reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny! :happy2:
Jak samopoczucie adzamx3 i cloe?:confused: Też macie takie objawy jak ja (pisałam o tym troszkę wcześniej)?

kasia_2005 - bardzo mi szkoda, że nie dołączysz do nas ... :-( Te równanie "@ + wtorkowy ujemy teścik" mam nadzieje, że okaże się w marcu błędne! :-pOwocnych starań zatem życzę! :yes: Dbaj o siebie!
moooma - napisz koniecznie, co Twój gin. na te krwawienia!
kiniusia - co za huśtawka ... hormonów ... nastrojów ... hmm ... co to może być?!:dry: Mam nadzieję, że to dzidzia robi rewolucje w Twoim organizmie! :rolleyes: Trzymam kciuki daj znać, bo inaczej to pęknę!:wink:

Buziaczki
Ściskam mocno
Ania

reklama
witajcie,najprawdopodobniej dolacze do lutówek :) narazie termin trudno mi okreslic. bedzie to mniej wiecej 22 luty dlatego sobie taki suwaczek zalozylam.narazie na usg widoczny jedynie pecherzyk ciazowy i to zbyt maly zeby okreslic ktory to tydzien. mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona. mam juz majowego synka 2006 i tam wszystkie dziewczyny razem zaprzyjaznilysmy sie. mam nadzieje ze tutaj bedzie podobnie.

Cześć laseczki,u mnie tak nie wiem jak :sorry2::baffled:.
Plamienie mi się wczoraj rano skończyło:tak: i jedyne co zauważyłam u siebie to to,że mam wysoko szyjkę macicy i twardą,poza tym (o dziwo) często lecę do kibelka na siusiu. Tempka różna,zależy gdzie zmierzę:sorry2:.Nie wiem czy sobie wmawiam tą ciążę czy coś...:baffled: To już 10 dzień jak @ nie ma.Nie robie kolejnego testu i czekam na czwartkową wizytę u ginekologa.Zobaczymy co on mi powie.

Madga ,3mam kciuki,żeby jednak to była fasoleczka i ,żebyś ją spokojnie donosiła;-).
Buziaki.

kibicuje ci nawet nie wiesz jak bardzo
jak zobaczłam ze nadal nie masz @ to sie popłakałam:cool2:
duzo spokoju i opanowania
jeju jak przypomne sobie jak mocno sie bałam ze gin powie mi ze znów nic nie widac(poprzednie poronienie) to ryczec mi sie chce jeszcze bardziej
a jak powiedział ze jest tylko jeszcze brak akcji serca to byłam pewna obaw
ale udało sie
Sara jest z nami

Czesc dziewczyny!:-D
chyba dołączę do mam lutowych, ale jakos to do mnie jezcze nie dociera...

mąż cieszy sie jak dziecko, a ja mam wahania nastrojow...od euforii po płacz... jedyna wątpliwos to to, ze nie mam zadnych objawów, absolutnie, ani apetyt, ani mdłości, normalnie nic a nic...

fakty za to to, ze miesiączka mi sie spóznia (pierwszy raz tak długo, bo 7 dni):confused: no i test...z dwiem kreseczkami :yes:

w czwartek umówiłam sie do gina...zobaczymy czy potwierdzi, ale chyba raczej nie ma wątpliwosci :-)

cieszmy sie wspólnie dziewczyny...razem łatwiej bedzie nam przejsc przez wszystkie etapy :) pozdrawiam was wszystkie serdecznie...was i wasze fasolki hihi

Witam przyszłe mamusie !

Wygląda na to,że dotrzymam Wam towarzystwa do lutego :)
To będzie moje drugie dziecko, pierworodny kończy w tej chwili pierwszą klasę.
O tego dzidziusia staraliśmy się z mężem około 6 miesięcy i jesteśmy bardzo ale to bardzo szczęśliwi ,że nam się udało. Kiedy zobaczyłam na teście dwie kreski pognałam do apteki po drugi test, gdy i na tym pojawiły się dwie kreseczki wyłam przez pół godziny. Mąż akurat wrócił ze sklepu i nie wiedział co się stało, był nieźle przestraszony.
Trzymam kciuki za wszystkie lutóweczki i ich maleństwa, trzymam kciuki również za te kobietki które jeszcze nie mają pewności: Dziewczyny trzymajcie się ,trzeba wierzyć że się uda, że mały motylek już rozwija się w Waszym brzuszku.

Dzisiaj pierwszy raz miałam mdłości, brrr...

O mamy nowe lutóweczki............. GRATULUJE dziewczyny małych fasolek, które szybciutko urosną............ życze wam spokojnych i zdrowych miesiączków ciążowych...... ale mi się rymnęło...............
Ja idę jutro na USG..... trochę sie boję, że sie potwierdzi, że mój maluszek już we mnie nie mieszka:-:)-:)-(.......................

Witam wszystkie nowe koleżaneczki-lutóweczki!!!:-D

Kasiu_K-ce , Ładna.Ex.Panna i Kropecka-Witajcie!!! :-D

Jeżeli o mnie chodzi to dowiem się wszystkiego w czwartek.
Jejku 10 dzień spóźnienia...
Testy wykonane w 31 dc i 37 dc negatywne.
Cykl zazwyczaj 30-32 dniowy(32-dosyć rzadko,ale czasem).
Szyjka macicy wysoko,śluz białawy i częściej od 2 dni na siusiu.:sorry2:
Trzymajcie za mnie kciukasy,żeby to fasoleczka była:tak:.
Nigdy nie miałam problemów związanych z hormonami,długością cyklu itp.,także tym większą mam nadzieję;-).A co do testów to zdania są podzielone...:tak:

Moooma-całym serduszkiem jestem z Tobą.Jak wrócisz z
USG to napisz co i jak,bo się zamartwię.
Wszystko będzie dobrze.:tak:

Agusia9915 ,aż się wzruszyłam:hmm:.Nawet nie wiedziałam,że jest taka osóbka,która mi po cichutku kibicuje.Nie dziękuję-żeby nie zapeszyć;-).
Jesteś kochana:tak:.

Adziamx3 ,hop hop.Gdzie jesteś???;-)

Ja już mówię DOBRANOC i DO JUTRA.
Słodkich snufff ;-).

reklama
kiniusia, testami się nie przejmuj. Ja robiłam 3 testy w 30 dc, 39 i 45 i wychodziły negatywne. Dopiero teraz zrobiłam i wyszedł pozytywny. Fakt że w jakiś dziwny sposób przeskoczył mi jakby jeden cykl i ominęła mnie jedna @ ale jak widać wszystko się może zdarzyć. Również trzymam kciuki aby Ci się udało.

Do góry