reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny! :happy2:

:-DWitam serdecznie nowe lutóweczki 2008 !!! :-D

kropeczka - też mam taką nadzieję, że się zaprzyjaźnimy. :yes:Trzymam kciuki.:wink:
agusia9915 - kochana jesteś :happy:
ladna.ex.panna, kasia_k-ce - Gratuluję dziewczyny i bardzo się cieszę, że jesteście z nami!:rofl::-D:rofl:
kiniusia - bądź dzielna! :cool:
adzamx3 i cloe - dajcie znać, co u was dziewczyny!:confused::oo:

Pozdrawiam
Ania

reklama
Cześć dziewczyny. Tu Cloe. Niestety miam problemy z zalogowaniem sie na stare hasło , admin niewiele pomaga:wściekła/y: więc musiałam wkońcu stworzyć nowe bo ile to można bez BB wytrzymać?;-)Pozdrowienia dla wszystkich nowych lutówek.:tak: Mam nadzieję że będziemy się wspólnie wspierać do końca ciąży i jeszcze dłużej:tak:;-)
Dziś muszę na nowo powklejać suwaczki ale jak to zrobić jak moje pierworodne szaleje jak mało kiedy:rofl2: :eek:
Anna ajra ja też mam wahania nastrojów od eforii po nagłą złość i nawet depresje. W jednej chwili to co mnie jeszcze przed chwila cieszyło potrafi nagle doprowadzić do szału I tylko modle się żeby mi to nie zostało bo takiej rozhwianej siebie nie lubią:sick:
Adziam moje pierwsze dziecię 21 czerwca skończy dwa latka:tak: Ja sobie siedzę na wychowawczym więc póki jestem w domu postanowiłam zrobić sobie drugiego potomka . I jak narazie wszystko układa sie po mojej myśli
Kiniusia i jak co w końcu będzie jesteś lutóweczka czy nie jesteś?;-)
Moona jak u ciebie ? Co z krwawieniem?
Uciekam bo Julcia zajęła się demolką domu:baffled::angry::sick:pa pa

Witam dziewczyny na szzczęście dołączam do Was. Tym razem sie udało. termin wg ostatniej @ to 26 luty ale znając życie będzie wcześniej ale kto wie :) Pozdrawiam wszystkie mamy z fasolkami i nie tylko :)A do gina ide w przyszłym tygodniu co by ładniejsze zdjęcie było :)

Ja jestem wściekła jak osa!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie wyobrażacie sobie jaki pech!!! :-(
Jutro na 9 miałam swoją lekarkę rodzinną,w czwartek o 8 ginekologa,a przed chwilunią zadzwonił szanowny Pan Kierownik,że jutro do pracy na 6!!! :wściekła/y:
W tym tygodniu miałam mieć popołudniówki,a dzisiaj ostatni dzień zwolnienia.
Jak najszybciej chciałam się dodzwonić do przychodni ginekologicznej,żeby przesunąć termin na jutro albo na piątek popołudniu,a tu przychodnia dopiero od 13. :wściekła/y::-:)wściekła/y:
Gdyby nie ta rata za OC (600 zł.),którą musimy zapłacić z moim M. :-( to bym już poleciała prywatnie.Jeszcze z nim pogadam,bo przecież MUSZĘ iść do tego lekarza,to już nie są żarty.
Ratujcie!!!
Dziewczyny,które są z Łodzi albo okolic-nie znacie jakiegoś niedrogiego ginekologa z Łodzi?!
Przecież ja na zawał za chwilunie padnę.

Dziewczyny wkleiłam to ze staraczek bo nie mam już siły i nerwów 2 raz tego pisać:wściekła/y:.

Buziam Was.

Kochane - lutóweczką 2008 jednak nie będę - wczoraj się sprawa wyjaśniła. W każdym razie jesienią mam dostać zielone światło do starań to przynajmniej spokojnie będę czekać na swoje szczęście:tak:
A dziś wam mocno kibicuję, dbajcie o siebie i do usłyszenia:-)

kiniusia, w łodzi na ulicy kamińskiego przyjmuje dr wiliński, wspaniały lekarz, ma super sprzęt, a pracuje w madurowiczu. za wizyte kasuje 70 a za usg 50. mysle ze jak zadzwonisz i powiesz ze chcesz tylko usg to nie bedzie problemu i zapłacisz tylko 50. on usg robi w czwartki.,z czystym sercem polecam tego lekarza. jakby co daj mi znać, podam ci nr telefonu.

Dziewczyny dziękuję Wam przeogromnie.
Viki ,Kamińskiego niedaleko,więc mogę się przejść,ale jak możesz to podaj ten nr:tak:.
Nawet o samo usg mi nie chodzi tylko też wizytę.
Dziewczyny ,normalnie załamka:-:)wściekła/y:.
Kropecka ,podaj mi też namiar do tego swojego lekarza.30 zł.to niedużo.Jesteś zadowolona?

Madga ,przykro mi.Zaglądaj tu często;-).

reklama
kiniusia cały czas śledze Twoje staranka i mam nadzieje że teraz już to nie są staranka tylko fasoeczka która chce być sprytnitka i chowa się przed Toba aby za chwile zrobić niespodzinke:-);-) Trzymam mocno kciuki za to żeby wszystko było dobrze i oczywiście na usg piękna fasleczka ;-):tak:oczywiście:).

Do góry