reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

hej hej
maly dzis marudny, ma 38,1 - zaczyna sie goraczka nie wiem od czego bo wczoraj lekarz stwierdzil ze jest zdrowy a zadne dziaslo nie jest napuchniete zeby to zeby byly a w dodatku taki marudny ze szok!!!

u nas tez czasem moj m okapie Sewka ale zawsze to siedzi z nami w lazience i podaje mi np plyn do kapieli dla malucha :sorry2:

reklama
Mój M usypia Oliwkę ale za dużo do roboty nie ma ja japrzebiorę a on połołozy na boczek, przykryje, pogłaszcze po pleckach i zgasi swiatło:sorry2:

właśnię kończę piec pączki:-) Pierwszy raz w życiu sama torobię :-) I wyszły. Jeśli mogę to przyłącze sie dorozmów na temat M :-)
Mój to czasem usypia Miłka.Kąpie gdy mnie nie ma a jak jestem to ubiera Kamila, Nosi M cały czas na rękach i potem mam przechlapane. Atak poza tym to nie robi nic a jak mnie nie ma todaje chłopcom jeść. :-)

:-):-)
witam, widzę ,że mężowie na tapecie..:-)
No to mój nie usypia,bo go nie ma.
Jak jeszcze na kąpiel się załąpie to posiedzi w łazience i wyciąga do ręcznika.Przewijać nigdy nie przewijał.I się nie dziwię, bo pod tym względem moje dziecię to diabeł:wściekła/y:No a tak to bawi się, na spacer zabiera i daje jeść czasami.I tyle, reszta to ja :wściekła/y:
agawa pewnie pączki będą pyszneeee....
patrysia -to ciekawe od czego gorączka??pewnie w najbliższym czasie się wyjaśni:-)
pozdrawiam wszystkie mamusie i pociechy:-):tak::-D

Witam sie i ja
A my mamy chruściki wczoraj zrobilam dzis w planach mam pączki ale zobacze
Poki co na 13 jade z Kuba do lekarza bo znow kaszle i biedak sie męczy tym kaszlem i katar z nosa leci że szok zobaczy co powie
Co do M teraz jest w domu to popilnuje czasami nie przewija nie karmi pobawi sie a tak to nic nie umie pampersa ostatnio ubieral tyl naprzód wiec wole nie experymentować z ubiorem wstyd ojciec 4 dzieci:baffled:no cóż to tylko facet
agawa smacznego:tak:
Patrysiu daj znać co z Sewkiem może to po szczepionce:confused:

nnnoooooo to ja swojego K obsmaruje!!!!!!!!!
e szkoda słów, niby wszystko potrafi zrobić bo i wykąpie i uśpi i nakarmi i przebierze ale robi to tak rzadko:( ale wieczorami po kąpieli Gabi uwielbia sie z nim turlać po łóżku, uwielbiam na nich patrzeć jak się tak wspólnie bawią, i mija mi wtedy żal ze znowu ja sama musiałam zrobić to czy tamto, niestety stworzony jest widać do wyższych celów ;) ale i tak sie cieszę że go mam u swego boku!
Patrysia dzięki za śnieg!!!!!!!!! biało się u mnie zrobiło :-D chciałammm to mam;-)
Agawa no to stawiaj wodę na kawusie i zaraz wpadniemy na pączusia!!!!!
MOMP wierzę ze cię męczy ta historia z policją i sądem, wizyty tych instytucjach nie nalezą do tych najmilszych, nawet jeśli idziesz walczyć o swoje, ale czasem trzeba , wytrwałości!!!!

Witam się i ja :-)
Skoro już mowa o mężulkach to ja troszkę na niego ponarzekam a później sie poprawie i pochwalę ;-)
Gdy urodził się Oliwierek nie robił nic aby mi pomóc. Nie wiedział wogóle ze ma dziecko. To ja w nocy do niego wstawałam, to ja go kąpałam, przebierałam, ani razu nie zmienił mu pieluszki gdy byłam w pobliżu no chyba że był przeze mnie zmuszony. Jedynie go karmił i usypiał gdy byłam na zajęciach a że mieszkalismy sami w Poznaniu nie miał po prostu i nnego wyjścia.
Gdy zaszłam po raz drugi w ciąże strasznie się cieszył szaleniec jeden. Zmienił sie nie do poznania momentami zastanawiałam sie czy go czasem kosmici nie porwali i eksperymentów nie przeprowadzali, naprawili i oddali hihihi :-D
Dbał o mnie jak nigdy. Robił na noc kaszke Oliwierkowi której do tej pory nawet nie umiał ugotować :-p Gdy Madi sie urodził to on pierwszy obciął mu paznokietki, to on pierwszy go wykąpał, przebrał uśpic nie uspił bo zasnął sam przy cycusiu.
Do dnia dzisiejszego jest niesamowity. Przyjeżdża z peracy między 19 a 20 zjada szybko obiad i szaleje z dziećmi po czym robi kolację dzieci jedzą i idzie pluskać Amadeuszka nastepnie ubiera i usypia. Dzieci strasznie czekają aż tata przyjedzie a jak widze jak czekają za nim a później super sie bawia czuje sie niesamowicie dumna ze mam takich chłopaków :-D:-)
Gdy Ami miał ten ciężki tydzień dzielnie mi pomagał to szczegół ze o 8 wyjeżdzał do pracy wstawał razem ze mną i na zmianę nosilismy małego śpiewał, tyle w nim cierpliwości było zdarzało sie że nawet wogóle sie nie kładł mnie wyganiał do łóżka do Oliwierka żebysmy razem sobie spali.
No tyle

reklama
hiih ah ci nasi Panowie:p
No coz ale kobiety sa silne i ze wszystkim sobie poradza jak napislam wyzej:)
A ja dzis jade na noc do moich rodzicow:) i z tamtad pojde sobie jutro do pracy i zostaje na weekend:) jutro spotykam sie z moimi kolezankami w koncu bo jzu nie pamietam kiedy je widzialam moze uda mi sie chwile odprezyc:)

Do góry