reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Kati u mnie akurat lekarz pytał czy chce zwolnienie , i mysle ze wiekszosc lekarzy tak robi no bo to przeciez ty jestes w ciazy i ty masz odpoczywac a nie lekarz:-p mysle ze twoj tez zapyta cie czy chcesz zwolnienie czy jeszcze chcesz pracowac :tak: tak wiec jesli tylko chcesz zwolnieni to jak zapyta to powiedz ze chcesz i tyle , mysle ze problemu nie bedzie :-) a jesli cie nie zpaytac (co bardzo mało proawdopodobne) to mozesz sama zapytac o zwolnienie :-D NIc sie nie martw lekarz nie moze ci odmowic zwolnienia .

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki :) Jutro na pewno poruszę tę kwestię na wizycie.

Brzuszek mnie pobolewa. Chciałabym się położyć chociaż na 10 minut... Jeszcze godzina w pracy i drugie tyle w korkach :-(

ojj przytulam :* no to smiało stawaj przy swoim jutro :-)
wytrzymaj jeszcze te 2h :-)
ja lezez w domu w stroju kapielowym :-p haha taki skwar a u mnie jeszcze bardzije grzeje bo mieszkamy na poddaszu :-p wiec sauna jak nic :-p

hej u mnie masakra, mam takie mdlosci, ze na nic patrzeć nie umiem, na nc sily nie mam, jutro mam usg, trzymajcie za mnie.

Kasoku tryzmac kciuki bedziemy bardzo mocno :-)

a ja własnie zrobiłam sobie świeżuteńki chlebus z kiełbaska swojska ( robiona przez wujka) i z musztardka mmmm pychotka:-p

czesc,jestem
kurcze nie wiem po co jechaliśmy do sadu ,sprawa trwala 5 minut,nastepna w październiku
potem kino,bylismy na Kac vegas 3 ,fajny ale widać ze już przeciąganie dla kasy,jednak 1 była najlepsza,teraz ja już w domku a maz poszedł po młodego do przedszkola

u mnie tez teraz zrobil się skwar(rano było pochmurnie i zimno),ja mam wentylator pod sufitem i powiem wam ze w upaly to moje wybawienie

co do zwolnienia to ja jestem od początku czerwca,powiedzialam ze pobolewa mnie brzuch,praca po 12 godzin i dostałam zwolnienie ,jutro wizyta i mam nadzieje ze dostane dalej bo nie wyobrażam sobie stać na nogach 12 godzin

Dziewczyny czy Wy też macie taką niemoc...normalnie nic mi się nie chce, tylko bym leżała i nic nie robiła...mobilizuje mnie tylko codzienne wstawanie do pracy bo tak bym zgniła na kanapie chyba ... ;)

Monila ale mi smaka narobilas ta kielbaska swojska

Ni_kusia ja mam straszna niemoc ,kurcze jak praowalam miałam porządek w mieszkaniu,obiady porobione ,poprasowane a teraz wstyd mowic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczynki!! Z całego serca gratuluję pozytywnych serduszkowych wizyt i witam nowe lutóweczki!! u mnie też straszny upał. Właśnie wróciłam z wycieczki przedszkolnej z moją córcią i odpoczywam. Miałam jeszcze dwie dziewczyki pod opieką więc dały mi popalić!! Teraz leżę i odpoczywam :) Monila ja też mieszkam na poddaszu, jak weszłam do salonu miałam 29 stopni:szok:, ale na całe szczęście mamy klimatyzację, więc teraz mam przyjemne 25:)
Kasoku trzymam kciuki za jutrzejsze usg, będzie dobrze :)
Dziś też przywitały mnie rano okropne mdłości, ale to dobrze, znaczy że jest ok :) chociaż podobno przy bliźniakach jest jest dużo gorzej niż przy ciąży pojedynczej:eek:

reklama
Sylwia zapraszam :-):-):-):-)

a ja wypatruje na niebie jakisch ciemnych chmurek albo wogole jakisch chmurek i nic nie ma :-p

ni_kusia ja tez taka nie moc mam ,nawet niechce mi sie wstawac do wc :-p

Do góry