reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
:-)Oleczku:-)
Z okazji Twoich 1 urodzinek życzymy Ci wszystkiego co najlepsze! Dużo zdrówka,uśmiechu, samych radosnych chwil i dużo szczęścia!

Marcelinka i ciocia Zytka

kropecko-ja już rok temu leżałam o tej porze na porodówce :) Szkoda,ze się wtedy nie spotkałyśmy :( Dzięki za życzonka. dla Marcysi! :)

Wszystkiego najlepszego dla Olka i Marcelinki :-)

Dziewczyny a karteczki co ja je wysyłam to od dwóch tygodni leżą u mnie w torbie :-(

Pozdrawiam :-)

Aaaaa i żyje :-D tylko za szybko czas mija :-D

Najserdzeczniejsze życzenia z okazji roczku dla Oleczka i Marcelinki:-):tak:
Marcysiu ciotka przyspała więc kareczka urodzinowa wyjdzie dopiero dziś:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Gapa ze mnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Eowyn witaj:tak:
Kluska oj dzieje się u ciebie dzieje :no: Trzymam kciuki by szybko wszystko było ok
U nas po staremu Julka dziś w domu kaszle:no: W przedszkolu częściej jej nie mam jak jest Co by było gdybym pracowała:confused::dry:

Marcelinko i Olku!:-):-):-)
Z okazji dzisiejszego Waszego święta
życzymy Wam dużo zdrówka, uśmiechu na co dzień na ślicznych buziaczkach
i szczęścia
ciocia Gosia z Piotrusiem i Jasiem:-):-):-)

hej hej
Wszystkiego naj naj serdeczniejszego z okazji pierwszych urodzin dla Olka i Marcelinki - duzo zdrowka, uśmiechu na buźce zyczy ciotka Patrysia z Sewim :-D:-D:-D:-D

ja dzis ledwo mowie ale nie moge isc do lekarza bo moj m w pracy ... :dry:
ladna.ex.panna - heh u mnie to chyba tak nie bedzie jak u Twojej koleznaki ja to bym musiala nad tym jeszcze popracowac ona to juz pewnie czysty profesjonalizm a jeszcze nie te progi :zawstydzona/y::-p ale mysle ze i mnie sie poszczesci :tak:
anna_ajra - gratulacje zabka
kluska - no to masakra - biedny Piotrus to co to byli za lekarze :szok: zeby sterdydy - przesada :no: no i dobrze ze Dominiczek juz pelen energii :tak:

a maly teraz spi

Marcelinko i Oleczku najlepsze zyczenia urodzinowe duzo usmiechu na waszych slicznych buziach zadnych zmartwien i pociechy z rodzicow

tego wam zyczy ciocia Kasia z reszta rodzinki!!!

reklama
I ja się dołączam oczywiscie do naszych maluszków , które mają dzis swoje święto

Marcelinka i Oluś specjalnie dla Was samych pogodnych dni, zdrówka, szczęsliwych chwil , mało łez, rośnijcie ku uciesze rodziców- eciotka Margaritka z córeczkami:tak:

Pozdrawiam wszytskie dziewczyny i ich pociechy. Buziale

Do góry