reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

witamy sie w nie za dobrym nastroju :no:
dzis w nocy po godzinie 1 zaczal sie koszmar pierwszy Sewi zaczal wymiotywac ale najgorsze bylo wiecie co :confused: ze byl w swoim lozeczku bo w nim spi i jak zygal to dzieki Bogu sam sobie usiadl i zwymiotywal reszte bo tak jakby wymiotywal na siebie to moglby sie zadlawic :szok: no i moj m poszedl go do lazienki umyc a na rano biedak mial do roboty a ja sciagalam posciel i jego i nasza potem po 2 zasnal a ja przebudzilam sie po 3 i tym razem to ja wymiotywalam a do tego biegunka i tak na przemian ja i Sewi i obydwoje wymioty i biegunka juz dalam mu lacidofil na biegunke i pije herbatke jagodowa. dzisiaj mamy przewalone poprostu ide sie polozyc bo mi nie dobrze juz :no::-(

reklama
Masz racje anna ajra ja też chcę juz wiosne mam dość zimy moi chlopcy też najbardziej zadowolony to chyba Kuba jest:-p

anna ajra moja suczka jest małym psem i broni domu jakby była olbrzymem nikogo obcego nie wpuści do domu z racji tej nikt od teściów nie przychodzi bo jej sie boi jeszcze nie była szczenna a juz nie było piesków rozchodza sie jak "świeże bułki" :-Dostatnio w lato miała tylko jednego był problem bo za duzo chętnych teraz ma 3 tylko szkoda ze same suczki ale i tak juz poszły w poniedziałek skończyły 3 tygodnie jeszcze troszke i beda wychodziły z kojca a ja dostane :wściekła/y:ale jakos dam rade zaczna same jeść i pojdą sobie w świat
patrysia dużo zdrówka kochana i moze smeckte kup ryż marchwianke i kisielek jedz bedzie dobrze
syneczki duzo zdówka dla Amadeuszka
Gosia sto lat dla Piotrusia zdrówka szczęścia pięknych zabawek i samych słonecznych dni:-D
agawa witaj po przerwie:-D
kaskax no tupta tylko boi sie i to widac pójdzie kilka kroczków i zaraz pupa albo wyciaga ręce i łapie sie czegoś mam nadzieję ze opanuje to juz niedługo:tak:

:-):-)

witam się i ja............
Gosia78 wszystkiego najlepszego dla Piotrusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Syneczki a dla was zdrówka:tak:
Patrysia--czyżby grypa żołądkowa?:wściekła/y:Może dlatego Sewerynek był taki marudny?To życzę szybkiego powrotu do zdrowia:-D
ania31 :-D
i pozdrowienia dla wszystkich mam:-)

Cześć dziewczyny!:-D
Znalazłam fajną stronkę... Podali dzisiaj w Dzień dobry TVN.
http://www.flymybutterfly.com

kaskax25 - słonik bujany naprawdę fajny:-), ale jak dla nas zajmuje za dużo miejsca. Chrzestny (mój brat) chciał właśnie takiego podobnego sprezentować:
http://www.allegro.plitem517376040_piekne_miekkie_kolorowe_pluszaki_na_biegunach.html
ulenka507 - być może chłopcy mają rzeczywiście inne podejście do zadań domowych, a być może odpisują je później na przerwie właśnie od dziewczyn z klasy:sorry2:. Ciężko powiedzieć dlaczego tak jest, oczywiście niczego złego nie sugeruję!;-)
Ania31 - odnośnie dnia babci i dziadka, to pamiętam że agawa1 dawała w prezencie kubki z fotografią wnuków. Mnie ten pomysł bardzo się podoba.:happy2:
lileczka - ślicznie waży Twój Oskarek! Cieszę się, że wszystko ok!:-)

Witamy!
W nocy 15 razy wstawałam:shocked2::szok: Mały zasnął dopiero tak porządnie o 6 a obudził sie o 8 koszmar ledwo patrzę.
patrysia my piliśmy na jelitówkę orio 200 czy 2000 już nie pamiętam
anna-ajra te naklejki boskie

Cześć Mamcie!

Okropna dziś u nas pogoda,jest tak smutno i wilgotno-siedzimy w domku:-(Marcelinka przestawiła sobie dziś rytm dnia i dopiero teraz udała sie na drzemkę :)

Dziewczyny czy wasze misiaki maja jakieś ulubione jedzonko? U nas do takich zalicza sie m.in. np. jajecznica na parze (z samego żółtka ostatnio przez te policzki).

