reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

przez te zeby Wiktora chyba oszaleje. kolejna, chyba juz 3 w tym tygodniu noc kompletnie zawalona. Az strach pomyslec ile takich nocy bede miala przy dwojce dzieci :o

Tak sobie ostatnio marzylam ze za 10 lat moze wreszcie w spokoju, w nowym domku w sypialni w ciszy i spokoju sie wyspie

reklama
Kropecka ja życzę ci żebyś jednak wyspała sie wczęsniej;-) Dziesięć lat nieprzespanych nocy to jednak dłuugo;-) Plus całej sytuacji to taki że za jednym zamachem zaliczysz ząbkowanie To nie jest takie złeJa dzięki bogu tego typu problemy mam za sobą ale za to jak u mnie się zacznie będę jak śnięta ryba
Wczoraj oglądałam film "Diabeł ubiera się u Prady" Nie pamiętam kiedy ostatnio mogłam pozwoilć sobie na to żeby spokojnie obejrzeć cały film do końca. I musze pochwalić mojego M sam od siebie wykąpał i uśpił dziecko:-) No mój mężuś czasem potrafi być cudowny:tak:

Cześć dziewczyny!:laugh2:
Jak tam, przestawiłyście zegarki?:-)

agawa1 - też bym tak chciała wspominać swój poród...:tak: Mam nadzieję, że Twoje bóle minęły!
kropecka - za 10 lat? To strasznie długo... chyba nie będzie tak źle...?;-) Wiktor zapewne nie ma aż tylu zębów. :-D
Bajka, na której byliście w kinie, to chyba tylko dla dzieci... prawda?:eek: Nie coś w rodzaju Shrek'a?
Jak się czujesz?:confused:
cloe - no proszę! Widzę, że sobota się udała. Super!:cool2:

Pozdrawiam

mi sie wydaje ze ciekawsza niz Shrek 3 i wlasnie ze dla doroslych tez jest swietna.

To 10 lat to takie zalozenie, no bo w koncu jeszcze drugie dziecko przede mna, a Wiktor nawet jak nie zabkuje to i tak nie moge sie wyspac bo sie strasznie w lozku wierci a nie chce spac w lozeczku :/ Ale jeszcze kilka lat i spokoj :)

Witajcie!
Mam nadzieję, że Wasze brzuszki sie uspokoiły i nie bolą!
Agawa zwolnij! Pisałaś, że brałaś w poprzedniej ciąży fenoterol (nie wiem, czy dobrze napisałam). Czy możesz mi napisać od którego tygodnia, jak się po nim czułaś i czy rozpoczęłaś leczenie w szpitalu? Bo mi ostatnio gin powiedział, że jak nadal będą często skurcze to mi to zapoda, ale w szpitalu, bo przy moim niskim ciśnieniu musi sparwdzić jak zareaguję. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie! Ale tak informacyjnie.
Cloe ładnie mężuś się zachował, byle teraz częściej:)
Anna ajra jak dziś samopoczucie?
Kropecka a z Twoim brzuszkiem juz dobrze?

Czesc Kobitki:)
Dawno mnie tu nie bylo:(
Najpierwsz przygotowania do slubu a teraz przeprowadzka niestety w domku nie mam neta i teraz zadko bede pisac ale przy kazdych odwiedzinach u roidzicow napewno sie odezwe:p

NA slubie bylo wspaniale i weselichop super udane ahhh gdyby mozna bylo powtorzyc ten dzien bylo super a zdjecia podesle jak w koncu mi sie uda je zaladoeac na zalaczniki bo cos mi nie wychodzi;(

Cześć Dziewczynki :-)
Piszę do Was pierwszy raz. Mam na imię Marta, mam 25 lat, jestem spod Warszawy. Około 22 lutego przyjdzie na świat mój upragniony, wytęskniony, wyczekany synek. Od 18tc jadę na lekach przeciw skurczom, dużo leżę, więc mam sporo czasu na forumowe pogaduchy ;-) mam nadzieję, że nas przyjmiecie do swojego grona... bo któż inny zrozumie nas lepiej niż my same.
Dziś rano znów było kiepsko... mocne skurcze co 2 min przez pół godziny... wszystko przez zmianę czasu - chciałam odrazu przestawić organizm, ale nie dał się oszukać :wściekła/y: no i myślałam, ze będzie grany szpital... całe szczęście leki zaczęły działać i przeszło, ale cały dzień jest jakoś nie za bardzo. Jutro gnam do dr bo przez telefon to se można, mam nadzieję że dotrwam do jutra bez wizyty na patologi ciąży:eek: Dobra kończę bo piszę pierwszy raz i już smęcę ;-) Pozdrawiam lutowe brzuchacze.

:-)witam !!!!!

zabulina witam na lutowkach:-D. Niedobrze z tymi skurczami .Trzymaj sie i odpoczywaj.Wczesniej bylo wszystko ok u ciebie?/

Najka jezeli chodzi o fenoterol ja tez bralam w pierwszej ciazy, zaczelam od szpitala bo mialam skurcze ale to bylo kolo 8 miesiaca i bralam do konca ciazy. Jezeli chodzi o samopoczucie to po fenoterolu niebardzo:cool: trzesly mi sie rece i bylam poddenerwowana i po polgodzinie mialam do brania relanium (PRZEPISANE OD LEKARZA)ale dochodzialam do konca a nawet dalej:-):-):-)

Pozdrawiam mamusie:happy:

reklama
Witam Was dziewczyny!

No ja mam troche luziku teraz wiec postanowilam chwile posiedziec bo za chwile przyjezdzaja w odwiedziny rodzice :-) hihi a tak poza tym to wkleje Wam jeszcze jakies zdjecia - fajnie ze sie podobaja bo mnie tez :-p Przedwczoraj mezus zabral mnie do kina na "gwiezdny pyl" super - polecam :laugh2:
przyszlirodzice - a gdzie zdjecia z imprezki :-( ale ciesze sie udalo u mnie tez :tak: ale trzymalam za Was kciuki :cool2:
zabulina - witam fajnie jest miec znow kogos nowego :-D
kropecka - tez mialam na to isc ale przegralam i nie zaluje ;-)

ImageShack - Hosting :: mg4997wo6.jpg
ImageShack - Hosting :: mg5010yw5.jpg
ImageShack - Hosting :: mg5160nw6.jpg
ImageShack - Hosting :: mg5381uk4.jpg

pozdrawiam mamusie i ich brzusie :*

Do góry