reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

hej hej :-)
maly dzisiaj znow w nocy wstal mi z placzem :eek: juz sama nie wiem od czego :confused:

Ania31 - ja nie mam wogole pomyslu na dzien babci i dziadka :szok: nie wiem co z m wykombinujemy a to juz za niedlugo :dry:
lileczka - to duzo wazy przy sewkowi jak waze go u siebie w domku to wazy dalej 8,900 g

ja za niedlugo tez bym poszla na spacerek bo sewek teraz spi a moja mama jest w centrum i za niedlugo przyjedzie do domku wiec dojdziemy do niej :tak:

reklama
Hej dziewczynki:)
U nas jakoś leci. Majka powoli wychodzi z ospy, ale jakoś bardzo powoli:-(. Prawie wszystkie krostki zamieniły się w strupki, tylko jedna na stopce nie!! Cały cza jest okropny bąbel a do tego krostki na pupieteż wyglądają nieciekawie, bo tam od pieluchy cały czas mokro. Ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze. Ja nadal @ nie mam, al zrobiłam sobie dzisiaj 2 test i niestety nic z tego:-(. Jestem na etapie szukania nowego ginekologa, bo po przeprowadzce do starego mam bardzo daleko.
przyszlirodzice nie martw się tym szmerami w serduszku, Maja też je ma i byliśmyna Echu serca i wszystko jest ok, jak dzieci rosną to tak mają. Ale pierwszy raz słyszę, żeby szmery miały jakieśpowiązanie z anemią:confused:

A na roczek Maja dostanie FISHER PRICE MUZYCZNY NOCNIK ROYAL POTTY HIT 2009! (529327600) - Aukcje internetowe Allegro, i jakieś zabawiki do wanny, bo też już nie wiem co mam z tym wszystki robić:)

Buźka

Hej :-)Ale u nas zimno masakra Kwitniemy w domu nie licząc wyjścia po JUlkę.
Lileczka to masz maleg oklocka nie wiem ile waży Oliwka ale zapewne mniej żadne z moich dzieci Herkulesem nie będzie
Przyszlirodzice u Julki było podobnie szmery w serduszku wywołała anemia a więc nie tak rzadki przypadek Trzymam kciuki by Amelka szybko wyzdrowiała
Oliwka mi kaszle ale nie ma zmian ani w garedle ani w skrzelach więc skąd ten kaszel? Podejrzewam alergię tylko na co?
Moniamonis Na roczek kupiłam Oliwce szczeniaczka uczniaczka i jużwiem że będzie to ulubiona zabawka Julki
Ania 31 doszło :tak:dzięki:-) i otwiera się;-)

No i klamka zapadla M wyjezdza na poczatku lutego, czyli zostane sama:baffled:
No i na dodatek nie bedzie go na roczku:no: Przekichane to zycie..........

Cześć Dziewczyny!

Jak ja tęsknię za ciepełkiem!!! Marcyśka moja tez sie denerwuje tym ubieraniem, wychodzenie na spacer jest okupione płaczem i nerwówką :( Ja wiem,że musi być zima,ale ja juz chcę wiosnę!
Marcysia chodzi juz całkiem sprawnie,jest przy tym taka zabawna-kręci pupcią na boki,czasem zakłada sobie coś na głowę(pieluszkę,albo ukradzioną ścierkę z kuchni) i idzie na oślep :)
w niedzielę wywinęła niezły numer,M siedział przy kompie, a Marcysia podeszła i wyciągnęła mu pena z komputera,ten oczywiście niczym sie nie przejął,a w poniedziałek okazało się w pracy,że stracił wszystko co było na nim zapisane :( Nawet się bardzo nie wkurzał stwierdził,że to jego wina i ma nauczkę... Miesiące pracy przepadły :( Podejrzewam że córeczka nie raz jeszcze coś spsoci tatusiowi :)

Uleńka- jesteś! :) Gabrysia się wykaraska i zobaczysz,ze szybko o tym zapomnicie :)

kaśkax25- Marcysia dostała takiego słonika na gwiazdkę, na początku sie go bała,a teraz sama się na niego próbuje wdrapać :) Nasz jest niebieski :)
Bedzie Ci ciężko jak M wyjedzie... Dasz radę,tylko nie zapominaj że musisz dbać o siebie i fasolinkę :)

moniamonis
- fajny ten nocniczek :) My jednak musimy mieć jak najzwyklejszy, bo Marcelek podejrzewam by sie bała usiąść. Tak już ma to moje dziecko :)

Ania31- u nas jak mówię do Marcelki nie wolno to się patrzy a i tak skubana broi. Nie martw się Bartunio to będzie twardziel a nie beksa :)

Patrysia
- może to ząbki dokuczaja Sewciowi w spanku?

Gosia, Kluska
- jak tam dziewczyny idzie Wam odstawianie?

Lileczka- Jak Oskarek ładnie waży! :)

Całuskam Was wszystkie Maminki!

A ja z nowinkami spiesze do was
Bartus zrobił dzis mnóstwo kroczków sam w kuchni a ile radości sprawił nam i sobie usmiech nie schodził mu z buziulki nam zreszta tez smiał sie widzac jak my sie cieszymy sa to jeszcze chwiejne kroczki ale nauka czyni mistrza i pewnie z każdym dniem bedzie coraz lepiej. Uwiecznie to i wam podeśle filmik jak sie uda
dawna cloe ciesze sie bardzo ze mogłam pomóc:-)

kaskax nie martw sie musisz dbac o siebie i fasolinke teraz a czas szybko leci i znów bedziecie razem póki co masz nas:tak:marne to pocieszenie pewnie ale zawsze coś

hej dziewczęta :-)
kaskax25 no przekichane to bardzo delikatnie powiedziane:dry: Ale skoro juz klamka zapadla to spojrz na to z tej "lepszej" strony - przeciez taka tez istnieje:tak:;-) będzie dobrze- cięzko,ale dobrze - zobaczysz.
Ja pojęcia nie mam co z tym prezentem na roczek:confused: a dzien Babci i dziadka to laurka w wykonaniu mojej starszej córy .Dziadkowie i tak promienieja ze szczęscia bo przeciez wnusie daleko:sorry:
dawna cloe sie pociesz,ze i ja nie liczac wyjscia po Martysie - siedze z małą w domu:wściekła/y: wieje, pada i w ogole tak jakoś:no:
ulenka507 witam Cię:-) a ile tych masz tych pociech jesli mozna spytac? :-) a malutka jaka fajna:tak: bedzie teraz juz tylko lepiej.Powodzenia.
Moja Niki tez dawno nie wazona,ale... 10 to ona juz miala oststnio-czyli z 3-4 tyg temu:sorry::eek: Musze to nadrobić koniecznie.
udanego popoludnia .

reklama
Witamy sie i my. Dziś dopiero o tej godzince ale Amadeuszek niespodziewanie zaraził się od Oliwierka i cały dzień krzyk płącz i nerwówka bo jak można bez eocji patrzeć na małe dziecko płaczące w niebogłosy z bólu?.... Zaraz jedziemy do lekarza trzymajcie kciuki żeby nie musiał dostać antybiotyku :no:

Do góry