reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

kaskax25 moja Miśka, bo tak nazywamy starszą corcie jest z maja :-) no popatrz jak to nam sie w przyblizonym terminie o ile nie w tym samym zachcialo dzieci:-D fajnie, bo mozna sie wymieniać spostrzezeniami.tyle tylko,ze ja nie wiem jak to jest miec chlopca ;-) rosna mi prawdziwe księzniczki dla twoich rycerzy :-D
A co do zarabiania przez internet w sposób jaki napisalas- to nawet niedawno czytalam o tym w necie.I tak jak piszesz"pare złotych" ,bo kokosów to chyba na tym sie nie zbije.No i trzeba oczywiscie byc "czasowym" zeby siedziec w necie dluzej a nie z doskoku jak ja :dry:
kropecka pozwoliliśmy sobie z M poczytać Dziennik Twojej budowy, bo jak pisałam temat mnie interesujacy.I jak wielkie palny i zapał mieliśmy tak po przeczytaniu tego wszystkiego moj M jest nieco zdegustowany:-D Boi się, ze wybieramy się chyba " z motyka na slonce":szok: jednak widząc jak postepuja prace na Twojej budowie jakas iskra została ;-) a tak powaznie to serio mozna stracić nerwy na tych fachowców i w ogole.Fajnie tez to opisujesz- posmialiśmy sie tez:-D Dzięki za chwile "rozrywki";-)
Lolka777 witaj- ja tez niedawno tu dołączyłam;-) hmm...Lew- rzadko spotykane imie, oryginalne takie;-)
Udanego dnia dla wszystkich.

reklama
Witam sie
Witam nowe mamusie:-)
A u nas od środy znów gorączka juz sama nie wiem co jest dzis na szczęście jeszcze nic jak nie to popołudniu pojadę do lekarza:-(zawsze cos na dodatek tak mnie dzis boli głowa ze szok
u mnie Bartek tez uwielbia grzebac przy dekoderze na razie tylko nauczył sie otwierac tam gdzie jest karta ale jak powiem bartus nie wolno to on głowe spuści na dół i dalej to samo chyba ze widzize ide do niego to wtedy usiadzie i patrzy sie na mnie chyba z jaka mina podejde:baffled:szkubaniec mały
kaskax ja słyszałam wpisz sobie w goggle i zobacz co ci wyjdzie

Witajcie Mamisie!

Coś się ostatnio zebrać nie mogę, chyba to ta jesień... Czas mi przecieka przez palce :( Jakieś przesilenie czy cóś?Wieczorem jak tylko Marcelek zaśnie to i ja odpadam. Tego posta próbuje do Was od rana napisać,ale moje dzieciątko ma dzisiaj foszka i marudkuje :( Teraz ma drzemkę więc ja szybko. Zęby u nas wciąż 4, choc górne jedyneczki mam nadzieję lada dzień się wyrżną,dziąseła opuchnięte bardzo :( Samodzielne stanie Marcelka opanowała do perfekcji, tylko boi sie jeszcze krok zrobić :) Najlepsza zabawa jest ostatnio w kuchni,otwiera szafki i wyjmuje co się da- mały skubaniec! Pogoda jeśli sprzyja to wyciagam ja na spacer,ale sie buntuje i chce wychodzić z wózka,jak ja próbuję włożyć z powrotem to sie wygina-nerwus mały :) W domu, w każdym pomieszczeniu plac zabaw :) Najlepiej u tatusia robi porządek na regale z książkami i w jego papierach,ale ja zapowiedziałam że nie bedę odpowiadać jeśli coś mu zniszczy...I to chyba w dużym skrócie tyle co u nas :)

Widzę,że są nowe maminki :) Margaritta,Lolka- witajcie w lutówkowie :)

kropecka- spotkanie forumowe? Fajowo!! Ciekawe czy nam sie kiedyś uda takowe zorganizować?Na pewno byłoby miło :)

Agawa,Aggy,Ika,Rekinasia- dobrze że się odezwałyście dziewczyny :)

Ania31- dużo siły i zdrówka dla Was!

