reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witaj Lolka. Naprawde twoj synek ma ciekawe imie:happy: Skad ten pomysl? Moj Mati niestety wszystkie butki namietnie rozbiera, ale dobra ciocia udziala mi welniane skarpety takze nozki zabezpieczone:wściekła/y:Kretka ja dostalam na poczatku pazdziernika i teraz tez cisza, ale mysle ze to rozwianie hormonalne, zreszta ostatnio tak ze mnie cieklo ze wcale sie nie dziwie ze teraz cisza:wściekła/y:Patrysia :-)zazdroszcze ci pospalo ci sie dzis, kiedy Mati bedzie tak dlugo spal:eek: A gdzie te wasze zebolki bo drugie miejsce czeka:tak::-DAnia 31 Margaritta a co tam poklikam sobie w te reklamy, zobacze co z tego wyjdzie:szok: Mateuszek juz spi. No i te spanie w lozeczku sprawdzilo sie w stu procentach dzis w poludnie spal ponad dwie godziny:szok:bylam w szoku. Kubusiowi dzis w koncu wypadl pierwszy zab, no i czeka na te zebata wrozke:wściekła/y:Wlozyl zeba pod poduszke i z wrazenia nie moze zasnac. Pozdrawiamy:-D

reklama
imię Lew to wschodnia wersja Leona, oznacza to samo -czyli LEW:-):-):-)
To imię funkcjonuje ale jest bardzo rzadkie:-)))))))
Rodzice i bliscy byli na początku w szoku, ale teraz już inaczej nie wyobrażają:))
Lewcio jest przesłodziutki-mniam-mniam:-):-):-)

kaskax25 moja Martyska tez wierzy w te wrozki zebate :-D Dwie jedynki gorne i dolne ma juz stale:tak: I zawsze byly kladzione pod poduszke:-D no i zawsze tez caos tam znalazla;-) Chociaz teraz niedawno pozbyla sie dolnej dwojki i jakos ta wrozka ja nie przekonala:dry: Ciekawe kiedy w Swietego Mikolaja przestanie wierzyc- sie nie zdziwie jak w tym roku- bo mowie Ci pannica taka ze szok.I coraz to smielsze pytania ma:confused:
Ehhh uroki ... male dziecko maly klopot , duze dziecko duzy klopot- podobno:-D
Spokojnej nocy mamusie ;-)

Hej
Witam :-) Ostatnio coś mam mało czasu na cokolwiek i nie wiem czy dziewczyny mnie tak mnie absorbują czy ja stałam sie taka rozlazła:dry:
Oliwia kszle ale lekarka stwierdziła że już oskrzela są czyste oby tak było bo kaszel mojego dziecka wcale mi się nie podoba:dry:
Lolka witaj :-)rzeczywisćie oryginalne imię ma twój synek:tak:
Kropecka poczytałam dziennik grunt to do przodu
Ja uciekm moje starsze dzi\s to wulkan energii o ósmej powinna być juz w łóżku ale dziś nie to jej w głowie a ja juz wymiękam:crazy:

Cześć dziewczyny!:-D
Ja tylko na chwilkę się przywitać i dać znać, że jestem i czytam...
Jutro niestety idę do pracy - odrabiamy poniedziałek:baffled:, więc z czasem jak zwykle ciężko...:dry:

Magaritta i Lolka777 - Witajcie!

Pozdrawiam Was wszystkie!

Hej;-)
kretka20 ja na razie miałam jedną miesiączkę ale mam nadzieję, że kolejnej już mieć nie będę:tak: Staramy się o klejną dzidzię:-D Z Majką wyszło za 3 razem może teraz będzie odrazu;-)
Dziewczyny trzymajcie kciuki:-)
magaritta i lolka - Witajcie:-)
lolka może masz pomysł na jakieś oryginalne imię dla dziewczynki?? Bo dla chłopca imię mam (Oskar) ale jak się trafi dziewczynka to nie mam, żadnego pomysłu:confused:
Kropecka widzę, że zafundowałaś wszystkim niezłą lekturkę:tak: Ja też czytałam:-) Życzę powodzenia!!! Bo te ekipy, które robią wykończenie też są niezłe!!! Ja już przechodziłam to dwa razy za pierwszym razem to raz nawet się popłakałam ja coś zwalili. Teraz doszłam już do wniosku, że nie wszystko musi być idealnie i wrzuciłam na luz.
No a domek śliczny i faktycznie budowa szybko idzie:-)

Dobra idę już pać bo za mną dwie nieprzespane noce, bo Majki się budziła co godzinkę, mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej.

Dobrej nocki

Moniamonis
z dziewczęcych imion mi się podobaja: Nadia, Nina, Oliwka:) a najbardziej Sonia ( tak mielismy nazwać naszą córeczkę;-) moja najlepsza przyjaciółka o tym wiedziała i właśnie tak nazwała swoją córeczkę....nie mogłam jej tego wybaczyć:happy2:

a za parę miesięcy zostanę Chrzestą Mamą Sonii z czego się bardzo cieszę!!!!!:tak::tak: i juz mi dawno przeszło:)

Trzymam za Ciebie kciuki, wszystko się uda!!!

p.s. jestem w trakcie gotowania obiadu na jutro...trochę mi się przedłużyło...TRochę?????

Życzę Wam dobrej nocy!!!!!!!!!

Witam wszystkich z ranka. Ale mialam dzis sen, Mateusz w nim nauczyl sie chodzic, moze to sen proroczy:wściekła/y: Moniamonis trzymam kciuki a jednoczesnie podziwiam za odwage ze tak szybko:szok: Z imion dla dziewczynki ktora zawsze chcialam zreszta miec podoba mi sie Jowita ale ja to raczej na corke szans nie mam moj brat ma 7 synow:tak: takze u nas chlopaki to raczej we krwi:-)dawna cloe ciesze sie ye u was lepiej. Mati jeszcze dlugo po tych oskrzelach kaszlal. Gosia 78 dziekuje:-):-):-) Odezwiemy sie pozniej:-D

reklama
moniamonis- ja dopuki nie urodziłam też mówiłam ,że zaraz staramy się o następną dzidzie, ale teraz po jednej przespanej w miare normalnie nocy od 9 miesięcy odechciało mi się. Specjalnie starała się nie będe, może jakaś wpadka... , zobaczymy. Dziewczynke bym chciała:-p
kaskax, margaritta- mój starszy syn za kilka dni kończy 9 lat i dalej wierzy w Zębatą Wróżke i Mikołąja:-D, bardzo się staram aby wierzył w to jak najdłużej.

Dzisiaj idziemy całą rodziną na basen, Dominik też będzie pływał, postanowiłam ponadto ,że w środy do południa będę chodziła z nim na basen tylko musze zamówić mu specjalne koło: SWIMHORSY opatentowane koło do nauki pływania (474826587) - Aukcje internetowe Allegro
wówczas ja popływam a on też będzie miał frajde.

Do góry