reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:-D
U nas nocki są na "szczęście" takie same, czyli pobudka 2x.

Kupiłam na Allegro ten album i już nie mogę się doczekać, aż go dostanę!

ladna.ex.panna - jak zdrówko malutkiej? Wysypka już zeszła? :confused:
Mysza - no proszę jaki mały gigant! Ale się super nauczył!:-D I pomyśleć, że jest najmłodszym lutowym bobaskiem...:-D
Gosia 78 - śliczny widok masz przez okno. Śnieg pewnie już stopniał...? No i jak tam ząbki Jasia... pojawiły się nowe?:confused:
Syneczki2 - pisałaś, że boli Ciebie "dziwnie" brzuch... dostałaś @? Jak ja bym chciała by mój Michaś spał do 8:30... :happy:
Mararitta - śliczną masz córeczkę! Gratuluję kolejnego ząbka!:yes:
patrysia - buziaczki dla Sewcia!:-D Ale on już fajny, duży chłopczyk! Cały mąż.
kaskax25 - jasne, że nie ma to, jak u mamy...:-D Zakupy się udały?
Paulineczka - chyba jeszcze nigdy nie szłam w takim deszczu by zmoknąć do bielizny...:eek: bynajmniej nie pamiętam... Ale musiała być ulewa!:huh:
Ja jak byłam mała, to razem z moim bratem bujałam się na drzwiczkach od piekarnika. Być może i Twój Michaś rozpracuję kuchenkę do końca...?:-D
Co do pocenia się, to zawsze staram
się ubrać Michasia nie za grubo lub skręcam kaloryfery. A może to taka uroda Twojego synka...?:unsure:
przyszlirodzice - śliczna, gratulacje!:-D
Ania31 - na pewno znajdę odpowiedni długopis do wpisów... może taki do płyt? Pojadę do hurtowni i tam mi doradzą.:-D
Kluska79 - fajnie, że udało Wam się zorganizować wyjście na basen! Super sprawa!:wink:
moniamonis - jak się czuje dziś malutka?:confused:
cloe - :-)
kropecka
- moja szwagierka zatrudniła projektanta wnętrz, ale nie sądzę by chciała jechać specjalnie do Łodzi. Nawet nie wiem, czy jak się ceni... więc niestety nie pomogę w tej kwestii.:sorry:
lileczka - gratuluję!:-D

Pozdrawiam!

reklama
anna_ajra bolało bolało z dnia na dzień coraz bardziej kilka razy nawet biegłam do łazieki z myślą że trach poleciało a tu czysto... i tak po dobrym tygodniu jak gdyby nigdy nic przestało...:szok::eek:no cóż czekam dalej.
Dziś fatalnie się czuje głowa cały dzień daje się odczuć że jest!!! Dzieci też jakieś piszczące są, mały ma dziś problemy z zasypianiem, ale jak już zasnął to na 3 godzny :eek: ale mimo to głowa itak mnie nie przestała boleć :-p Oliwierek cały dzień bajki ogląda wiec Domisie mi już bokami wychodzą...a Amadeo ciągle tylko za rękę każe sie prowadzać. Czasem sobie myslę że sie starzeje :-p przejde z nim przez całe mieszkanie kilkanaście razy i mam dosyć, a on niezmordowany chce jeszcze :baffled: gdyby jeszcze chciał chodzić przy czymś, nie podaje rączkę i mamuśka robi za podpórkę przez 3/4 dnia:wściekła/y: jutro idę mu kupić jeździka-pchacza z panelem zabawkowym, może chociaż troszkę mój etat sie skróci ;-)

hello
ale jestem wykonczona :no:
przed 14 czy troche po pojechalam do ammy potem z m pojechalismy do sklepu na zakupy kupilismy malemu samochodzik jutro zrobi mu fotki to pokaze i wielki czolg no i tam mleko...
a do pokoju kupilismy malutka choinke i ozdoby bo takich maych lampek nie bylo :-( poszukam moze na allegro beda
nawet jakos nie mam weny na odpisywanie :zawstydzona/y:
sorki :sorry:
ide sie zaraz kapac i spac :tak:;-)
dobrej nocki

Witam sie wiecie co wczoraj zauwazylam u malej ze jej zaczyna przeswitywac dolna 3 hahah a 1 ani 2 nie widac czy to mozliwe? a moze to 2 bo nie zdazylam sie dobrze przyjzec :p bo mała nie chce mamie buzi otwierac pukam lyzeczka ale nic nie slychac;/;/ :p:p

macie dziewczyny moze skype'a ?? jak co to podajcie mi namiary na PW bede wdzieczna :-D
przyszlirodzice - heh mozliwe mozliwe :tak: to wy chyba tez nas wyprzedzicie :wściekła/y:

Hej!
I po zimie, szkoda bo było jak w bajce...:-(

Byliśmy we wtorek znów u naszej pani laryngolog, Piotruś ma jednak bakterię w nosku:no:, na szczęście niegroźną, no i trzeba podać antybiotyk. Mam nadzieję, że dziecko w końcu przestanie kasłać:tak:. Wymaz zrobiliśmy też Jasiowi, tak na wszelki wypadek zwłaszcza, że on też cały czas pokasłuje:wściekła/y:

Anna ajra - na nowe ząbki ciągle czekamy:-D, Jaś wyjątkowo ciężko przechodzi to ząbkowanie, nocki ciągle koszmarne:no:. A Piotrusiowi wszystkie ząbki wyszły w zasadzie bezobjawowo....
Kropecka -moja siostra cioteczna jest architektem i projektantem w Warszawie ale z tego co wiem nieźle się ceni:sorry:
Muszę kończyć bo Jaś marudzi...
Pozdrawiam

Hello :-)
Dziś m pracuje z domu :-)Julka siedzi cały czas u niego:-) a Oliwia śpi mi już godzinę:szok: to normalnie się nie zdaża chyba M ma tak dobnre fluida, czy co?;-)
Gosia 78 więc życzę zdówka małym nich bakteria w końcu pójdzie precz:tak:
Piotruś jest teraz z wami w domu czy w przedszkolu? Z Julką cały tydzień siedzimy przeziębiona była teraz już zdrowieje za to mnie rozkłada i coś czuję że bedzie tak w koło Macieju:crazy:
Uciekam Oliwia stałam do potem

my wlasnie wrocilismy od mojej mamy i z zakupow :-)
obiadek zjedzony i zaraz moi chlopcy pojda spac :tak:
wiec bede miala spokoj :-D

dawna cloe - dla Ciebie zdrowka :tak:
Gosia78 - zdrowka dla chlopakow :tak: no i szkoda ze sniegu nie ma gbylo tak fajnie

a u nas dzis naprawde cieplo sloneczko caly czas swieci :-D

reklama
u nas tez było dzis slicznie na dworku słonko świeciło jakby to wiosna była:-D

Ja miałam dzis wyjście i teściowa pilnowała chłopców wiecie jak Bartek bał sie jej :szok:wogóle nie chciał mnie póścic a iść do niej musiałam dać mu jeśc i go uspić i dopiero poszłam na szczęścia jak wóciłam amły jeszcze spał czyli było bez stresowo:tak:moja mame tez widzi bardzo rzadko ale tak nie reaguje ciekawe dlaczego:-p
zreszta przekonam sie o tym jutro maja byc u mnie siostra z małym i mama:-D

Do góry