Buziaczkam Was wszystkie mocniasto!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny;-), ja mam totalnego lenia dzisiaj, pogadałam przez telefon z mamą, babcią i koleżanką , dobrze że obiad mam z wczoraj ,a porządki zrobiłam przed 9 to mam spokój. Moge bawić się z Dominiczkiem i buszować po internecie, ostatnio wciągneła mnie gra on-line : http://www.travian.pl/?uc=pl7_37724 , nie trzeba poświęcać jej dużo czasu a po jakimś czasie wzbudza emocje:zawstydzona/y:.
Wieczorem idziemy do kina na " To nie tak jak myślisz kotku" ( chyba nie pokręciłam tytułu), mam nadzieję że nie okaże się to następną kiepską komedią:baffled:.
kaskax- faszerowane roladki z bakłażana
kropecka- domek śliczny:tak:
lolka- witaj

Ostatnia edycja:
witam
dzis troche pozno ale nie bylo zcasu rano jak zawsze gdy m nie ma wychodze do mamy i siedze tam do godziny 14 :-) a potem m przychodzi z pracy i jestesmy razem chyba ze ma jakas fuche - wlasnie co poszedl :dry: u nas pogoda nie za ciekawa - w nocy padalo wiec zimno brrrrrrr.... :wściekła/y: maly tez niedawno zasnal ufff... troche wolnego dla siebie ... ale musze Wam powiedziec ze Sewcio jak poszedl spac wczoraj po poludnu o 15 to obudzil sie dopiero o 18 (bo oswiecilam swiatlo szukajac pilota) a potem zasnal juz na dobranoc o 20:30 i spal az do 5:30 :szok: wow od nie pamietnych czaso ale obudzilismy sie dzis rano o 7:30 bo obudzila nas mala Ola :wściekła/y: najpierw myslalam ze juz ma zabek i teraz bedzie tak spal ale gdzie tam zabka nie widac :wściekła/y::wściekła/y: wrrrrr... to sie rozpisalam :-D

kluska - nie pokrecilas :-D ale Ci zazdroszcze tez bym sobie poszla :tak:
zytka - u nas tak samo Sewek juz sam stoi i czasem jak mu sie chce to zrobi pare krokow ale i tak jeszcze nie pewnie :tak:
Ania31 - zdrowka dla Was :tak:
lolka777 - witaj pisz czesto :tak:
przyszlirodzice - no to amla musi byc zadowolona z nowego mieszkanka,a zebolki mam nadzieje ze za niedlugo sie u nas pojawia ... :dry:
kaska - i u nas sa sinaczki na piszczeli i w jednej nodze i w drugiej :baffled::tak: moj m stwierdzil ze wezmie ten fotelik bo mu sie podoba... :wściekła/y:
kropecka - no to weekend Wam sie udal :tak: a domek sliczny - przejzalam troche dziennika bo mialam czas :tak: szybko Wam to idzie - tak mnie sie wydaje :tak:

milego dzionka

Hej dziewczyny długo tu mnie nie było. Raz że miałam problem z netem no i kompem. A więc postaram się nadrobić. Dziewczyny mam pytanie do was. Kiedy u was pojawiła się druga miesiączka bo ja dostałam 19września i trwała ona gdzieś 12dni i czekam na drugą. Robiłam już 3 razy testy i wyszły negatywne...

Dzięki za ciepłe powitanie:-) postaram się często tu bywać ( co prawda wszystko zależy od szefa;-):-))
Szefunio już śpi a mamusia odrazu na internet;-) Pogoda u nas też taka sobie i ciągle jestem senna:dry:, ale staramy się być codziennie na spacerku, bo jak zostajemy to jest jeszcze gorzej....

Kupiłam dzisiaj Lewkowi buciki do chodzenia po domu, patrze na nie, i nie wierzę, że On już jest taki duży!!!!!!!:-):-):-)

Pozdrawiam Was!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
właśnie teraz się męczę:(((a tak dobrze było( cała ciaża + 8 miesięcy!!!! ) pewnie przez to jestem taka ospała, i te wtrętne huśtawki nastroju.....znowu powróciły!!!!!brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............

Do góry