reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Mój mąż bardzo dużo pomaga mi przy małej ! Przez pierwszy miesiąc to on wstawał Dominisi w nocy żebym ja regenerowała siły po cesarskim cięciu! w ciągu dnia jak wroci z pracy przewija karmi kąpie bawi się także nie mogę narzekac! Moja mała już niedługo zacznie chodzic już nieśmiałe kroczki robi jak się zapomni że się nie trzyma niczego! Dostała jakiegoś uczulenia na policzkach i za bardzo nie wiem od czego ? Szykujemy się na przyszłą środę na urodzinki! Smacznych pączków wam życzę
POZDRAWIAMY

reklama
Syneczki a do tych kosmitów jakis adres!!!!!!!!!!!!!!!!! pozazdrościć męza, bardzo dobry "model" a który to rocznik ;)

maly wlasnie zasnal strasznie pozno jak na niego :baffled:

ale sie rozwinal temat :-D

Ania31 - jak narazie spi, wstanie to znow zmierze mu temp... ale juz nie marudzil... chociaz wiesz co sama nie wiem czy to moze byc od szczepionki bo ona byla wczoraj a zwykle jak juz to w ten sam dzien wystepuje goraczka a wczoraj zupelnie nic... dzis rano wstal rozpalony...
ulenka - u mnie to juz chyba zaczyna topniec ...

U mnie jest tak jak pisaam wczesniej. M od zawsze kąpał Mikołaja. Jak przyjechalismy z Miniem ze szpitala nikomu nie dał się zbliżyć do wanienki. Sam go wykąpał, nasmarował oliwką, ubrał :)) Czsem ja chce wykapać - ale nie chce mi na to pozwolić. Myślę że zależy mu na tym aby złapać silniejszą więź z synkiem. Ja go karmiłam, wstawałam, lulałam.... i M chyba był troszkę zazdrosny o nasza więź :)) No i tak naprawdę nie mogę na męża narzekać. Stara się, ma cierpliwość - czsem chyba większą niż ja. A Miku teraz daje popali. To już chyba ze dwa tygodnie trwa. to na pewno ząbki. Marudny, piskliwy, chce cały czas na rękach, i apetyt stracił.
No właśnie, wczoraj wstapiłam do apteki i pytam panią mgr o jakieś witaminy bo zmizerniał nieborak niemiłosiernie. A ta kobitka ze wielkim :szok: zdziwieniem - To nie daje pani dziecku zadnych witamin??? Głupio mi sie zrobiło. Kupiłam Cebionmulti. Ale jeszcze mu nie podałam.
Co wy na to mamusie?? Podajecie wmaluszkom witaminy?

MOMP cebion multi podaję cały czas po pięc kropel oprócz tego jeszcze wapno bo po pierwsze Oliwka nie chce pić mi mleka po drugie co chwilę łapie katar od Julki i standardowo daję wit D
Ania 31 bo za mało goniłaś swojego M do pomocy a mężczyźni jak mężczyźni nie musza nie robią:-D:tak:
Syneczki no właśnie daj namiary na kosmitów! Mojego im podeślę może podreperują cośnie coś:-D

czyli to tylko ja taka niezbyt doinformowana z tymi witaminami :baffled:
dziewczyny jesteśmy teraz na etapie kupna następnego fotelika. Na nowy to raczej mnie nie stać.... tzn. poradźcie - czy lepiej wydać mniejsze pieniądze na nowy, ale nie tak dobry (wg testów) fotelik, czy na używany ale bardzo dobrej firmy? Jakie wy macie. Z tych używanych myślę o MaxiCosi Priori XP.

Czesc kochane.Ja dziś na sekunde tylko podzielić się pączusiem i kawką z Wami.
Niki jakaś taka dziś absorbująca jest.

buziale i smacznego;-)

paczki_z_polewa_i_orzechami_desery_fotografie_2974.jpg

kawaa.jpg

reklama
ja i moj maz jestesmy '80 :)
miku nadal nie chodzi sam :// nie wiem jak mu pomoc- zalozylam mu buty, chodzimu po calym domu, za dwie kub jedna raczke 0 sam sie do tego nie rwie:((
czasem tylko próbuje i tyle.... ma już rok i dwa tygodnie

Do góry