reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dzien doberek.Słonko jakies dziś wyszlo nawet:eek: ale w nocy zimnica ze brrrr.
dawna cloe sie musze jej dokładnie wypytać.Ale jakies tam chinskie tabele miała, monitoringi:eek: Moze i Wojcik się załapał tez:tak: w kazdym razie mają Krzysia i od wczoraj sa w domu i radośc ogromna:-Dsyneczki2 no nie zobaczysz moich księzniczek bo nie mam albumu:sorry::zawstydzona/y: Moze i kiedys pomysle nad tym;-)Paulineczka_ Ci powtarzam,ze barmanka jest ok;-):-)anna_ajra no to juz duze chlopisko z tego kuzyna ;-):-D kropecka dzieki za kosztorys;-):tak: i powiem,ze...albo nic nie powiem:-D maż siedzi i czyta i liczy:-D:-D
A moja niunia nadal meczy sie z tym zawalonym nosem:-(Chociaz w nocy nie jest tragicznie.No nic- trza przezyc ;-)
Udanej niedzieli.

reklama
Chłopaki na dworze więc mam krótką chwilę tylko dla siebie:tak:

Paulineczka - Piotruś kaszle nam już 2 miesiące, najgorzej jest rano po nocy, oprócz kaszlu ma brzydki żółtozielony katar - charakterystyczny dla zakażeń bakteryjnych

Anna ajra - Piotruś jest trochę osłabiony po antybiotyku, dziś dostanie 3 dawkę, potem 4 dni przerwy i jeszcze jedna butelka....mam nadzieję, że pomoże...
A jak Twój Michaś, dziś już nie wymiotuje? Pewnie łyka dużo ślinki i stąd te wymioty, mój Jaś strasznie się ślini ale wszystko ląduje na ubranku:-D

Cloe - dużo zdrówka dla Was!:-) Piotruś cały zeszły tydzień chodził do przedszkola, Antybiotyk podałam mu dopiero w piątek, jutro jak będzie mocno osłabiony to zostanie w domku, zobaczymy...

Pozdrawiam

czesc dziewczyny! duzo zdrowka dla maluszków:-)
anna i jak wizyta? 6 tygodni maluszek, jejku kiedy to było:-p
ja odpoczywam dzis po wczorajszych Andrzejkach:baffled: fajnie zorganizowany wieczór był w pubie, były rózne pokazy, hiponotyzer, striptiz;-) szkoda ze nie meski:rofl2: zaliczyłam wróżenie z kart tarota i z dloni;-) wyszło ze bede miała jeszcze jedno dziecko - chłopczyka heheh i babka rozpracowała mnie charakterologicznie ze hoho, wszystko sie zgadzało:tak: wierzycie w takie rzeczy w ogole?

Pozdrawiam serdecznie, już prawie grudniowo
Ania ajra dzięki za pamięć, czytam często, ale jakoś trudno się zebrać do napisania. U nas też kolejne ząbki na tapecie, dopiero co wyszły górne dwójki, dwie lepsze noce i znowu coś gorzej:-(, chyba dolne dwójki, ale to może potrwać:no:. Bardzo jestem zmęczona tymi nocami ciężkimi, oby już było lepiej. Poza tym czołganie się po całym domku i wspinanie na kolanka do ciekawych rzeczy, więc nie spuszczam z oka Ewci, gdy nie ma innej możliwości do kojca wkładam na kilka minut z atrakcyjnymi zabawkami.:-) Do stawania , chodzenia Ewuni się nie spieszy i jakoś mni to nie martwi, bo wtedy to dopiero będzie ciekawie!:-D
Gosiu78 zdrówka dla chłopaków!Dawna Cloe i dla Ciebie i córeczek! A jak z jedzeniem Oliwki?
Czy Wasze dzieciaczki teraz też są takie trudne do opanowania podczas przewijania? Ostatnio jest horror, przez jakiś czas działały zabawki lub wierszyki, ale przestały i strasznie ciężko Ewcię utrzymać:baffled:
Dobrej nocki Wszystkim!

