witam się również w nowym roku.
Niestety przed sylwestrem wszyscy łącznie z dzieciakami pochorowaliśmy się. Dzieci całe zakatarzone, w nocy budziły się wiele razy, ogólnie wielka nerwówka. Sylwestra spędziłam u koleżanki. Było w miarę OK, choć nie jakoś rewelacyjnie, bywało lepiej.
Olek zrobił się już bardzo fajny. Bardzo lubią się bawić razem z Wiktorem. Jeździ samochodzikami po podłodze naśladując dźwięk "Brrrrrrmmmm". Umie przybijać piątkę, dawać buziaki i chować się za zasłonką i robić "a ku ku". Czas zleciał bardzo szybko. Już za miesiąc mija roczek, odkąd nasze dzieciaczki pojawiły się na świecie.
moniamonis, ja miałam wiatrówkę jak byłam dzieckiem. Mam nadzieję że już mi się nie powtórzy.
kluska, no to czujemy się podobnie. Jak pech to pech, cały rok dobrze a na święta choroba. Ale trudno, co poradzić
Ja mam teraz dużo rzeczy do zrobienia i załatwienia. Na studiach zaczyna mi się sesja, w sobotę mam 2 egzaminy i 2 prace do zrobienia na zaliczenie. Musimy ruszać z dalszą budową. Zamówiliśmy już okna, ale teraz wyborów jest co niemiara. Zaplanować każdy szczegół to kupa roboty, nie wiem jak to wszystko pogodzić. Na szczęście dzięki wizualizacjom Maćka dokładnie wiem jak chcę żeby mój dom wyglądał. Narazie zaplanowaliśmy salon. Ostatecznie będzie wyglądał tak:
Od nowego roku zapisałam się też na aerobik. 2 x w tygodniu. Biorę się za siebie, bo chcę schudnąć i wymodelować sobie trochę sylwetkę. Nie mogę na siebie obecnie patrzeć. Przeglądałam ostatnio filmy sprzed 10 lat i byłam wtedy taka szczupła
No i mamy już plany na wakacje. Ponieważ od wielu lat co roku jeździmy przeważnie w jedno miejsce nad jeziora i soędzamy tam całe wakacje to uznaliśmy że czas na zmianę. W tym roku planujemy objazdową podróż 2 tygodniową przez CZechy, Niemcy, Belgię i Holandię. Taka podróż też wymaga przygotowania się (znalezienie noclegów, trasy itp) więc mam co robić
No nic, ja narazie spadam. Postaram się w tym roku częściej zaglądać na forum, bo mi tego brakuje
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)