reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witajcie dziwczyny. U nas dziś w nocy śnieżek popruszył budzimy się w super humorah Oli kwiczy z radości Madi próbuje pzez okno złapać płatki spadające na parapet, sielanka jak malowana i nagle...jak nie pobiegłam na kibelek i ugrzęzłąm tam na 40 minut. Co to za święta bez grypy jelitowej? Normalnie stracone...a tak mamy choinkę, lampki, śnieżek, jelitówkę i bałagan w domu przez moja dzisiejszą niemoc. :angry::wściekła/y::crazy: Niedawno wstałam z łóżka tak się wypompowałąm ze nawet nie miałam siły iś po laptopa:-( Amadeuszek też jakąś taką niepewną kupkę zrobił, Oli nie chce jeść...normalnie cud miod malina:baffled::dry:
Rekinasia o bucikach to nie ja pisałam. Wydaje mi się że chodzi o Gosie chociaż pewna nie jestem bo ostatnio mało czasu mam i troszkę zaniedbałam Was. Mój Ami nie umie chodzić na boso :-p tylko buciki się liczą:tak:
Margaritta niestety nie dałam rady się ruszyć żeby poszukać, ale jutro obiecuję że sie poprawie i wrzuce
kluska uuuuwielbiam narty :tak::-) do pierwszej ciąży nie było zimy żebyśmy nie wyskoczyli do Zakopanego bądź Szklarskiej:-)

Aha i nie mówiłam Wam że mój mały ma loczki na główce. Ja ma idealnie proste mąż tesz Oli podatne a Madik chociaż prawie ich nie ma z przodu tył zato troszkę dłuższy niewiele co prawda ale ma już dwie okazałę spiralnki nie fale normalnie spiralki jak po lokówce i tu pytanie po kim :confused: m już jakieś podejrzenia bo chłopcy do mnie podobni mały ma jedynie męża kolor oczków aż tu nagle olśnienie mój tata i męża mama to takie dwa pudelki z tym że mój tata już ma licho włosów na głowie i bardzo krótkie i się zapomniało a przecież razem mieszkamy a teściowa jakoś tak nam na myśl nie przyszła jak by się biedna zasmuciła jak by się dowiedziałą :-p

reklama
No i u nas sie posypalo. Kuba ma 39stopni. Oprocz tego zadnych objawow chorobowych takze pewnie jakis wirus. Maly marudny gorne dziasla napuchniete na maxa lada dzien pewnie beda sie wyzynac:tak:Oj nie mam cos nastroju swiatecznego.:no:
Patrysia mam nadzieje ze wyniki beda ok, sluchaj a moze Sewek tego zeba trzyma dla ciebie w prezencie pod choinke;-):-)
Rekinasia wspolczuje tego stanu zapalnego sama go przechodzilam i wiem jak to boli, mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie
Margaritta dzieki za opinie o suwaczku staralam sie:-D
Kluska 79 narty fajnie, kurcze to w Polsce jest snieg u nas deszcz pada:baffled:
Zytka, dzieki oswoic sie musialam bo w koncu to ja nosze pod sercem to malenstwo ono niczemu winne jakos dam rade:tak:Trzymam kciuki za wasz wyjazd napewno sie uda:-)
Wiecie co to jak obliczylam 8tydzien a mi juz brzuszek wywala:no:Ktos tu mi blizniat zyczyl to niech lepiej odwola:wściekła/y: Pozdrawiamy

Ja tylko pochwalic sie ze MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA :-D:-D:-D
jest to jedynka dolna - prawa :tak:
a on mi jakis strajk dzis robi jak poszedl sie kapac troche po 20 i zaraz dostal mleko tak powienien usnac a on jeszcze siedzi i ani w glowie mu spanie :szok::szok::szok::szok:

dzis moge na dluzej ale tak z rana :tak:
Maly mial wczoraj okropne spanie :wściekła/y: mowie Wam masakra :no: zasnal dopiero o 22:05 :szok: co byla dla mnie wielkim szokiem bo o tej godzinie on juz dawno spi no i myslalam ze jak poszedl tak pozno spac to wstanie dzis pozno - a gdzie tam :sorry2: wstal przed 8 :dry:
a co do zabka to jaki on fajniutki - wczoraj go zobaczylam bo byla taka akcja. Sewcio ugryzl mojego m w palec ale dziaslami i tam gdzies z tylu a moj m mowi ze on tam z tylu ma zeby :sorry2: i zesmy sie smiali bo moj mowi zeby mu latarka poswiecic i zobaczyc - jak glupki :tak: i uchylilam mu buzke a patrze z przodu zebolek sie wyrznal :-D i teraz zabkowe postawic musze :dry:

dziekuje dziewczyny za gratki w imieniu Sewka tez :tak::-D;-)

kaskax25 nie to, że życzę bliźniaków, tylko koleżanka wpadła za trzecim razem i bliźniaki, z końcem grudnia będzie 34ty tydzień. brzuszek ci wystaje pewnie dlatego, że mięśnie po poprzedniej ciąży się jeszcze nie zregenerowały. trzymaj się dzielnie! a z tym śniegiem, to nie przesadzajmy, gdzie jest to jest, w wawie nie ma ani śladu :(
Patrysia graluje wyczekanego ząbka!!!!! :)

reklama
Czesc dziewczynki.Jak ponuro na zewnatrz Wiecie,ze moja niespodzianka dla szanownego nie doszła Oby w ogole po swietach sie zjawiła chociaz...ehh...
Gratki dla Sewcia i jego pierwszego ząbka Prezent jak sie patrzy.
Niki wczoraj tez jakoś wieczorem przegięła Zero chęci na sen- myślałam,ze wyjde z siebie, bo nie zdarzalo sie coś takiego.Po godzinnej szamotaninie zasneła a byla juz 22;30 dzieciaki .Lece coś porobic póki mała spi.
Buziale dla wszystkich.
No i oczywiscie....
Z okazji swiat Bozego Narodzenia zyczymy wam spedzenia
ich w rodzinnej atmosferze, z dala od problemów dnia
codziennego, oraz przede wszystkim z dala od pospiechu
towarzyszacemu nam na co dzien. Niech to, co wydarzylo
sie dwa tysiace lat temu napelni Was radoscia i dodaje
sil na kazdy kolejny dzien....

Do góry