciałam tylko dac znać że żyję ale w pracy wakacje się skończyły i to czuć a jeszcze koleżanka na urlopie więc czasu nie mam:-(
po pracy też nie bardzo bo się przetworami zajmuję i tak dzień za dniem leci.

mama stacha już Ci dziewczyny pisały o basenie i gimnastyce dla kobiet w ciąży, nodric walking ponoć też jest dobry w ciąży.
Ale oczywiście jeżeli lekarz pozwoli.

U mnie są ćwiczenia dla kobiet w ciąży i bardzo chciałam chodzić ale niestety (w tym przypadku) mój mąż BARDZO interesuje się ciążą i nie chce żebym chodziła .... on się strasznie martwi, że coś się stanie... a ja świruję :-( dobrze, że do pracy chodzę:tak:
Ale tak ogólnie to mnie cieszy, że tak się interesuje:tak: zawsze mówi do brzuszka i oprócz przewrażliwienia na punkcie bezpieczeństwa jest ok.

kerna to super że sprawa załatwiona

zmykam pracować
miłego dnia

Hej

Wpadłam się przywitać. Czytam Was, ale weny dziś brak. Może w ciągu dnia się rozkręcę.

A, witam nową Mamusię :-) Klaudia jak się czujesz? Na kiedy masz termin?

Klaudia witamy :)

Kerna no i bardzo dobrze że w końcu będziesz miała spokój, a jak się dzisiaj czujesz??

Ja dzisiaj też jakaś bez humoru jestem, miałam robić ciasto a chyba nawet do tego nie mam humoru :( męczy mnie ta sprawa szyjki... ;/

Sylwia no meczy, męczy. Raczej w którymś badaniu zmierzyła źle. Pytanie tylko który wynik jest prawidłowy.
Znajdź innego lekarza i wyjaśnisz wszystko! A ciasto upiecz i zjedz ze smakiem w moim imieniu :-p
Czuję siędobrze, ale bruzszek dokucza jak wstaję, nadal jest napięty..ale wiem ze to stres i dlatego wyruszamy na spacerek. Jeśli tego gościa zwolnią z pracy to zrobię wojnę w tym MPGK i pociągnę za nim resztę brygady. Bo nie on sam jest winny a osła sobie znaleźli. Zobaczymy co będzie dalej.

jak cudownie jest móc korzystać z dobrodziejstw opcji przy pisaniu posta:rofl2: Nawet akapity mam:szok::-D

kerna widze, ze masz juz 20 z przodu!!!!! WOW ciesze sie, ze sprawa sie roziwazala pomyslnie:)

katia ja dzis tez zamulona jak nie wiem:) weny brak i checi brak...

mamastacha ja mam akrnet na basen i mam zamiar raz na tydzien sobie chociaz chodzic poplywac. ale tak szczerze to mysle, ze jak masz przytyc to przytyjesz:( wiadomo ruch troche pomoze. a duzo jesz?

klaudia witaj!

jane ale masz troskliwego meza;) ale na jakis wpsolny basen chyba by sie zgodzil? hehe

Kerna ciesze sie ze sprawa załatwiona bo naprawde szkoda twoich nerwow;-) oby spacerek pomógł Ci na rozluznienie :sorry2: u ciebie juz 21 tydz leci ale to zleciało :tak:

ja czekam na kuriera i jak tylko odbiore paczke to wybywam do sklepu ;-)

Sylwia tak jak pisza dziewczyny zajdz do innego lekarza i wtedy bedziesz wiedziec co i jak ;-)

Witam nowa mamusie ;-) i zachecam do czestego udzielania sie :-)

reklama
Wypiłam mleko z kawą i zjadłam szarlotkę :-) Humor trochę lepszy. Tym bardziej, że Synuś się odzywa.

Monila ja też czekam na kuriera, ale nie wiem czy dziś już dojedzie. Tak czy siak mam nadzieję, że jakiś spacer zaliczę :-)

Sylwia9 ja też bym poszła na konsultacje do innego lekarza.

Do góry