Paulineczka_
mamy lutowe '08
Czesc na tylko na chwilke. Wlasnie wrocilam od gina. No i mam Wszystko co moje jest ok, ladnie sie pozwijalo, pozrastalo itd tylko to co irlandzkie spartaczone oczywiscie A chodzi o naciecie. po pierwsze doktor powiedzial, ze w moim przypadku ( porodu vaccum) trzeba bylo zrobic bardzo duze naciecie,ale jakos po skosie a nie na wprost zwieracza bo mogli mi uszkodzic go i bylabym sobie z pampersem musiala latac do czego malo brakowalo zreszta. Na marginesie to powiedzial ze w Pl juz dawno tego sie nie robi A po drugie to przy szyciu wyszly mi blony jakies i jak sie nie zluszcza to trzeba bedzie usuwac (za 2 miechy do kontroli). No i teraz (przez to wlasnie) moge odczuwac bol pzrzy stosunku o czym chyba dzis sie w koncu przekonam:-):-):-) ( to chba bedzie prawie jak pierwszy raz). No i takie cos, a te patologi Irlandzkie nie robia kontroli poporodowej- porazka totaln. te baby jesli maja tak jak ja to ,moze mysla ze tak ma byc Aha byla dzis u niego dziewczyna biedna z poronieniem, krew to miala autentycznie w butach Zrobil usg, opisal (bo wiedzial ze w IRL szpitalu nikt jej nie zrobi usg o tej porze) i wyslal do szpitala. A w szpitalu powiedzieli, ze dobry lekarz (niewiem wprawdzie co znaczy dobry- a dociekac niesmialam) bedzie dopiero rano No i dowiedzialam sie tez ze tutaj dopiero po 4 poronieniu wdrazaja jakies badania- no to sa jakies konowaly normalnie!!!! Doszlam do wniosku ze w IRL to prawo dzungli- silniejszy przetrwaI coraz mniej mi sie tu podoba
Pozdrawiam i ide sie szykowac na "moj pierwszy raz"
jutro odpisze
Aha no i musze bardzo uwazac (dostalam tabletki ,ale zanim zaczna dzialac to hoho) b juz jajeczkuje ;/
Pozdrawiam i ide sie szykowac na "moj pierwszy raz"
jutro odpisze
Aha no i musze bardzo uwazac (dostalam tabletki ,ale zanim zaczna dzialac to hoho) b juz jajeczkuje ;/