reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

agawa, no wlasnie cos w tym jest, zapomina sie te zle chwile a w pamieci zostaja te dobre i dlatego ciagnie tak do kolejnej ciazy. Moze jakbym miala parke (chlopczyka i dziewczynke) to nie myslalabym o 3 dziecku, a tak czuje taki niedosyt. Zaloze sie ze 3 dziecko to tez bylby chlopak :)

ladna.ex.panna, aktualne projekty naszego domku wrzucam na deccorie

Deccoria

aktualnie zabralismy sie za dolna lazienke...

Co do dojazdow, latwo nie bedzie, ale mysle ze damy rade :)

Oj dziewczyny, niech maluszki juz zdrowieja. Moj Olek tez przeziebiony ale nie tak bardzo jak wasze

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
Nie mam kiedy nadrobić zaległości - sorrki.:sorry2:
Dziś spotykam się z koleżankami z pracy na piwku i czymś pysznym - z okazji zakończenia I półrocza i na dobry początek ferii... uff... w końcu!:laugh2:

Postaram się zagłębić w lekturę Babyboom i odpisać!;-)
Pozdrawiam!

Witam dziewczyny.
Anna ajra jak by mi się przydała takaimprezka...albo cokolwiek bez dziewczyn ... ale przyjdzie czas że sobie odbiję:tak:;-)
U nas wszyscy zakatarzenia kichaja prychają tylko dziewczyny jakoś ominęlo i dobrze Oliwia pokasłuje... jak zwykle i coraz bardziej mnie to martwi, ile można kaszleć ? Zmian chorobowych nie widać... więc skąd ten kaszel?:dry:

patrysia - trzymaj się kochana i zdrowiejcie!
moniamonis - jak malutka się czuje? Mam nadzieję, że ospa nie pozostawi brzydkich śladów!
Nocnik bardzo fajny z korzyścią na później!
cloe - to choć ze mną!
kaskax25 - na jak długo wyjeżdża Twój m?
Zytka - rzeczywiście pocieszne te nasze dzieciaczki! No to nieźle napsociła tatusiowi...
Ulubione dania... hmm... desery z twarożkiem z Hipp'a i czasem zupka jarzynowa (zależy jaką uda mi się ugotować). Ale żółtka na parze jeszcze nie robiłam. Jak je robisz?
Ania31 - Bartuś świetnie sobie radzi!
A psiaki zapewne rozkoszne, teraz jak są już bardziej kumate. Na szczęście nie brakuje Tobie chętnych.
Margaritta,
lileczka, ulenka507 -- :-)
Syneczki2
- dużo, dużo zdrówka życzę!
agawa1
- jak dobrze, że wracasz i w końcu jesteś
w kontakcie ze światem
Ale o mnie to już zapomiałaś! Nie ładnie...
Co do pralki, to ja mam Eletrolux i jestem zadowolona.
rmonka - witaj po przerwie!
Gosia 78 - o jej...

niestety Piotruś chyba znów będzie musiał przejść kurację antybiotykową bo ma paskudny, ropny kata, laryngolog uprzedzała, że tą bakterię ciężko się niszczy ale miałam nadzieję , że wszysko będzie ok:zawstydzona/y::-(
oby w końcu pomogło!
Zabawki owszem na wyrost, ale w sumie tak na prawdę niczego Michasiowi nie trzeba, więc wymyślam coś na zaś.
Widzę, że Piotruś jest bardzo zazdrosny o Jasia... jak sobie z tym radzisz?
kropecka - na jakim etapie jest obecnie Wasz dom?
Mysza - jak to...
odzwyczaiłam się od pisania:-D
Widzę, że Mikołaj ma już 9 zębów!:szok: Niesamowite! Napisz, jak się czujecie i co nowego i starego u Was! Ściskam!
Lolka777 - brak mi słów... aż trudno uwierzyć... :wściekła/y:jak można ukraść czyjeś zdjęcie dziecka.:no: Niesmaczne, to mało powiedziane!
Mimo wszystko cieszę się, że wróciłaś!
ladna.ex.panna - rzeczywiście długo Cię nie było... Gdzie się podziewałaś?

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny. Tak was czytam i moge tylko zyczyc duuuuzo zdrowia dla chorowitków i dla Was mamusie tez:tak: Oby sie szybko pokonczyły te choróbska , które sie przyplątały do Was.Jestem z Wami prawie codzien mimo,ze nie zawsze coś napisze..... :dry:
Powiem jeszcze tylko,ze zazdroszcze anna_ajra tego wyjscia dziś:tak: Bozeee marze o tym chyba nie mniej niz dawna cloe :sorry:Ale skoro ona mówi , ze sobie to kiedyś odbije to i ja sobie tez tak moge powiedziec:-D
Buziale dla wszystkich

Patrysia, przyszlirodzice - jak maluszki nie chcą jeść to nie zmuszajcie do jedzenia, najważniejsze żeby piły, mój Jaś gdy złapał takiego wirusa przez tydzień poza moim mlekiem nic nie jadł. Na uzupełnienie elektrolitów podaje się orsalit i dobra jest też marchwianka z Hippa. Dużo zdrówka dla chorowitków:tak:

reklama
Biedne maluszki! To takie przykre, ze musza cierpiec. Trzymajcie sie i zycze wam szybkiego powrotu do zdrowia!!!

My w grudniu przez tydzien mielismy okropny katar, (po raz pierwszy), Lewcio nie mogl oddychac przez nosek co chwila mu go czyscilam, nawet w nocy.

A jak mial 4 miesiace zlapalismy jakiegos wirusa, wyladowalismy w szpitalu, podawali mu dozylnie antybiotyki, nawadniali. Malutkie zylki co chwila odmawialy przyjmowac leki, musieli go przekluwac, to bylo straszne.

Wyobrazam sobie co czujecie...jeszcze raz zycze duuuuzo zdrowia!!!!

Wszystko bedzie dobrze!:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Do góry