reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Czesc laseczki. A u nas ladnie za oknem :-p i wcale nie bialo :-p
Dzis swietuje Dominis.Tak wiec spaecjalnie dla niego wszystkiego co najpiekniejsze, mnostwa przygod, duzo zdrowia i nieziemskiej frajdy kazdego dnia ode mnie i do dziewczynek moich:tak:

roczek.jpg

Ja czuje sie juz duuuzo lepiej.O dziwo Niki jeszcze nadal wciaz nie wykazuje objawow zeby cos zalapala ode mnie- ciesze sie ogromnie.
Za to moja mala zaczela sie "puszczac" :dry: Ale to jest nic- chodzi mi o to,ze nie patrzy w ogole gdzie, po co, przez co idzi-na leb na szyje- ryk co chwila- bo zawsze o cos wydzwoni.Ilez moge latac za nia:confused: wystarczy sekunda nieuwagi ...ehhh- niech, ze w koncu opanuje te sztuke do prefekcji:-D
Nocki bez zmian- przesypiamy :tak: Teraz Martysia ma ferie to troszke nam sie godziny wstawania i drzemek poprzestawialy,ale to tylko tydzien i znow wszystko wroci do normy.
Pozwolicie,ze o wyciaganiu wszytskiego skad tylko sie da, zwalaniu na podloge czego sie da i zbieraniu wszelkiego rodzaju okruszkow, papruszkow i wszelkich takich nie bede sie wypowiadac, bo mnie zaraz poniesie:dry::-D

moniamonis ja ja ja chce do Ciebie przyjechac :-D zaczyna mi coraz bardziej dokuczac to siedzenie z nimi w domu:dry:
przyszlirodzice gratki ,ze mala juz opanowala co i jak ;-):-D i jaka slodka- kaczuszke mamci przyniosla:-D
MOMP dobrze dobrze- w prawdzie w sumie to tylko komorka,ale niech sie gowniarze maja na bacznosci.Mojemu bratu zwineli kiedys-zostawil na lawce i tylko sie odwrocil.No ale nie wiedzial kto i co i poszedl na policje i jak sie okazalo oni maja jakies tam GPS-y czy cos na ten ksztalt i powklepywali dnae tej komorki- nowka byla wiec weszlkie paapiery brat mial- i ten program pokazal im gdzie ten telefon aktualnie sie znajduje :baffled: w kazdym razienei odrazu,ale po paru miesiacach- bo oczywwiscie ten ktory to zwinal byl ze tak powiem "nieuchwytny" ale komora wrocila do brata :tak: takze walcz kobieto walcz.Juz nawet nie o komore,ale o takich ..... niech sobie nie mysla,ze .. im wszytsko wolno;-)

Wszytskie Was sciskam cieplusio .Glowa do gory- wiosna juz tuz tuz :zawstydzona/y::-)

reklama
:-)Dominiczku:-)

Dużo zdrówka i radości,dużo miłości i wszelakiej szczęśliwości! Pogodnego dzieciństwa!! Tego wszystkiego w dniu Twoich 1 urodzinek życzą Ci

Marcelinka i ciocia Zytka :)

:-):-):-)
Dominiczku!
Z okazji Twojego Święta, życzy mu Ci dużo, dużo zdrówka, samych radosnych dni i szczęścia.
ciocia Gosia z Piotrusiem i Jasiem
:-):-):-)

witam
my dzis bylismy na szczepieniu Sewcio dzielny chodzil po calej przychodni :-D

wszystkiego co najlepsze dla Dominisia od cioci patrysi i Sewcia sto lat:-D:-D:-D:-D:-D

moniamonis - no to niezle Ci porzadki zrobila :-D przyjade do Cia to razem posiedzimy przez te 4 dzionki :-p:-p;-);-)
MOMP - mialam czas to przeczytac ale niestety nic nie zrobisz bo tacy ludzie (zlodzieje) szkoda tylko ze nie mogl oddac Ci tej karty a tel juz mogl sobie wizac co za bezczelnosc!!!
ulenka - bedzie mi milo jak zabierzesz troche sniegu :tak:;-)
syneczki - ja nie wierze w przyjazn damsko-meska ktoras strona zawsze czuje cos wiecej ... tak bylo kiedys w moim przypadku - niby moj przyjaciel ... dlatego jakos nie potrafie :no:

MOMP dobrze zrobiłaś:tak:Gówniaż dostanie za swoje albo przynajmniej zastanowi się dwa razy gdy na nowo przyjdzie mu ochota "znajdywać" czyjeś komórki
Moniamonis oj nieciekawie:no: Jestem ciekawa twój m jedzie relaksować się w góry a kiedy ty się zrelaksujesz zdala od rodziny?
Majeczka słodka:tak:

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy .... jestem teraz w bojowym nastroju:crazy: a jak mi przejdzie :zawstydzona/y: to sobie jeszcze raz przeczytam co napisałyście i do sądu na pewno pójdę walczyć :tak:
mniamonis - dobrze że mój mąż nie czyta forum, zaraz by wykorzystał przykład twojego męża a tak siedzi cichutko, o wyjazdach jeszcze nie wspomina (przunajmniej nie dłuższych niż jeden dzień) i Miczka kąpie co wieczór:tak:

