reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
maly spi moj m wlasnie poszedl do pracy a ja pweszlam zeby powiedziec "dobranoc" :-D
milych snow :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
aha zapomnialabym dodac mysza kawalek Miskolaka jest the best jest poprostu cudowny zreszta po mamie :-D

Melduję , że jestem i czytam ale nie mam czasu na pisanie.:szok:Moje dziecko to tylko jedną drzemkę ma i to tylko jak przy mleczku czy herbatce zaśnie i trwa kolo godziny:wściekła/y:i do wieczora już nie śpi .A później już taki śpiący , ze wytrzymać z nim to masakra:angry:A w nocy to jedna pobudka o różnych porach i pobudka ok 6:no:Dobrze ,że przynajmniej starszy trochę z nim pogra w piłkę to troche odpocznę.Polega to na tym, że Kuba kop[ie a Oskar za nim lata na czterech.Albo ucieka ze śmiechem jak go starszy brat goni.No i cisza i spokój panuje jak Osi je, cokolwiek byle coś w rece było:tak:t o go zawsze uciszy na moment:baffled:

patrysia i rodzice -- GRATULACJE dla maluchów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Osi jutro 9 miesięcy:laugh2::tak::-D
Ah i przyszlirodzice--śliczna dziewczynka.:-D
myszaaa - filmik super.

pozdrawiam i uciekam ,

myszaa ale z Mikiego spryciarz:tak: super!
kropecka pewnie jakbys sie wcztała w tematyke urzadzania wnetrz to żaden projektant nie byłby ci potrzebny:-p wierze w ciebie:-):tak:
monia monis i jak Majeczka sie czuje?:sorry: mam nadzieje, ze jest ok, u mojej Iguni w niedziele pojawiła sie goraczka 37,4 myslałam ze to od ząbków moze, tylko skoro do tej pory wyszly jej 4 i nie miała żadnych dolegliwosci to skąd wziełoby sie teraz:baffled::confused2:no ale dałam Nurofen dla dzieci, w poniedziałek goraczka o dziwo wzrosła do 38, do tego raz zwymiotowała (pierwszy raz w zyciu!) wiec znowu dałam Nurofen i wezwałam pediatre na wizyte domową:baffled: okazało sie ze mała ma zapalenie gardła:crazy: ktos zaraził ją wiruskiem:szok: po prostu stwierdzilam, ze w okresie zmiowym wizyty znajomych ograniczam do minimum:tak:
pani doktor nawet stwierdziła, ze wogóle nie widac po małej ze cos jej dolega, ale my zauważylismy ze stała sie bardziej marudna:eek:
czekamy na zdjecia twoich wnetrz:happy:
anna_ajra i ja sie skusiłam na albumik:laugh2: a co!
kaska jaki fotelik zakupiłaś?:sorry: ja cały czas jestem na etapie wybierania:baffled:
dzisiaj do tego wszystkiego na brzuszku zauwazyłam wysypke i tak sie zastanawiam czy to nie jakies zatrucie:baffled:
a z dobrych wiesci to w piatek idziemy na impreze andrzejkowa do klubu:laugh2: tylko musze komus przehandlowac dziecko:sorry::tak:

Witam. Nadal jestem zaaferowana zakupami. Dzis zaszalalam i zamowilam sobie kilka kosmetykow do makijazu a co tam, m ciagle powtarza ze o siebie nie dbam. Jak zobaczy rachunek za kosmetyki to moze przestanie:wściekła/y:ladna ex.panna wybralam taki fotelik NOWOŚĆ FOTELIK MEGGY CHALENGER 2008 0-18 KG!! (483942442) - Aukcje internetowe Allegro

Maly zadowolony ja tez bo nie byl drogi. :-)Zycze zdrowka dla Iguni:tak:moniamonis i jak lepiej?:-)kropecka a ja mysle ze nie ma to jak profesjonalista ktory zna sie na rzeczy:tak:Zycze zdrowka wszystkim chorujacym maluszkom i dobrej nocy wszystkim mamuskom:-):-):-)

ladna.ex.panna a może Igusia właśnie ma trzydniówkę??

Objawy:
nagła temperatura oscylująca między 39 a 40 stopni celcjusza, utrzymująca się od jednego do pięciu dni, najczęściej jednak trzy dni.
łagodny nieżyt gardła i ucha środkowego.
bezpośrednio po spadku gorączki na ciele malucha pojawia się czerwona wysypka, która znika zwykle po 1-2 dniach. Na ogół obejmuje twarz i górną część tułowia i przypomina wysypkę różyczkową.

Majka ma cały czas wysoką temperaturę, jutro wzywam lekarza. Ale mam nadzieję, że może rano wyskoczy jej wysypka i niunia przestanie się już męczyć.

A Igę w piątek dawaj do mnie;-)

witam Was dziewczyny
u nas nocka znakomita Sewcio poszedl spac po 20 i wstal mi w nocy tylko o 3:45 no i potem o 7:30 - bo obudzila nas Ola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moniamonis - zdrowka dla Majeczki :tak:
kaska - heh to ile Ty wydalas na kosmetyki :baffled:

maly znow mi buszuje bo siedziemy w drugim pokoju bo m po nocce i tak trzeba tu siedziec a potem sobie gdzies wyjdziemy :laugh2:

Dzień dobry u nas bardzo deszczowo:baffled::baffled:
Mały spał mi dzis do 5 dostał mleczko i poszedł spac dalej do 8.45:tak:i mamusia chodzi od rana usmiechnieta i wyspana:tak::-Dteraz ma tez drzemke a ja obiadek, pranko i troszkę do was i obowiazkowa kawunia na spokojnie;-)Kubuś oglada bajeczki a chłopcy w szkole
Pozdrawiamy

reklama
Witam
Oliwia śpi w końcu ostatnio nie można spuszczać z niej oczu a ia tak chodzi z guzem na czaolw:zawstydzona/y::sorry:
Musze skorzystać z możliwości i zaraz robię kawę Julka na bajce przeziębiona woięc siedzi w domu
Syneczki podziwiam cię że tak szybko chcesz mić trzecie dziecko ja mam dwójkę i wymiękam:baffled:
Mysza Mikołaj świetny:-) spryciaż mały:-D Najmłodszy z grona a ruchowo niejedno wyprxedza:tak:
Ok uciekam do potem:-)

Do góry