reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Syliwa9 ja mam usmieszek ale to po cc :-p a piersi stały mi sie pełniejsze odrazu gdy zaszłam jeszcze testu nie zrobiłam a juz czułam ze cos jest na rzeczy własnie z powodu piersi:-)

Sylwia no to 3 złoze ci jeszcze raz zyczonka:-)

ja własniejestem w trakcie malowania paznokci :p

ja zawsze miałam spore piersi ale po zrzuceniu 10kg piersi spadły mi do misieczki B ojj jaka byłam szczesliwa :-) teraz wiadomo troszke sie powiekszyły i stały bardziej wypełnione , ale kurcze w pierwszej ciazy cycochy wogole mi nie urosły dopiero jak miałam pokarm to miałam wieksze ale tez nie jakos bardzo .. a teraz ?? chyba bede je wiozic na taczce :-p

Trusia u mnie niby słonko swieci ale ciemne chmury cały czas przechodza , ciepło niby jest ale chłodny wiaterek jest jak dla mnie super :-)

dziewczynki dziekuje za info, powiedzcie mi robicie tylko usg genetyczne i tyle? wystarczy? czy badania z krwi.

Beti - ciąża młodsza bo i owulka była póóóóóźno. ale na ost usg maluszek mial 25mm, a tydzień wczesniej w szpitalu miał 21mm wiec mało urósł i się przeraziłam , ale gin mnie uspokoił ze wszedzie sa inne aparaty i inne miary wiec nie ma co porównywać..

reklama
Ja zawszę chciałam mieć większe piersi mam tą miseczkę B ale moje cycuchy są maaałe a jak już ściągnę stanik "push up" oczywiście to już w ogóle piłeczki :) Teraz to fajnie bo i mogę bluzeczki z takim dekoltem nosić no i musze powiedzieć że bardzo widać mi na piersiach rozstępy po poprzedniej ciąży - wręcz takie delikatnie bordowe pręgi :sorry2:

Trochę brzusio pobolewa a jeszcze czeka mnie latanie po mieście, posprzątanie u nas w pokoju i zrobić jakiś obiadek...

Monila Ty chyba już kończysz I trymestr coooo :)

Do góry