Ania31-my mamy juz tylko jedną babcie :-( ,to babcia mojego M i chyba sprawimy jej jakieś witaminy do picia i kwiaty:-)Natomiast w imieniu Marcysi wyślemy dziadkom kartki z życzeniami :tak:

Anna_ajra- świetne te rzeczy które wyszukałaś w Ikea i wcale niedrogie :tak: Dziś moja mama zaoferowała dla Marcelka na roczek rowerek,a chrzestny (mój brat) wózek dla lalek. Troche te prezenty na wyrost,ale co tam szybko do nich dorosniemy:-D
I muszę Ci powiedzieć,że ja też nie wyobrażam sobie mojej Marcysi przy piersi jako dwulatki :no: Mam nadzieję,że uda nam się odstawic wcześniej :tak:

Patrysia- bidulko :-( mam nadzieję,że szybko Wam przejdzie! Dużo zdrówka dla Ciebie i Sewerynka!

Syneczki-qrczę i Ty tez masz zmartwienie :-( Biedny Madik-niech szybciutko zdrowieje!

Gosia-wszystkiego naj dla Piotrusia! U nas nocka z soboty na niedzielę była bez cysia w ogóle i nabrałam nadziei że tak juz będzie,ale to było niestety jednorazowe :sorry2: Wszystko wróciło do normy,czyli srednio 3 pobudki czasem nawet więcej :sorry:W ciągu dnia natomiast staram się przystawiać ją tylko przed spaniem,ale czasem sie poddaję tej mojej terrorystce :-)

Agawa
- super,ze juz masz neta w domku. to teraz będziesz częściej mam nadzieję :-) Dzięki za maila,dostałam nawet 2 razy :-Dteraz do działania!

lileczka,Margaritta,Kaśkax25,uleńka507:-)

Miłego popołudnia!

Zytka od przybytku głowa nie boli - przynajmniej tak mówią :-)
Syneczki2 już wysyłam i uwaga !!!! Wszystkie panie dostaną uaktualnioną listę. Patrysianie zazdroszcze ale uważaj bo u mojej koleżanki starsze od naszych dzieci wylądowały przez to chholerstwo w szpitalu na kroplówkach z powodu odwodnienia.
Dziewucy a co się dzieję z Myszą??Jestem trochę do tyłu więc może przeoczyłam??
A i dawno kropecki nie było!!!

agawa właśnie mnie olśniło Twój Kamilek i mój Oliwierek są z marca 2006 Miłoszek i Amadeuszek z lutego 2008 co za zbieg okoliczności :-D nie planujesz czasem trzeciego bobaska?:-);-)

Syneczki2 a co myślisz że jest szansa że jak zaplanuję to będziemy razem?? Szczerze planuje ale za jakieś 8 lat. Mój M o tym jeszcze nie wie :-) Więc jak to tak ma działać to musisz uzbroić się w cierpliwość bo obydwoje tzn Kamil i Miłek byli planowani co do daty narodzin :-).
He he. A prawde mówiąc to baaardzo przyjemny zbieg okoliczności ;-):-)Całuski dla chłopaków.

reklama
Witam!
U nas ciągle mroźno więc chłopaki codziennie na dworze, przynajmniej godzinkę...

Ania31, lileczka, Zytka - dzięki za życzenia dla Piotrusia:-)
Zytka - Jaś niestety smakoszem nie jest:no:, zjada chętnie zupki, które sama mu ugotuję, ze słoiczków lubi krupniczek z cielęcinką, schab ze śliwką. Nie chce jeść w ogóle owoców ani warzyw, prawie na siłę zjada mi raz dziennie pół słoiczka jabłek z kaszką manną albo jabłko ze śliwką suszoną, nie ma szans by zjadł starte czy skrobane jabłuszko:-(
Patrysia - to mieliście nockę:no: Jak teraz Sewek? Dużo zdrówka dla Ciebie i Sewcia:tak:
Anna ajra - naklejki fajne, Piotruś ma na ścianie nalepki z pojazdami. Sprawdzają się:tak: Te zabawki z Ikei to dobry pomysł na prezent ale raczej dla starszego dziecka, tak koło 2 latek przynajmniej:tak::tak:

Pozdrawiam

Do góry