Zytka oczywiście ogromne gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców, wycałuj tam Mikołajka przy najbliższej okazji :-)
co do nocek to masz podobnie jak ja z Gabi, co prawda nie płacze tylko po prostu jak ja odkładam po karmieniu to się wybudza ,siada w łóżeczku i zaczepia, no i zazwyczaj ląduje w naszym łóżku i wtedy do 9 śpi
czasem ląduje u nas dopiero tak o 5-6 przy drugiej pobudce na cyca ale nie raz juz o 1 nie da się odłożyć bez protestu
ostatnio dopiero skapnęła ze juz bez szelek może sobie pozwolić na zmianę pozycji i wierci sie odsć długo , mości sobie posłanie i najczęściej ląduje na brzuchu co jest totalną nowością jeśli chodzi o jej pozycje do spania, no i jeszcze jak juz zostaje z nami w łóżku to owszem possie sobie cycusia ale potem wtula sie w tatusia, no to tak od trzech nocek zauważyłam , tak słodko to wygląda no i poza tym teraz tatuś musi dzielić sie miejscem z córeczką i ja sie zdecydowanie lepiej odsypiam
a tatus i tak przeszcześliwy ze córcia tak do niego lgnie nie nie zważa na niewygodę;-)
ja właśnie zastanawiam sie na menu na urodzinki , szukam i szukam az w końcu jak znam życie zrobię standardowe sałatki, machnę jakieś schaboszczaki, wędlinki, jajka w majonezie, tort i ciasta i po krzyku
imprezka planuje robic w sobotę taką bardziej oficjalna dla najbliższej rodziny a w niedzielę znajomi , czyli juz bardziej na luzie
Syneczki no to @ złośliwa była wyjątkowo ,jak to @!!!
Agawa i Patrysia a u mnie śniegu niet, podeślijcie troszku
dzieci się uciesz!!!! chociaż ja już bym była za wiosna jednak, Gabi pewnie tez , właśnie wczoraj przyjechała chrzestna i kupiła juz prezencik na roczek , rowerek taki co to w najbliższym czasie będziemy pchać a dopiero za jakis czas córcia dosięgnie do pedałów, , moja siostra ma taki dla swojej córeczki ,tez dostała na roczek i przez dwa sezony złużył jako popychacz a teraz już dosięga do pedałów i sama jeździ , na tajnym wkleję fotke
któras z was pisała o prezentacji z robionej w power point . kurcze super pomysł ale ja takie beztalencie do komputera, nie uda mi sie za chiny ludowe takie coś zrobić ,ale za to uraczę gości zdjęciami z płytek, a mam ich troszku , nazbierało sie przez ten rok
dzięki za podsuniecie pomysłu!!