reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam
Ja dziś krótko bo miałam urwanie głowy . Mój M pojechał na 2 dniowe szkolenie a zalewali mi strop - W KOŃCU:sorry:
Ustałam się i teraz mnie boli brzuchol wiec pędze się położyć.
Całuje Was mocno. Ach
Patrysia ślicznie wyglądałaś jeszcze raz gratuluje.

reklama
Cześć dziewczyny!:laugh2:
Sobota - mam męża w domu.:-D
Ale nie fajna pogoda... nie chce się wychodzić z domu...:baffled:

agawa1 - widzę, że budowa idzie pełną parą. No i dobrze!:yes: Odbijacie się przed zimną od gruntu...? Szkoda tylko, że zostałaś z tym sama, ale tak to już bywa... :wink:
Daj znać, jak się czujesz!:-)

Pozdrawiam Was serdecznie!

Witajcie!
U mnie nic nowego, słońce swieci, a ja leżę.
Anna ajra zamówiliśmy już "Język niemowląt", przyjdzie w przyszłym tygodniu, bardzo jestem ciekawa, bo wiele dobrego o tej książce slyszałam.
Ika_s fajnie, ze masz lepszy nastrój. I sukieneczkę dla córeczki:)
Patrysia bardzo ładne zdjęcia!:)
Myszaaa ja i mój brat nie mamy drugich imion. I nie wiem, czy będziemy z mężem nadawać drugie, na razie mamy z pierwszymi problem. Mamy 3 typy męskie i 3 żeńskie:)
Miłej soboty dla Wszystkich!

jeśli chodzi o język niemowląt to ja korzystałam z niej w krytycznych momentach gdy byłam już zdesperowana usypianiem Wiktora. przydała mi się, aczkolwiek plan nie na długo zadziałał bo dziecko ma takie etapy w życiu, jak już wydaje się że już coś się ułożyło to ono nagle zmienia porę drzemki, porę spania itp i wszystko szlag trafia

Cześć Wam!
Ania ajra czujemy się w miarę dobrze choć przy chhodzeniu boli mnie podbrzusze i to troszkę niż bardzo, ale dzidzia się rusza więc nie ma co panikować. Z resztą 14 ide do gina to prawie za dwa tygodnie:-) .
Pomyślałam o mamach które nie zamówiły Języka niemowląt a chcą poczytać( nawet w pracy)

http://www.pokluda.net/manuals/jnth.pdf

Mam nadzieję że się przyda. :-)
U nas pogoda pod psem. NIc mi się nie chce. Misiek zaraz się obudzi - męża niet. :-(. Wróci za 2 godziny najwcześniej. Do wieczorka po na pewno po 20 wpadne poczytać. Caluski i miłego dnia wszystkim życzę.

mnie przedwczoraj wieczorem złapał taki silny ból brzucha że na serio myślałam czy do szpitala nie jechać i czy nie rodzę. koszmarnie się wystraszyłam. nie chciałam jednak siać paniki, Wiktor już spał i postanowiłam przeczekać. potem strasznie głośno mi bulgotało aż wreszcie przeszło.

witam sie !!!:-) kropecka to sie musialas wystraszyc. Wspolczuje.:cool:

Jakos tu pusto ostatnio a juz weekend to dopiero nie ma co czytac:-D

Ja sie wreszcie na 3d zapisalam i juz nie moge sie doczekac. Zreszta maz i syn dopiero , wybieramy sie wszyscy 5 listopada.Juz niedlugo:-):tak::-DMam tez nadzieje ze potwierdzi sie plec i wreszcie kupie malutka sukieneczke.:-D(albo spodenki....:rofl2:)
pozdrawiam wszystkie mamy:-):-):-)

Cześć dziewczyny!
Zaczęłam III trymestr i odczuwam coraz to większe zmęczenie i ciągłe zadyszki. Czasami nie mogę sobie znaleźć miejsca...

kropecka - chciałam przeczytać "język niemowląt" przed krytycznimi monnetami, które są nieuniknione. Zobaczymy jak będzie... już się boję. Zapewne będę jeszcze wracać to niektórych porad.
Najka, lileczka - :-)
agawa1 - miałaś takie bóle z Kamilem w ciąży? A może to po cesarskim cięciu...? Miałaś cesarkę? Za dużo masz ostatnio nerwów i pilnowania pracowników. Razem z kropecką dajcie znać, jak się czujecie!

Pozdrawiam

reklama
Ania ajra nie pamiętam czy miałam takie bóle. Takich nie. tzn pobolewał mnie brzuch ale nie tak. Mogłam nawet biegać teraz jak tylko przyspieszę to już mnie boli i musze iść 1km/h :no:
I nie jest to wina cesarki - rodziłam siłami natury - OSTATNIA FAZA PORODU TRWAŁA ...............................................................
.......15 minut :-) Życzę sobie i wszystkim mamusiom takiego porodu jaki miałam ja.

Do góry