reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

mooma,jejciu kompletnie tego nie rozumiem. Skoro pęcherzyk byl widoczny i URÓSŁ i do tego miałaś dlugie cykle (ja tez takie miałam, mój synek byl poczęty w 48dc !!! czyli różnica 3 tygodni) i masz krwawienie, to Z JAKIEJ RACJI OD RAZU USUWAC.
Od razu powinno byc cos na podtrzymanie.Rany,jak tu ufac..ale wiesz,bardziej mi sie wydaje ze to niewiedza..ale nie chce osadzac. Bierz luteine,chyba nic sie nie stanie jak sie troche przeciez przeczeka..choc skoro sa skrzepz juz..ale moze sprawdz tez tescikiem

reklama
Dziewczynki,mi się @ już 6 dzień spóźnia,ale czekam jeszcze do piątku z tym drugim teścikiem.Policzyłam,że jakby się udało to termin bym miała na 22.02.08r.
Jejku,jak tu fajnie się robi-coraz więcej kobitek.kasia_2005 nie ma co-musimy tu zostać:-D.Buziam was laseczki.

Acha mam jeszcze mięśniaka małego na macicy i Chazan - ten lek. prywatny powiedział ,że dobrze było by zrobic operację i usunąc go jeśli nie przeżyje ta ciąża , bo on może byc przyczyna moich porionień....
Wybaczcie, że wtrącę. Moooma nie poddawaj się! Bierz luteinę, oszczędzaj się i miej wiarę! Ja miałam mięśniaki całą ciążę, miałam plamienia (tylko) od samego początku i teraz Olo ma już 14mcy! Jeśli jednak nie uda Ci się to rzeczywiście spróbuj pozbyć się mięśniaka. Jeśli jest mały, do 3,5 cm to polecam metodę laparoskopową. Większe usuwa się operacyjnie, lub metodą embolizacji. jest też leczenie hormonalne.
Moje zostały usuniete przy CC. Były dwa, w tym jeden miał ponad 8cm średnicy. Wcześniej chcieli mi robić operację w czasie ciąży, ale umiejscowienie mięśniaków na to nie pozwalało, ale w Łodzi takie operacje się przeprowadza.
Nie poddawaj się, nie wszystko jeszcze stracone.

Oj dzięki Kobietki za dobre słowa....... Już Wam nie będę nudziła...... Cieszcie sie swoimi maleństwami....... Ja trzymam kciuki mocno za Was i Wasze kruszynki........ mam jeszcze mała iskierke nadziei................... Trzymajcie się.......

Witajcie dziewczyny.Potwierdzam termin 15 luty na dzień dzisiejszy 5 tydzień ciąży:-) Cieszę się barszo Konćzę bo ulcia chce mamie pomóc pisac . Jak bedzie chwila to wkleje kolejny suwak.Najwyzszy czas:tak:
Moona trzymam kciuki zeby było dobrze.

mooma, kiniusia ja trzymam za was kciuki z całych sił!!!!!!!!!!!!!
cloe, super!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratulacje :tak: wiec to już drugie dziecko???w jakim wieku jest pierwsze? (to nie wscibskosc tylko ciekawosc :-D)

wszystkiego najlepszego, cudownej ciązy i lekkiego porodu dla wszystkich lutóweczek 2008 od mamy lutówkowej 2007 i od mojej kochanej Milenki. Równo rok temu dowiedziałam się ze mam Dzidzię w sobie.

hejka mamuśki, ja tylko na chwilkę-informuję że @ nie nadeszła dziś u mnie (luteinę przestalam brać we wtorek więc teoretycznie w przypadku braku fasoleczki powinna się pojawić) Brzuchalko nie boli nic, tylko prawy jajnik..i cięgle biegam do toalety poszukując @...ale ogromnie mnie cieszy, że cisza. Teścik ponowny-jeśli nie pojawi się @ planuję na wtorek. Proszę trzymać kciukasy :))

Kiniusia
i jak u Ciebie??? mooma??

reklama
kasia_2005, ja już szybciutko zaciskam i trzymam z całych sił!!!!!!!!:tak:
karolina 77, w imieniu lutoweczek 2008 bardzo dziekuje za życzonka!Dużo buziaczków dla Ciebie i Milenki:-)

Do góry