reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

dzisiaj moja mała kończy 2 m-ce!:-)
szykuje sie mała imprezka, szybki odwiedziny dziadków i pewnie jakies prezenty :-):-):-)
miłego dnia:-D bo nsłoneczny to chyba jest w całym kraju:-p

reklama
Cześć Dziewczyny!
U nas dziś zapowiada się ładny dzień, więc mam nadzieję że uda mi się wyciągnąć mojego piecucha malutkiego z domku :) Ubieranie sie nie jest jej ulubiona czynnością, nie lubi być skrępowana (kocyk itp.), no i ta nieszczęsna czapka :( Tymczasem leży sobie w łóżeczku i piszczy radośnie do miśków na karuzeli :)

ładna ex panna
no to udanej imprezki :) Weekend majowy..ech...zazdroszczę!My siedzimy w domku, M pracuje :(

Ika s mój lekarz "zaprosił" mnie na kolejna wizytę za pół roku jak nic się nie będzie działo do tego czasu.

Dawna Cloe
dobrze,że ten koszmar szpitalny juz za Wami. teraz szybko o tym zapomnieć. Buziaczki dla Was.

Rekinasia moja Marcysia tez sie objada (jakby na zapas) a potem ulewa :( A ostatnio wkłada nagminnie piąchy do buzi i prowokuje te ulewania :( Mam nadzieję,że opanujecie wreszcie tą alergię u Igorka- trzymam kciuki!

Całuskam wszystkie mocniasto!

siedzę sobie z kawą bez mleka (i praktycznie bez kofeiny, z cykorią :-p) i zajadam herbatniki - zjadłam prawie całe opakowanie! :szok: teraz sprawdza się stara prawda o zakazanym owocu, zjadłabym dokładnie to, czego mi nie można :-(a że herbatniki można, to jem paczkę dziennie :happy:
dziewczyny karmiące jecie pączki? czy z jakiegoś powodu nie radzicie jeść???

Hej
Ładna panna śliczniutkie to łóżeczko.Myszy też.
Dziewczyny jak Was czytam to jestem w szoku:szok: ja jem prawie wszystko jedynie mało nabiału,bo nie przepadam i zero kapustnych, kawkę tez piję i1 dziennie,a mała jest spokojna , od czekolady Ola ma krosteczki więc nie jem więcej jak kosteczke na dwa dni.
Buziaczki, też bym pojechał na weekendzik majowy:-(

Rekinasaia pączki jadłąm i w ogóle ciasto,bo ciągle goście i jak tu nie jeśc?:-p

Paty no to jesteś szczęściarą, Igi ma uczulenie (właśnie mu schodzi) na buzi i ciałku a jego kupy pozostawiają wiele do życzenia. ciągle analizuję swoją dietę i sie zamartwiam. ja przważnie mam pod górkę

No proszę... w końcu zostałyśmy przeniesione...:-)

Dzisiaj była piękna pogoda, więc poszliśmy na długi spacer.:happy: Po południu pojeździliśmy po sklepach. Potrzebuje coś na chrzciny. Niestety nic fajnego nie znalazłam,:dry: a muszę w najbliższym czasie.

Ponąć mają być teraz deszcze, więc zawitam częściej na forum.

Buziaki

laseczki, jakie macie termometry dla dzieciaczków? my mamy canpol babies, ale jest do kitu :baffled: czeka się w nieskończoność na wynik a Igor nie jest taki chętny, żeby leżeć bez ruchu taaaaak dłuuuugo :-D zważywszy, że jest mistrzem rozkopania się z każdego kocyka w ciągu 3 minut od zaśnięcia :laugh2:, potrzebuję czegoś takiego, jak np. termometr naklejany na czoło - testowałyście to rozwiązanie?

Cześć dziewczyny,
My miałysmy dzis wybitnie spokojną noc, ale w ciągu dnia mała marudziła.
I przeraziłam się bo zauważyłam , że Amelka ma kropki krwi na spioszkasz w okolicy sutków. Wcześniej myślałam że to jakaś plamka, ale sprawdziłam że na wczoraqjszych spioszkasz tez jest.
Przyjzałam sie brodawce i była podrazniona.
Obdzwoniłam od razu dwóch pediatrów, jeden kazał mi isc jutro do przychodni i nie wiedział co to, a drugi kazał posmarować linomagiem bo pewnie jakieś otarcie.
Posmarowałam i obserwuję, zobacze co bedzie jutro.
ZYTKA- moja Amelkas tez wkłada sobie piąski do buzi co powoduje ulewanie:-), i jak juz uleje to się szelmosko usmiecha

pozdrawiam

Dziewczyny:Czy cwiczycie juz brzuszki??bo sie kurde zapomnialam gina spytac ;/
Malemu nie wyszla narazie wysypka, ale powiedcie mi czy mozliwe jest aby wiatrowka (odra) przeszla u dziecka bezobjawowo????? (znaczy bez wysypki??)
A co do szczepionki. to: ja sie umowilam na 18 kwietna na 5w1 i na zap. opon mozgowych (??), bo mi powiedziala pediatra ze dziecko powinno skonczyc min, 7 tygodni do niej.

Rekinasia- ja ostatnio mierzylam malemu temp. zwyklym elektrycznym termometrem w pupce, no i okazalo sie ze nie ma goracZki o czym poinformowal mnie ten pseudo termometr na pasku ;/ mial 37,2 a na tym pokazalo 39, malo tego w innych miejscach na czole Michalek mial inna temp.;/ dziwne- wiec ogolnie- ter. na pasku sluzy do orientacyjnego pomiaru temp i niczego wiec- takie jest moje zdanie

DAWNACLOE- zycze szybkiego powrotu do zdrowia,

ANNA_AJRA- no to Michalek ma 1sza burze za soba ;) Mi sie konczy macierzynski 29 lipca-czym ty sie zajmujesz, ze piszesz,ze idziesz popracowac??(jesli moge spytac ;p )

IKA S- mi waga stanela i ani drgnie, przytylam w ciazy 32 kilo po niej stracilam 15 ;'
ładna ex panna- ja mam łóżeczko podobne do tego i jak dla mnie jest ok, a przebierak juz jest za maly ;/, wiec niewiem czy jest konieczny- przynajmniej nie dla mnie
NOWOSC !!! LOZECZKO TURYSTYCZNE GRAPI LUXUS BB (344670515) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry