Hej
Witam się z rana :-) Widzę że i mnie dopadła opieka nad synkiem - i nie ma czasu na internet :-)
M poszedł zapisać małego do pediatry... do USC - ciekawe czy Mikołaj zostanie
...
Maly ma już tydzień - choć nie brakuje mu jeszcze coś koło godzinki :-)
Rekinasia - też mnie to interesuje czy zmieniają się godziny czy tak do 4 miesiąca
:-)
Ladna.ex.panna - a uratowali mu oko?? bo ja nawet nie wiem gdzie ten gwóźdź wylądował - bo usnęłam :-)
Mam już wizytę położnej - JUPI - na jutro na zdjecie szwów ;-)
Agawa - Ja też lubię horrory - ale w sumie coś mi się ten gwóźdź nie spodobał
A co do nawału to mi położna laktacyjna powiedziała że ja przy rozmiarach swojego biustu go nie zauważę - a jak już go zauważe - to będzie źle
i nie wiem czy to komplement czy nie
Kropecka - mam już jak ty - jedną karmie z drugiej leci :-) zastanawiam się czy by go nie zbierać :-) Aaaaa i zauważyłam że jak dłużej młody poleży to i czasem jeszcze pociągnie podczas snu :-)
ulenka507 - ładnie przybiera mała Gabriela
Mój robi kupki zegarkowo - choć chyba coś zjadam - bo czasem ma problemy... a wtedy M wyszukał w książce pierwszy rok dziecka - żeby nóżkami rowerek robić :-) i to pomogło - ale było przewijania
A położna sie mnie spytała czy karmię piersią :-) i przypomniała o diecie lekkostrawnej
więc dziś myślę co gotowanego na obiad
Paty36 - dobrze Ci idzie
Ja piszę jak młody ma poranną drzemkę :-)
Już mam umówione USG w patologii noworodka:-) żeby tego torbielka i krwiaczki pani mogła zobaczyć :-) Mam nadzieje że będzie oki :-)
Czy wam też wpisano w książeczkę zdrowia dziecka - wizyta u pediatry za tydzien(tzn w ciagu 2 tygodni od narodzin?? ) bo ja już głupieje :-(
Pozdrawiam już śpiąca Myyyszaaa