reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Dzien dobry kobietki.
Matko kochana 7 synow :szok: powiem Wam,ze podobno łatwiej zrobić syna niz córkę:tak:jednak na swoim przykładzie wiem,ze to głupoty jakieś:confused: Ja tez chce dzidzie jeszcze najlepiej synka oczywiście.Może by tak zaplanować płeć:dry: są jakieś metody chyba;-) tabelki, diety i takie tam:-DU mojego męza jego bracia mają synów:crazy: I badz tu madry:-D
moniamonis ja jeśli kiedyś będę miała synka to właśnie Oskarka:tak: A dla dziewczynek najpiekniejsze imiona juz wybrałam;-):-p:-D
Kluska79 i ja chcialabym utrzymać moje dzieci w tej wierze jak najdłuzej ;-)
Pozdrawiamy cieplutko.

witam sie
wczoraj juz nie bylo mnie wieczorem bo ogladalam step up :-D

margaritta - slyszalam ze plec mozna zaplanowac ale musialabys pogadac wtedy z lekarzem co i jak ja to mam synka i jak narazie nie planuje drugiego dziecka - jak bedziemy na swoim to wtedy ale nie chce tez miec duzej roznicy miedzy jednym a drugim tak do 3 gora 4 lat :tak:
kaska - a noz widelec moze byc wyjatek :tak: ale 7 synow to troche duzo :sorry2:

kurcze musze lecie - odpisze reszcie potem... :tak:

ok moge dokonczyc maly wlasnie zasnal ale jaki on jest dzis marudny az mi nerwy siadaja powoli :wściekła/y: a zebow brak... :wściekła/y:
moniamonis - powodzenia :tak:
kaska - heh drugie miejsce czeka a jeszcze przyszlirodzice nie maja i agawa1 :tak: i dobrze ze spanie Matiego w lozeczku tak na niego dziala - masz wiecej czasu dla siebie :tak:
kretka20 - witaj :-D ja pierwsza dostalam chyba po 4 miesiacach a kolejna juz regularnie po 28 dniach i tak jest caly czas ...:tak:

moj m zas jedzie i znow go nie bedzie i ja sama ehhhhhhh :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

BRAWO dla Olusia!!! Kropecka ogladalam filmik przepiekny. :-D Jakie sliczne kroczki!!! kiedy tak Mati bedzie sobie dawal rade.

kropecka i ja obejrzala.Rozczulil mnie ;-) a biorac pod uwage moje "parcie" na chlopca to tym bardziej:-D Mojej ksiezniczce jeszcze sie dupcia kiwa:-D
Nie no - super to wyglada.ide jeszcze raz zobaczyc:-)

generalnie teraz chodzi na dalsze dystanse, tylko jak widzi coś ciekawego do czego można dojść. Ale nagranie tego graniczy z cudem. A to Wiktor wejdzie w ekran, a to Olek rezygnuje żeby sobie dalej poraczkować itp.

Większość czasu i tak raczkuje, chociaż ostatnio coraz więcej się puszcza i przechodzi z miejsca na miejsce na nóżkach.

Margaritta, ja znowu jakbym wiedziała że trzecie dziecko to będzie dziewczynka to bym się zdecydowała. Ale ponieważ podejrzewam że byłby 3 chłopak to dam sobie spokój :)

Cześć dziewczyny!:-D
Co za beznadziejna sobota - w pracy... ale może będzie jeszcze miło...?
Mój mąż został dzisiaj z malutkim i wyobraźcie sobie, że pomył okna , podłogi i pościerał kurze!:huh: Ale mnie zaskoczył...:-) Być może chciał udowodnić, że jednak można coś zrobić będąc samemu w domu z dzieckiem:dry:, a może chciał tylko dobrze i mi pomóc...?:oo:
W każdym razie- miło :-D

Ika_s - fajnie, że się odezwałaś!:happy: Jak znajdziesz chwilkę, to daj znać, co nowego u Was słychać.
Widzę, że malutka już nieźle sobie razi... Mój Michaś nie raczkuje, ale za to ładnie chodzi (za jedną rączkę). Co do mówienia to ogranicza się do "am" i "nie":-). Jeśli chodzi o zabawę, to czasem brak mi już pomysłów...:-D
Mysza,
lileczka, Gosia 78 - :wink:
patrysia -
i jak się skończyła historia z córeczką szwagierki? Obudziła Sewcia?:confused: O której poszła spać?:confused:

Szczerze mówiąc bardzo ciężko byłoby mi zostawić Michasia na noc poza domem. Tak jak i Mysza nie wyobrażam sobie za bardzo takiej sytuacji.:no:
agawa1 - ja też się stęskniłam...:-p
cloe - co pediatra na to, że Oliwka jeszcze chora?:zawstydzona/y:
Kluska79 - widzę, że ładnie Tobie mąż makaron na uszy nawijał... do 1 w nocy!:szok: Hmm... czy oby na pewno tylko gadał i gadał???:-D:-D:-D
Jak było na basenie?:confused:

Ania31 - gratuluję kolejnego ząbka! Już się ucieszyłam, że dzieci zdrowe, a tu "masz Ci babo placek"...:no: och...:zawstydzona/y: Na okrągło coś...:-(Ściskam Cię mocno!
kaskax25 - nie słyszałam o takim sposobie zarabiania...:eek: Co do brata, to nieźle się postarał. Ja zaś, znam dziewczynę, która ma 12 sióstr!:szok:
moniamonis - mój Michaś nie ciągnie się za włosy, jedynie czasem za uszy, ale to też bez przesady. Niestety nie pomogę w tej kwestii.
Margaritta - jak to dobrze, że odstawienie od piersi przeszło u Was tak bezproblemowo -
marzenie!:-) Dzieci w wieku Martynki bardzo szybko uczą się języków obcych i znakomicie się adoptują w dane środowisko.:yes: Wiem, bo sama w wieku 8lat emigrowałam z rodziną:wink: i po pięciu latach wróciłam. Także spokojnie... Martynka na pewno z tego dużo skorzysta!:yes:
Rekinasia -
my kupiliśmy fotelik Recaro, ale Yong Sport.
Uuu... okres po takim czasie, rzeczywiście jak pierwszy raz...:-D
kropecka - ciszę się, że i ja się doczekała wglądu do dziennika budowy!:-D Rewelacja!:yes: Jestem pod wrażeniem jak Wasze marzenie nabiera kształtu! Piękna sprawa!:happy:
O rety, właśnie obejrzałam filmik z pierwszymi kroczkami Oleczka!:biggrin2: Niesamowite!:happy: Gratuluję! :-D
Zytka - rosną nam małe urwisy.:-D Michaś też otwiera wszystkie szuflady i najchętniej grzebał by w papierach tatusia.
kretka20 - ja okres miała od razu regularny.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
A ja sie tez zdecyduje tylko wtedy jak bedzie coreczka, bo co prawda moj brat ma siedmiu synow ale ma i jedna corke. Urodzila sie jako szosta, to moze jakas szanse mam, ale do szesciu to ja probowac nie bede:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Patrysia jak sie nie myle to u oliwki11 jeszcze tez nic nie ma.:-D

Do góry