Minesota
Fan(ka)
ladna.ex.panna - ta reklama tylko mnie wkurza... nie będę szczepić - ale ta reklama jest denerwująca:-) i już tak często że można mieć jej dość...
Co do mycia - to choć nie mam dziewczynki - to w szpitalu koło mnie leżała dziewczyna - z córeczką i jej kazali jedynie delikatnie przemyć :-)
Aggy - wiem :-) mały tak się na nas wkurzal... że szkoda gadać:-)
A teraz czekam na położną mówiła że będzie między 10 a 15 ... a ja już się denerwuje... bo nie wiem za co się zabrać:-)
Na rotawirusa może się zdecyduje - ale jak młody będzie miał pójść do przedszkola:-)
Co do mycia - to choć nie mam dziewczynki - to w szpitalu koło mnie leżała dziewczyna - z córeczką i jej kazali jedynie delikatnie przemyć :-)
Aggy - wiem :-) mały tak się na nas wkurzal... że szkoda gadać:-)
A teraz czekam na położną mówiła że będzie między 10 a 15 ... a ja już się denerwuje... bo nie wiem za co się zabrać:-)
my jeszcze nie zdecydowaliśmy co do szczepień, mamy dopiero termin na tydzień po Wielkanocy, ale na 100% się zdecydujemy na skojarzone (5 składników) i być może na pneumokoki. Któraś z was szczepi na rotawirusa??
Na rotawirusa może się zdecyduje - ale jak młody będzie miał pójść do przedszkola:-)