MOMP to ty masz dobrze, u mnie m nie kąpie Majki sam, czasem posiedzi i się z nią pobawi, a jak była mała to mi pomagał ale sam NIGDY!!!
A z tym wyjazdem to sama go namawiałam wiam, że lubi jeździć inie mam sumienia go trzymać w domu. W końu to tylko raz w roku na kilka dni. I tak w eszłym roku było gorzej bo wtedy Majka miała miesiąc jak on wyjechał, wieć było ciężko. Teraz nie będzie ciężko tylko strasznie nudno:) Na sobotę i niedzielę to może jeszcze sobię kogoś zorganizuję, ale resztę dni będę usychać z tęsknoty i nudów.

Cloe - relaks a co to jest??;-) W najbliższym czasie czegoś takiego nie planuję:-(. Zresztą chyba narazie nie jestem gotowa aby zosawić Majkę na dłużej niż kilka godzin, chyba bym strasznie tęskniła:zawstydzona/y:

reklama
relaks a co to takiego:p ja tez moge o nim zapomniec:( ehhh
A meza terz nigdzie nie puszczam;p;p czemu ma miec lepiej odemnie;p;p

A to na poprawe humoru dziewczyny.
Bo kobieta to istota idealana :)

Dlaczego płaczesz?
młody chłopiec zapytał swą mamę.
Ponieważ jestem kobietą, odpowiedziała mu.
Nie rozumiem, odpowiedział.
Ona go przytuliła i rzekła:
i nigdy się nie dowiesz, ale nie martw się to normalne...
Później chłopiec spytał swojego Ojca,
Dlaczego Mama płacze bez powodu?
Wszystkie kobiety płaczą bez powodu.
było to wszystko co mógł mu odpowiedzieć.

Mały chłopiec urósł i stał się mężczyzną i wciąż nie wiedział dlaczego
kobiety płaczą.
Nareszcie uklęknął złożył ręce i zapytał:
Boże... Dlaczego kobiety płaczą (tak łatwo)?
A Bóg mu odpowiedział...
Kiedy tworzyłem kobietę postanowiłem ją uczynić wyjątkową.
Stworzyłem jej ramiona na tyle silne by mogła dźwigać ciężar całego
świata!
Dałem jej nadzwyczajną siłę, pozwalającą jej rodzić dzieci jak również
znosić odrzucenie, spowodowane czasem przez jej własne dzieci!
Dałem jej stanowczość, która pozwala jej na opiekę nad rodziną i
przyjaciółmi.
Niestraszna jej choroba!
Stworzyłem ją wrażliwą, aby kochała wszystkie dzieci, nawet wtedy, gdy
jej własne ją bardzo skrzywdzą!
Dałem jej siłę, aby opiekowała się swoim mężem mimo jego wad, Zrobiłem
ją z żebra swego męża, tak, aby chroniła jego serce!
Dałem jej mądrość, aby wiedziała, że dobry mąż nigdy nie skrzywdzi swej
żony. Czasem jednak testuje jej siłę i wytrwałość żony w wierze w niego.
Synu, na sam koniec
Dałem jej również łzę do wypłakania. Jest to jej jedyna słabość!
Jeśli kiedyś zobaczysz, że płacze, powiedz jej jak bardzo ją kochasz i
jak wiele robi dla innych.
I jeśli nawet wciąż płacze, sprawiłeś, że poczuła się o wiele lepiej.
Ona jest wyjątkowa!!!
Życzę Ci-życzę Ci gorącej filiżanki kawy którą ktoś dla Ciebie zrobi
Nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela
Zielonych świateł na Twojej drodze do pracy, albo sklepu
Życzę Ci dnia małych spraw, które Cię ucieszą
Najszybszej kolejki w sklepie.
Ulubionej piosenki w radio.
Twoich kluczy dokładnie tam gdzie ich szukasz.
Życzę Ci dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci
radosne poczucie że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuje Cię i
przygarnia, ponieważ jesteś kimś specjalnym.
Życzę Ci dnia Pokoju, Szczęśliwości i Radości.

Kochaj mężczyznę, który nazywa cię "ładną", a nie uważa za "sexy".
Tego, który oddzwania, gdy odłożysz słuchawkę.
Tego co nie śpi, aby zobaczyć cię śpiącą. Całuje twoje czoło.
Który chce pokazać ci cały świat nawet gdy nie jesteś przyszykowana.
Dla którego nie jest ważne czy stałaś się z biegiem lat grubsza czy
chudsza.
Który mówi: Co chciałabyś zjeść?- ja gotuję.
Tego, co przed swoimi przyjaciółmi chwyta twoją dłoń.
Czekaj na tego, który stale powtarza, ile dla niego znaczysz i jakim
jest szczęściarzem mając ciebie.
Tego, który swoim przyjaciołom przedstawia cie: To ona.
Kochaj tego, który kocha ciebie i prawdopodobnie będzie kochał cię
zawsze.

Do góry