reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Myg, super uczucie takie oglądanie, przekładanie i układanie maleńkich ciuszków. Uwielbiałam robić zakupy na allegro dla Mai, bo dla niej nic nie dostawałam, albo rzadko. Teraz dla Mikołaja właściwie nic ubraniowego nie kupowałam. Wszystko mam po Mai, siostrzenicy i rodzinnych blizniakach:-)

Joasia, ja mam dwa leżaczki. Jeden to leżaczek, którym można pobujać malucha nogą. To z chicco. Drugi fiszera leżaczek-bujaczek, na baterie, z regulowaną siłą kołysania, z muzyką, światełkami i grzechotkami. W tej hwili używamy tego pierwszego, bo dziecko w nim leży. Ten drugi to dopiero po 3 mż.

Kasoku, zdrówka życzę:-)

Biorę się za telefon. Muszę dodzwonić się do endokrynologa.

Joasia tez mam ten z Tiny Love, jest naprawdę fajny bo ma opcje łóżeczka :-) Dziewczyny mam pytanko.... po jakim czasie waszym dzieciaczkom odpadł pępek? Bo my sie 3 tygodnie już meczymy...a używam Octenisept, niby nic sie niepokojącego nie dzieje ale odpaść nie chce :baffled: Powinnam sie martwić?

Nam odpadł w 16 dobie i juz myslalam ze to mega długo :)

Oficjalnie ogłaszam koniec połogu - dzis mija 6 tygodni od porodu.
Ginekolog odwiedzony i wszystko gra.
Zastanawiam się nad wkładką domaciczną (spiralą) czy któraś ma w tym temacie doświadczenie i by doradziła?
Mam do wyboru zwykłą za 500 zł , ze srebrem za 600 zł ze złotem za 700 zł oraz slynną Mirenę za 1300 zł.

Anna teraz też są takie implanty z hormonen który wszczepia się w ramię kosztuje 800 zł i podobno jest dużo lepsze niż spirala tak słyszałam . Ja jeżeli się zdecyduje ti wybiorę mirene droga ale najlepsza .

Magdalena u nas pępek odpadł w 10 dobie szybko

reklama
Magda*lena w środe jak była u mnie położna to powiedziała, że zrobiłam z pępka skałę tym Octeniseptem i dlatego on nie odpada. Kazała zaopatrzyć się w zwykły spirytus 70% i nim działać.

Do góry