reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

happymama no to razem będziemy wyczekiwały piątkowych wizyt :) Ja mam na 13 i tak samo nie widziałam dzidziusia od 4 tygodni..

Czytam te Wasze posty o tych mdłościach a patrze że Monila i Happymama 15 tydzień ciąży i jeszcze mdłości i ból piersi, a tak się łudziłam że nie długo przejdą mi te mdłości bo narazie jakoś się na to nie zapowiada :(

A ja się nie wysypiam bo mi jak zawszę śniły się głupoty i pobolewa mnie podbrzusze... Oby jak najszybciej wizyty... Bo dosłownie aż spać w nocy nie mogę bo wkrecam sobie głupoty że coś jest nie tak.

reklama
Małkus, u mnie aronia jest koło domu! ale warzywniaki, targowiska - tam tez znajdziesz, czasami stoją tez koło sklepów ludzie i sprzedaja ze swoich działek.

tu stosowanie:

Przy nadciśnieniu sugerowane jest wypijanie ok. 30 ml. soku trzy razy dziennie przed posiłkiem przez cały miesiąc. Profilaktycznie zwykle zaleca się szklankę soku dwa razy dziennie przez trzy tygodnie. Kuracje te można oczywiście co pewien czas powtarzać.

Happymama - o której masz wizyte? ja 9.20 :)

Kochane wróciłam.
Moją przykrą przygodę opisałam w wątku z wizytami. Dziś jest wszystko super. Zero plamień,zero bólu. Brzuszek ślicznie rośnie i już nie da sie go zamaskować. Nawet nie próbuję :-)

Przeczytałam Was, ale jestem jakoś tak zmęczona, że cięzko mi się wbić w rozmowę.

Będę już na bieżąco.

Kerna mąż jako gówniarz miał jakieś problemy z sercem, ale raz się przestraszył i zaniedbał to i więcej nie poszedł do kardiologa..tak mi mówił.

Teraz bada sobie ciśnienie 3 razy dziennie, żeby przedstawić to lekarzowi. Każdy wynik jest za wysoki.

Sylwia teraz jak tak mówisz to mi się przypomniało że szwagier robił nalewkę z aroni :-) i że dobrze rozgrzewała zimą. Musze go popytac ską brał, może gdzieś dzika rośnie.

Witam was, cały czas was podczytuje ale jakos niemam weny. Dzisiaj mam bardzo sprzątający dzień. Mąż skończył kuchnie remontować także możecie sobie to wyobrazić, umyłam okno i już padam!!
Wczoraj też miałam kiepski dzień, cały czas słaba. Wieczorem nabawiłam sie tez wielkiego strachu bo mam problemy z sercem (jestem po ablacji serca) i czasami czuje jeszcze jakieś szmery ale wczoraj ten szmer był duuugi !! Mąż pojechał na nocke a jak już mi ustało szybsze bicie to i tak dalej czułam że mi wali. Ehh dziewczyny wiem pokręcone to jest! jak ktoś jest ciekawy to Zespół WPW. A no i niewiem czy nie będę miała cesarki bo do kardiloga sie dodzwonić nie umie żeby sie umówić na wizyte:rofl2:

myg Ty też troszkę zwolnij tempo choć łatwo mi powiedzieć sama wiem jaki jest bałagan po remontach a co dopiero kuchni ;/ rób sobie częste odpoczynki i jeszcze te serce... masakra normalnie... :(

Dzisiaj mega zamulony dzień pogoda kiepska pada z małymi przerwami a wieeeje dosłownie jakby jesień już przyszła... Nie chce mi się nic ;/ ale na szczęście obiad już zrobiony i mogę się lenić :) dzisiaj nasza druga rocznica ślubu a mąż siedzi na przeciwko na fotelu i cichoszaaaaaaaaaaaaaaaaa... achh liczyłam chociaż na jakiegoś buziaka ;/ Ci faceci....

Drogie koleżanki :-) czy ktoras z Was ma może wadę wzroku? Ja mam -4 dioptrie na obu oczach i od 12 lat noszę soczewki kontaktowe. Zastanawiam się czy nie powinnam udac sie na konsultację do okulisty w sprawie porodu itd. Są tu jeszcze jakies kreciki takie jak ja? :-)

Sylwia najlepsze zyczenia rocznicowe! Mezczyzni nie uzywaja tej czesci mozgu odpowiedzialnej za pamietanie o jubileuszach ;-)

Ostatnia edycja:
BB_Anna powiedz swojemu ginkowi o tym ale w ciąży to chyba każda ma badanie wzroku pod tym kątem?? albo naiwnie mi się wydaje :-p

reklama
sylwia to chyba później się robi no chyba, że nie ma się wady wzroku? ale ja nie noszę okularów ale jeszcze kilka lat temu miałam super wzrok który niestety z roku na rok się pogarsza :( na pewno pójdę do okulisty w ciąży...szczególnie, że właśnie sobie przypomniałam, że muszę badania do pracy zrobić :-p

Do góry