Witam z rana. Teraz tylko kilka slow bo pewnie maly mi nie da. Te remonty, to pozeracze czasu, ale jestesmy na dobrej drodze. Dzis maja przywiezc meble.:tak:Mati dostal drugiego zabka, moze troche mniej bedzie marudzil. Nauczyl sie slicznie wymawiac mama i dada, i ciagle mnie szarpie wolajac mama dada. :wściekła/y:Dziewczyny a jakie macie pomysly na gwiazdke dla swoich maluchow bo ja juz sama nie wiem myslalam o tanczacym teletubisiu ale nie wiem. Moze wy cos ciekawego macie upatrzonego?:-)Odezwe sie pozniej bo maly szalu dostaje.:eek:

witamy
dzis pobudka o 8 ale zas w nocy bylo duzo wstawan :wściekła/y: zreszta znow jest marudny i to chyba na zeby ... :wściekła/y::no:
wiec tak na kompa z doskoku...

kaska - gratki na drugi zabek - u nas dalej cisza
najka - dla Was tez gratki na zabki :tak::wściekła/y:
ladna.ex.panna - ja nie wierze w taroty ani takie rzeczy :no:
anna_ajra - juz daje - zapomnialam :zawstydzona/y:u nas tez byl moment ze przez zeby byla goraczka i wymioty :tak:
milego dzionka
wklejam teraz fotki ktore obiecalam :laugh2:

Witam sie
No wiec w sobotę była mama z siostra mały wogóle nie płakał poszedł od razu na ręce do babci nawet sie przytulił co mnie zdziwiło bo tylko ja mam taki przywilej:-Dwiec moze cos moja tesciowa ma w sobie z reguły jest bardzo złośliwa i msciwa
A u nas kuba chory jade z nim dzis do lekarza boje sie czy to nie ponowne obturacje oskrzelowe nawracaja boje sie o małego zeby sie nie rozchorował przy okazji tez
jak wórce napisze co i jak powiedział lekarz

Witam sie po weekendzie:) mała gaduła nadaje caly czas i tylko by chodzila. A wczoraj wieczorem wogole jej sie nie mialo na spanie. Polozylam ja do lozeczka poszlam do kuchni sprzatac i slysze jakies grzechotki. wchodze po ciemku do malej szukam jej w lozeczku a jej nie ma. A ona z drugiej strony sobie siedzi i sie smieje i nadaje :):)

Witamy witamy.Kataru i co za tym idzie-kaszlu- ciąg dalszy:-(
ladna.ex.panna fajny wieczorek miałas:tak: fakt- ten striptiz męski dopełniłby calosci:-D Ja tez jakos nie wierze w takie wrózby:sorry: ale moze i dlatego,ze nigdy tez nie wrózył mi nikt ani nie przejrzał mnie na wylot:-D
kaskax25 coo do prezentu pod choinke to dla Niki juz kupilismy cos podobnego jak Ty masz dla Matika- załaczałas kiedys fotke:tak: Gorzej z ta starszą:confused2: za nic pomysłu nie mamy a jej list do Mikołaja jest przepełniony jej fantazja raczej:-D:-D A ludzi juz wszedzie pelno:eek: A ze sąsiedzi juz domy mają poubierane i choinki w domach tez to szczegół;-) W sklepach pieknie jest...Niki oczopląsu dostaje:-D;-)
Ania31 własnie tak to jest ,ze jak jedno dzieciatko coś "złapie" to drugie się zaraza :wściekła/y: Oby mały uniknął chorubska;-) A i przywilejem musiałaś sie podzielic:-D
przyszlirodzice to masz gadułe małą;-) zebolków moze nie ma za to rozgadana jest:tak:
No nic kobietki.Obowiązki wzywają.Miłego dnia i zdrówka duzo.

reklama
Cześć Mamisie!

Nie odzywam się ostatnio-przepraszam :) I nawet nie mam nic na swoje usprawiedliwienie...Muszę nadrobić zaległości w czytaniu by się włączyć do dyskusji :)
A co u nas? May już 6 zębalków!!! Wreszcie Marcysia nie ma "dyniowego uśmiechu"- wyrżnęły się jej górne jedynki i strasznie szybko (tak mi sie wydaje) urosły! Mało teraz raczkuje,chodzi za to wzdłóż mebli i scian-M się śmieje że chodzi po ścianach :)Próbuje też stawiać kroczki bez trzymania, na razie bardzo ostrożnie i kończy sie to upadkiem na pupcię,ale... Nocki bez zmian-średnio 2 pobudki na cysia-nie jest źle :) Dziś obudziła się ok 2 i o 6 i pospała do 7:50-wię całkiem dobrze :) Teraz też śpiocha,ale wyciągnę ją po spanku na spacer bo słonko dziś u nas :) Trzeba korzystać!

Anna_ajra-jestem i dzięki za pamięć :)

Buziaczkam Was wszystkie mocniasto!

Do góry