reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dzieffffczeta:-) ponieważ jutro zapewne wiele z was nie bedzie mialo ani czasu ani głowy zasiąśc do kompka dlatego juz dzisiaj składam Wam najserdeczniejsze zyczenia, duzo zdrowka dla wszystkich członków waszych rodzin i mnóstwo radosnych chwil w codziennym zyciu:tak: odpoczywajcie kochane w świeta, buziaki:-)

Załączniki

• santa.jpg
    santa.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Życzę Wam i Waszym bliskim spokojnych świat spędzonych w towarzystwie ukochanych osób, niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia.
Wesołych Świąt !!!

Trzymajcie się ciepło kochane:-)

Ja jak zwykle spóźnione ale szzere gratulacje dla Sewerynka i jego wyczekanego ząbka hip hip huraaa. :-D:-D:-D
W całym ferworze sprzątania i paskudnej jelitówki nie miałam kiedy złożyć Wam życzeń ale już nadrabiam :tak:
Spokojnych rodzinnych Świąt
pełnych miłości, radości i ciepłą.
By wszystkie smutki prysneły,
a na twarzy zagościł szeroki uśmiech.
A dla dzieci oczywiście nieziemskiej radości
z prezentów ;-)
życzą
Aneta i Przemek z Oliwierkiem i Amadeuszkiem

Przesyłam Wam fotki z dobrymi fluidami na pierwszej miały być buziaczki od maluchów dla was ale źle zrozumieli i sami się pocałowali :-p
a drugiej miał być buziak od Miniutka ale oczywiście znów klops :-p
Na trzeciej hipnotyzuje spojrzeniem żebyście miały udane Święta :tak:

Załączniki

• Obraz 062.jpg
    Obraz 062.jpg
    110,6 KB · Wyświetleń: 21
  • Obraz 046.jpg
    Obraz 046.jpg
    92,2 KB · Wyświetleń: 20
  • Obraz 045.jpg
    Obraz 045.jpg
    87,6 KB · Wyświetleń: 22
Hej dziewczynki nie mam czasu czytać, ale potem wszystko nadrobię. Wpadłam tylko życzyć

Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka dla Was i dla waszych maleństw.

Całuski

I my Wam życzymy Wesołych Świąt!
Dużo zdrowie, radości w sercach,
miłych chwil spędzonych z najbliższymi,
chwili dla siebie i wszystkiego dobrego!
Oby te święta były wyjątkowe!

Ściskam Was mocno!

Wesołych bombek, złotych trąbek, anielskiego włosia i pieczeni z łosia. Makowca z sosnowca, rolady z szuflady i udanej Pasterki bez żadnej usterki.

Wszystkiego naj dla wszystkich lutówek 2008 życzy
kropecka z mężem, Wiktorkiem i Olkiem :)

Cześć dziewczyny!:-D *901
Mam chwilkę czasu... świętujemy dziś u teściów, ale wróciłam z Michasiem do domu na jego popołódniową drzemkę, więc póki malutki śpi, korzystam ...:-p

lileczka - choinkę macie żywą, czy sztuczną?:confused: No to rzeczywiście masz nieciekawie z mdleniem Kuby na badaniach krwi.
Kluska79 - jak tam dieta? Ale jestem złośliwa...:-p:-D
Na jakim filmie byliście?
Wszystkiego najlepszego dla Dominisia!
Gosia 78 - dzięki, nocka po przejściach z pobraniem krwi była niczego sobie, wręcz normalna. Także chyba żadna trauma nie pozostała...?:-D
Jestem ciekawa, jak to u Was będzie z tym jajkiem?:dry:
patrysia - mmm... obiadek do łóżka...:rolleyes2: Nie za dobrze to tak? Macie śnieg?:confused:
Rekinasia - pielęgniarka powiedziała nam, to samo co Tobie - pić więcej płynów. Poszukałam też w internecie (bo się przestraszyłam i zmartwiłam - wiesz...?) no i znalazłam to samo - pić, pić i jeszcze raz pić. Także się uspokoiłam.:happy:
moniamonis - i jak wyszło z tą ospą???:confused::nerd::confused: Mam nadzieję, że Was ominęła!:zawstydzona/y:
Margaritta - życzę więc Wam, aby się udało w końcu spędzić święta w Polsce.:yes: Mimo wszystko mam nadzieję, że dobrze Wam w waszym gronie w jakże pięknym I dniu Świąt!
No i gratuluję przespanych nocek!
:-)
przyszlirodzice - fajne te życzonka z humorkiem!:-D
Syneczki2 - no to synek zrobił przedświąteczne porządki tatusiowi w sklepie!:-D Nieźle!:-D Gratuluję kolejnych ząbków!
ladna.ex.panna - wysechł w końcu ten dywan w salonie, czy goście mieli mokre stopy???:-p:-D
Zytka - musisz odstawić Marcysie od piersi w nocy, bo się wykończysz kobieto! Tak mi Ciebie szkoda...:hmm:
Musisz coś zmienić, bo tak nie może być! Mam nadzieję, że dasz radę i trzymam kciuki!
Dzięki wielkie za ciepłe słowa!:wink:

*904

Odpisuję niestety w ratach, ale tak bywa...:hmm: Właśnie Michaś wstał.

kaskax25 - jak się czujesz kochana? Trzymam kciuki i bardzo się cieszę z pierwszych kroczków Mateuszka! Głowa do góry!:wink:
Ania31 - fajnie, że paczka doszła na czas... uff! Chciałabym zobaczyć Bartusia chodzącego w kapciach...:-D:-D:-D pewnie macie niezły ubaw.
Syneczki2 - gratuluję raczkowania!:-) Mój Michaś też zaczął później raczkować niż chodzić.
moniamonis - i na jaką kuchnię się zdecydowałaś?:confused:
lileczka - :-)
patrysia
- ja nie miałabym odwagi iść sama z Michałkiem na pobranie krwi...:baffled: och... Dzielna z Ciebie kobieta!:yes: I jak wyszły wyniki?
cloe - Michaś też zaliczył dolne bombki, nawet pozostała mu odrobina brokatu we włosach!:-D
Zytka - jak malutka się czuje? Czy to była ta trzydniówka?:confused: Bardzo dobrze,że się upominasz o paczki dla dzieci i bony - należą się każdemu!
Gosia 78 - fajnie, że dojechaliście cali i zdrowi!:yes:
Margaritta - katar minął w Niki?
Kluska79 - nie ma to jak udany wyjazd w góry!:-D
kropecka - gratuluję kolejnego ząbka!:-D
Mysza, patrysia, Kluska79, Syneczki2, Zytka, Rekinasia, moniamonis - dzięki za życzenia zdrowia!:-D
Rekinasia - jak się czujesz? Mam nadzieję, że stan zapalny piersi
:hmm:się nie powtórzy i minął na dobre!

*910

reklama
A ja sie witam w niebardzo swiatecznym humorze:nerd:Kuba ma zapalenie jamy ustnej i zapalenie migdalow takze jest ciezko:no:Na dodatek Mati zaczal nam dzis goraczkowac 39stopni i na dodatek wymiotuje. Wiem ze ze beda mu sie u gory wyrzynac zabki ale nie jestem pewna czy to od tego czy jakis wirus:no:Teraz dostal slabiutka kaszke i zasnal a m go pilnuje w razie by wymiotowal:baffled:
anna_ajra kochana dziekuje za pamiec. Ja tez nie czuje sie super bo ciagle mnie mdli. I jakos tym sposobem te swieta sa do bani.
Ale wszystkim zycze dalszych wesolych dobrych i zdrowych swiat. Pozdrawiam

Do góry