reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Myyszaaa, Paulineczka nikt wam nie każe żywych owoców morza jeść :szok::-D poza tym Myszaa możesz się bronić nożem i widelcem, gdby przypuściły atak :)))
Kluska jakie rejony rozważacie narciarskie?
GirlyGirl tylko jeden dzień dzieli nasze dzieciaczki! :-)
Kropecka ciężki okres przed wami, my też nie mamy lekko, nie budujemy wprawdzie domu, ale zaczynamy oboje studia. Śmiejemy się, że czas na naukę będzie codziennie od 21:20 do 22:30, potem spać, bo pobudka o 6tej. W ogóle już za 2 tygodnie przyjdzie taki moment, że oboje równocześnie będziemy się wybierać do pracy i Igora do rodziców - na razie trudno mi to sobie wyobrazić :confused:

reklama
A Myyszaaa skąd my się znamy hehe ;-) no i nie dziekuję of kors.
Rekinasia Twój widzę jeden dzień starszy....
To też coś się pochwale, zeby nie było :-D że tylko podczytuję...
Mój Osa jest z 11 lutego - póki co mierzy 72cm i waży 10,880 :szok: :szok::szok:
Poprostu big boy....
No i dzisiaj wyszedł mu drugi ząbal...ma na dole komplet jedynek...:tak:

Ostatnia edycja:
Kropecka- Czy koło Tesco na Widzewie w Łodzi jest gdzie pójść z dzieckiem? (park ,kawiarnie, inne sklepy) W sobote i niedziele odbędą się tam zawody driftingowe i zastanawiam się czy nie pojechać tam z mężem jeśli będzie pogoda. Tylko nie sądze że Dominikowi będzie odpowiadał cały dzień na dworze, może w Tesco jest jakaś restauracja lub kawiarnia, sklepy żeby tam pochodzić itp. Kusi mnie żeby jechać:baffled:. Wiem ,że Łódź to duże miasto i może akurat tam nie byłaś:rofl2:.
GirlyGirl- gratuluję drugiego ząbka
Rekinasia- kusi nas Austria:-), ale zobaczymy.

Hej Maminki!

Mamy wreszcie pierwszego zębola!Wczoraj się wyrżnął :) Czekamy na drugiego,bo Marcelek osiąga apogeum marudzenia :( Nocki mamy koszmarne, juz nawet nie wiem ile razy podłącza się do cysia..., a było już tak pięknie :( Dni zresztą nie są lepsze-jeśli już uda się jej zasnąć to są to krótkie drzemki :( Ale nic to, przetrwamy i sie nie poddamy!! :)
Wczoraj spędziliśmy dzień u teściów, zostalismy zaproszeni na odpust :) Marcelek dostała między innymi bączka i jest cała zapatrzona jak jej go się puszcza i tak bardzo się dziwi,że śmiechu cały dom :)

Monika maz, GirlyGirl witajcie :)

Kluska79-przepraszam,że się wcinam :),ale przyjedź do łodzi w niedzielę :) Z tego co się orientuję to nie ma w okolicy tesco na widzewie nic ciekawego,ale zawsze możesz (taxi np) podjechać do Galerii Łódzkiej,albo Manufaktury i tam spędzić parę godzin-sklepy,restauracje,atrakcje dla dzieci :)

No i lecę do mojego szczęścia,które juz sie wyspało :(

Buziolki dla wszystkich!

Cześć dziewczyny!
Pierwszy dzień w pracy minął nawet fajnie, mimo ogromnej ilości pracy, która na nas czeka.:dry: Jutro dwa szkolenia od 8-16... uff...:baffled:
O 18 była dzisiaj u nas opiekunka (pilnuje jeszcze innego dziecka, więc zacznie u nas dokładnie 1 września). Michaś z mężem, który ma nocki... biedak się nie wyśpi w tym tygodniu...:hmm:
Niania super daje radę i po dzisiejszym spotkaniu jestem dobrej myśli...
:happy: zobaczymy...

Kluska79 - dzięki!:wink: A dieta widzę, całkiem rozsądna, plus ślimaki i owoce morza...:rolleyes2: mmm... Tylko czekać na efekty. Austria... marzenie... mmm... rewelacja:yes::yes::yes:
Mysza - dzięki!:wink: Misja "całowania" wykonana.:-D Dobre z tymi meduzami!:-D
Pauluneczka_ - ale miło słyszeć tak dobre wieści!:laugh2: Super pomysł z tym basenem.:yes: Ja jestem bardzo zdowolona z siedziska Michasia - bardzo wygodne. No i gratuluję postępów zarówno tych w raczkowaniu, jak i przybieraniu na wadze.:-D
GirlyGirl - Witaj!:biggrin2: Fajnie, że dołączyłaś. Rzeczywiście super masz synka, big boy.:wink: Gratuluję ząbka!:-D
monika_maz - ciężko powiedzieć skąd te zaparcia... czasami może tak bywa.:baffled: Michaś też bierze wszystko na potęgę do buzi, och... te ząbki...:sorry2:
Zytka - gratuluję ząbka!:-D Fajny pomysł z tym bączkiem, też go kupię Michałkowi!:-D

Pozdrawiam!

Witam

A u nas Miśkołak szaleje :-) w złym tego słowa znaczeniu... Ale co tam poradzimy sobie :-)
Wczoraj M mu pokazywał jak sie gra na klawiszach :-D Miki ruszał pampersem w rytm muzyczki :-D i śmiał się do dźwięków ptaszków itp :-) Dziewczyny mówię Wam świetnie to wyglądało :-)

Kluska - zabierzcie mnie:-D zachaczcie o Zieloną :-D Chętnie bym zobaczyła o co chodzi :-)

Dziewczyny z Łodzi - sprawdźcie czy istniejecie :-D znaczy się czy z Was trole nie są :-D i prosimy o zdjęcia :-D

Rekinasia - broniłam się ;-D słowo :-D Ale to do mnie macki wyciągało :-D

Ania_ajra - no to najważniejsza misja zaliczona :-D

Witam! ojojoj co ja mam dziś za dzień :-( Michałek straszecznie marudny:-:)-( wczoraj zjadł na obiadek "jesienne warzywa", w skladzie byly brokuly, kalafior, pataty itd. i mam dzis nieprzyjemnosci z tego powodu, a Michaś wysypke :angry: Kupki nie było, wiec caly dzien sie prezy i jeczy, lapie za uszy itd. i sama juz nie wiem czy to wzdecia czy zabki, ale widzac to jego marudzenie jestem sklonna powiedziec ze to i to:angry::-(
monika_maz- u nas po bananie była katastrofa, wiec narazie sobie odpuscilam i podaje tylko jabluszko no i ostatnio jakas salatke owocowa (sliwki, morele, jablko)
Rekinasia- ale one nawet jak martwe wydaja mi się zywe:-p:rofl2: jak dla mnie....robactwo i juz :-D
Zytka- gratuluje ząbka !!!:-D
Anna_ajra- super powrót do pracy, trzymam kciuki za to żeby było dalej ok, no i za nianie... :tak: mam nadzieje, że sie bedzie spisywac :tak:
Myszaa- no to mieliście ubaw... ;-)
POzdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny.
Dziś jesem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Została wysłana do mnie paczka ( zakupy na allegro) dostałam awiso dziś poszłam odebrać i co... przesyłkę wydano komuś innemu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
O matko ale jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja tego tak nie zostawię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Może któraś orientuje się jake przysługują mi prawa w takim wypadku i gdzie szukac inf na ten temat?

Poczta Polska:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: twór komunistyczny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
co za dziadostwo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry