reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Śliczna :-)

Ja jeszcze poczekam do czwartku :-)

Ladna.ex.panna - nie wiem czy już gratulowałam - ale supeer :-D

Ania_ajra - też prawda - ja to już uzależniona jestem :-) Ale co tam :-D Już kilka razy usuwałam konto - ale coś mi nie idzie :-)

reklama
Dziś moje dziecko jest w przedszkolu Obyło się bez płaczu Dzielnie poszła do sali Juz o dwunastej odbiorę ją z przedszkola . Mam nadzieję że będzie jej się podobało.
Ale pusto w domu bez mojej Julki ... smutno jakoś.:-(
Przyszlirodzice to fajnie:-):tak:Najważniejsze by przyszły chrześniak rósł zdrowo :tak:
A Amelcia prześliczna:tak:
Gosia 78 jak u was poszło?

Hej!

Mój Piotruś pierwszy dzień w przedszkolu:-) Mąż zaprowadził go rano i na szczęście obyło się bez płaczu:-D. Przynajmniej dziś:tak:. Podobno jutro może być gorzej, tak przynajmniej mówią przedszkolanki... Odbieramy go po 14. Ciekawa jestem strasznie jak sobie radzi czy wróci zadowolony...?

Cloe - mi też strasznie pusto i jakoś tak dziwnie bez Piotrusia... Żeby za bardzo nie zastanawiać się co u niego rzuciła się w wir sprzątania.

przyszlirodzice - Amelcia śliczna:-)

Pozdrawiam

My po spacerku i po wizycie w szkole od jutra sie zaczyna:tak::-D
Kubus nie moze sie doczekać kiedy on dzis cała droge szedł i mówił ze zapomniał plecaka i pisaków:laugh2:

Bartus przespał nam całą droge w szkole tylko troche pogadulił teraz dostanie obiadek:-)
Gosia78 sto lat dla Jasia
pamiętam jak moje bliźniaki szły do przedszkola oni za drzwiami płakali z jednej strony ja z drugiej i tak przez dwa tygodnie potem sie przyzwyczili i było oki

Ania 31 - dzięki za życzenia w imieniu Jasia:-)

Piotruś wrócił z przedszkola zadowolony:-D. Podobno było fajnie, jedyne co mu się nie podobało to to, że do picia było kakao, którego nie lubi( choć nigdy nie próbował) i zwykła herbatka a nie owocowa czy soczek:tak:

Teraz wybieramy się nad jeziorko bo u nas dziś znów piękny dzień:-)

Witajcie!Kurcze mialm wam tyle napisac, zeby zabic czas, a tu takie cos. Czekam wlasnie na rozmowe mojej mamy z lekarzem. Tato mial dzis operacje. Pod pelna narkoza. I nie wiemy co jest grane. Mialam wlasnie do was pisac, ale zadzwonilam do brata a ten mi mowi ze dziadek moj umarl- taty ojciec:-:)-:)no::-:)-:)-( Boze ja juz nie wiem co mam robic, taki mam metlik w glowie. Juz na wujka pogrzebie w zeszlym roku nie bylam, i niechcialabym znowu czegos zalowac. Ale lot mam jutro, albo w sobote. W sobote bedzie za pozno, a jutro... troche wczesnie.:-:)-:)-(Boze ja juz nie wyrabiam caly czas cos,,,, tylko zeby z tata okazalo sie ok....

Paulineczka wyrazy współczucia

a u nas Bartek stanął mi dzis przy tapczanie Kuby juz na chwilę nie można go zostawić samego a ak sie cieszył skubany:-)

reklama
przyszli rodzice z Amelki sliczna dziewczynka;-) z tymi włoskami podobna troche do mojej Iguni;-)
ciekawe jak tam forumowe przedszkolaki sie mają po pierwszym dniu pełnym wrażeń:confused::-)
kluska ja tez sie wybieram w najblizszym czasie do Ikea:sorry2: odkąd dostałam katalog to go przegladam podczas wieczornego karmienia:-p wybrałam regał i pólki w kolorze jasnorozowym do pokoju Igusi bo ściany ma w takim samym kolorze, a ze zabawek przybywa to bedzie jak znalazł:tak:
mamusiom-nauczycielkom zycze powodzenia w pracy:blink: chyba teraz inaczej patrzycie na dzieci :confused::-p
paulineczka współczuje sytuacji z którymi musisz sie teraz zmierzyc:-( trzymam kciuki oby wszystko dobrze sie ułozyło z tatą:happy2:
Ania31 gratuluje tak silnego synusia! chyba jako pierwszy z naszych dzieciaczków zabiera sie do chodzenia!
moje dziecię ma juz strasznie rozpulchnione dziąsła na dole i na górze:-) świra dostaje czasem ale i tak spodziewałam sie czegos gorszego:sorry2: ząbków wyglądam lada dzień:shocked2:

Do góry