reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Syliwa9 ja mam usmieszek ale to po cc :-p a piersi stały mi sie pełniejsze odrazu gdy zaszłam jeszcze testu nie zrobiłam a juz czułam ze cos jest na rzeczy własnie z powodu piersi:-)

Sylwia no to 3 złoze ci jeszcze raz zyczonka:-)

ja własniejestem w trakcie malowania paznokci :p

ja zawsze miałam spore piersi ale po zrzuceniu 10kg piersi spadły mi do misieczki B ojj jaka byłam szczesliwa :-) teraz wiadomo troszke sie powiekszyły i stały bardziej wypełnione , ale kurcze w pierwszej ciazy cycochy wogole mi nie urosły dopiero jak miałam pokarm to miałam wieksze ale tez nie jakos bardzo .. a teraz ?? chyba bede je wiozic na taczce :-p

Trusia u mnie niby słonko swieci ale ciemne chmury cały czas przechodza , ciepło niby jest ale chłodny wiaterek jest jak dla mnie super :-)

dziewczynki dziekuje za info, powiedzcie mi robicie tylko usg genetyczne i tyle? wystarczy? czy badania z krwi.

Beti - ciąża młodsza bo i owulka była póóóóóźno. ale na ost usg maluszek mial 25mm, a tydzień wczesniej w szpitalu miał 21mm wiec mało urósł i się przeraziłam , ale gin mnie uspokoił ze wszedzie sa inne aparaty i inne miary wiec nie ma co porównywać..

reklama
Ja zawszę chciałam mieć większe piersi mam tą miseczkę B ale moje cycuchy są maaałe a jak już ściągnę stanik "push up" oczywiście to już w ogóle piłeczki :) Teraz to fajnie bo i mogę bluzeczki z takim dekoltem nosić no i musze powiedzieć że bardzo widać mi na piersiach rozstępy po poprzedniej ciąży - wręcz takie delikatnie bordowe pręgi :sorry2:

Trochę brzusio pobolewa a jeszcze czeka mnie latanie po mieście, posprzątanie u nas w pokoju i zrobić jakiś obiadek...

Monila Ty chyba już kończysz I trymestr coooo :)

Do góry