reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

dobry wieczor :-D
ja wlasnie skonczylam sprzatac lazienke :dry: i zaraz ide spac... mojego m i tak nie ma :wściekła/y: ehhhhh

anna_ajra - no to sie wysilil - fajnie :tak: no a co coreczki od szwagierki to poszla spac chyba po 22 i na szczescie nie obudzila mojego Sewcia ale pewnie dlatego ze potem mi nerwy puscily i powiedzialam tesciowej ze jak tak bedzie sobie latala w chodziku o takiej poznej godzinie to zaraz obudzi Sewka!!! to ja wziela do kuchni i tam sie zamknely a potem polozyla ja spac - troche pomarudzila ale zasnela :tak:
kropecka- rewelka!!! :-D:-D:-D ale fajnie no nie umialam sie napatrzec Sewek jeszcze boi sie samodzielnych kroczkow ale cos tam probuje :tak: no i zdjecia z weekendu super :tak:

dobranoc maminki

reklama
Pozdrawiam goraco, Wpadłam Wam napisac,że mam córeczkę PLANOWANĄ wg WÓJCIKA, MAM dwóch synów, Ola jest trzecia!!!Bałam sie , ale wg tej metody wiele moich znajomych ma upragniona córę ale tez i syna ...

Paty a coz to za metoda bo ja z mila checia bym sie dowiedziala, tak mi sie marzy cora ze nawet o adopcji myslalam.:tak:

witam nowe kolezanki!:-) w tym jedną moją imienniczke:-p
nie pisałam od poniedziałku, od kiedy wybierałam sie na impreze:zawstydzona/y: jakis cały ten tydzien taki imprezowy:baffled: u dziadka na imieninach Igunia spisała sie znakomicie, towarzyszyła nam od 18 do 21:happy: cala nasza trojeczka bzla ubrana w kolorze sliwkowym hehe potem Igunia poszła z nianią spac a my wrócilismy do knajpki i balowalismy do w pól do 1:zawstydzona/y:;-) wytańczyłam sie tak, ze na sylwestra chyba nawet tak nie potańcze:szok::-) w czwartek bylismy na uroczystej kolacji, w piatek takowa sama przygotowywalam, bo 14tego jak zwykle u nas imprezka, a dzisiaj przyjechali znajomi na obiad i siedzieli do kolacji, wiec mialam troche roboty:sorry2::happy:
do tego wszystko w pospiechu, po pracy, ehh same to znacie ...:baffled:
Rekinasia jak synek delfinek znosi rozlake z mamusia:confused:
anna ale masz dobrego meza:happy: chcial dobrze a ty doszukujesz sie drugiego dna:-p
przysyli rodzice nie ma to jak na swoim prawda:-p
kropecka gratulacje dla Olusia, bravo:rofl2: i weekend udany! nie ma to jak pozytywnie naladowac baterie hehe
kaska 7 synow, no niezle, pewnie jestes chrzestna ktoregos rozbojnika;-)
tyle na dzisiaj, na szczescie ten tydzien zapowiada sie spokojniejszy, uciekam bo padnieta jestem
aaa i Iguni wyszedl kolejny zabek:rofl2::happy:

Załączniki

• imieniny.jpg
    imieniny.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kaska polecam książkę Wójcika o planowaniu płci, wiem,że niektóre się usmieją ,ale działa!!!Tylko trzeba zgodnie z zaleceniami no i poznac dobrze swój organizm :owulacje, sluz, BO, czasem skorzystac z monitoringu, ja obserwowałam sluz i temperaturkę oraz BO (ból owulacyjny) OLa jest z 9dc :)http://plec-dziecka.zlotemysli.pl/tam wszystko pisze

Jak staraliśmy się o Majkę to kupiłam testy owulacyjne i tam była cała instrukcja jak zaplanować płeć dziecka:tak: Ale w tedy było mi wszystko jedno. A teraz to sama nie wiem:confused: Z jednej strony fajnie byłoby mieć chłopaka m miałby kogo uczyć gry w piłkę (którą kocha, czasami mam wrażenie, że bardziej ode mnie:-(). A z drugej strony dwie dziewczyny miałyby ze sobąlepszy kontakt niż chłopak z dziewczyną.

kropecka - film suuuuuuuuuuuuuuper!!! Już nie mogę się doczekać jak nagram taki Majce:-)

Witam się niedzielnie;-)
Ciężko mi było dzisiaj wstawać, ale co zrobić... . Mieliśmy jechać wczoraj na basen i nic z tego nie wyszło, Piotrek ma katar i wolałam nie ryzykować, a zostawić go w domu nie miałam sumienia, byłoby mu przykro.
anna_ajra- gdyby to nie było tylko gadanie to bym nie narzekała:-D, gratuluję pracowitego męża, miły gest.
ladna.ex.panna- no to imprezowaliście:tak:, zazdroszcze też bym sobie pobalowała.

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
Co za pogoda... w przyszłym tygodniu ma padać śnieg z deszczem... uuu...:huh:

kaskax25 - tak naprawdę, to najważniejsze jest moim zdaniem zdrowie dziecka, a nie płeć. Mimo wszystko życzę powodzenia w przyszłych być może starankach.:wink:
patrysia - jak malutki?
Paty36 - :-)
ladna.ex.panna - no to ładnie imprezowaliście:-p! Masz rację... nie powinnam doszukiwać się drugiego dna.;-)
Igunia wyglądała pięknie:-D, ale chyba już troszkę zmęczona była?
moniamonis - ja mam dwóch braci i rewelacyjny kontakt z nimi. Relacje między rodzeństwem uzależnione są od wielu czynników, nie koniecznie od płci -
tak uważam.:happy:
Kluska79 - jak zrekompensowałaś Piotrusiowi basen?:sorry2:
agawa1 - jak mają się Twoi chłopcy? Jestem ciekawa, jak tam Miłek. Pamiętam, że miał trudności z kupką i nie chciał latem pić mleka, jedynie soczki. Widzisz jak to było dawno...:yes::rolleyes2: Napisz coś w końcu...:-p:-D

Pozdrawiam

Do góry