reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
kluska jak ty jestes na diecie to ja sie juz nie odzywam:zawstydzona/y: chyba w ogóle powinnam przestac jesc ehhh
ale pocieszam sie tym ze czuje jak w pracy kg same lecą bo nie mam czasu nawet myslec o jedzeniu:-p
dzisiaj mamy z mezulem drugą rocznice slubu, wiec wybralilismy sie na obiado-kolacje do restauracji tradycyjnie do tej samej gdzie było wesele:rofl2:
z odparzeniami zostałam zmuszona przez babcie do jazdy po lekarzach:crazy: zła byłam po wczoraj po pracy musiałam jechac tylko po to zeby sie dowiedziec ze mam czesciej wietrzyc dupke:baffled: nic nie dostałam, nawet zakichanej masci, a mamusie kochane próbowały mi wmówic ze to cos powazniejszego:szok: boze, kiedy ja wreszcie zmądrzeje:sorry2: musze byc bardziej konsekwentna i nie dawac sobie tak łatwo wmawiac pewnych rzeczy:wściekła/y::no:

Hej
Hej
Ale żeście naprodukowały :biggrin2:

Ja już nawrócona :-D Wolsztyn - fajny :-D na kilka dni :-D nad jeziorko codziennie szliśmy :-D

A co u mnie - Mikołaj próbuje wstawać przy meblach :-( dziewczyny syn mi szaleje:-) Się śmieje że go z miesiąc przenosiłam albo i dłużej :-D

Aggy - trzymaj się :-) i Kubuś niezłe humorki pokazuje :-)

Ania_ajra - oj toszybko zareagowaliście :-( A jak teraz Michałek??

ladna.ex.panna - spokojnie - ja jechałam boMiki lekko kaszlał:-) kobieta mi tylko powiedziała że nie ma do czego się przyczepić :-) Ale zgadzam się że babcie są najlepsze w wymyślaniu chorób dzieciaczkom :-)

Pozdrawiam

Hej
Dziś wyciągnęłam dziewczyny do miasta Czułam się troche jak dzikus wyciągnięty z klatki nie pamiętam kiedy statnio ruszałam się poza moim osiedlem:dry: Julka była zachwycona szczególnie ze na koniec zaliczyliśmy plac zabaw Oliwce było wszystko jedno;-)
Pod koniec dnia ja już padałam ze zmęczenia za to moja trzylatka dopiero teraz zasnęła:baffled:
Aggy gwarantuję ci że przy dwójce a nawet trójce zorganizujesz się jeszcze bardziej i dasz radę ze wszystkim
Nie wiem jak to było u was ale w moim przypadku przy pierwszym dziecku świat stanął na głowie wszystrko trzeba było układać od początku nawet ( a może przede wszystkim) relacje z mężem Przy Oliwce , poki co nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć
conajwyżej jak pisała Gosia czasu dla siebie coraz mniej

Cloe - ale dajesz radę :-D i z domu wychodzisz :-)

Gosia - zgadzam sie - gryzaczki u nas nie za bardzo pomogły - pomogło na chwilę przed karmieniem przetarcie dziąsełek pieluszką z lodem :-) wtedy na chwilę spokój...

Pozdrawiam

Mysza gdybym to ja jeszcze tylko w domu siedziała chyba by się to źle dla mojej psyche skończyło
Gratulacje dla Mikiego:-D:tak::-) śiłacz mały:-D:tak:
A co do babć one zawsze wiedzą lepiej :tak:skąd ja to znam:tak:

Witam
My dziś jedziemy na szczepienie jak zwykle stres czy dzis przyjma czy moze cos wymyśla chyba zadzwonie i sie dowiem:dry:
U nas Bartek wstaje tez przy stole przy zabawce juz nie posiedzi wstaje sam i nie mozna go zostawić juz na chwile samego nawet na podłodze bo podczołga się do ławy i wstaje :-Dgaduli po swojemu i wydaje z siebie takie śmieszne odgłosy:-D

Gosia78 wydaje mi sie ze dobra organizacja pracy i można zrobić wszystko dzieci idą z małym na spacer akurat kiedy śpi Kuba mi pomaga myć ogóraski;-)i jakoś robota idzie do przodu
dawna cloe ja tak sie czuje jak z moja brygada jade do mojej mamy wyprawa pociagiem potem jeszcze od pociagu kawałek drogi mamy i tez czuje sie jakbym nigdy nie wychodziła ale to jest potrzebne bo inaczej bym sfiksowała:rofl2::baffled:chyba

Myyszaa gratulacje dla małego siłacza:-)

no to dopisze zeby nie było posta pod postem bo widze ze ruchu u nas dzis nie ma my po szczepieniu mały wazy 8200 wszystko ok z nim

Ostatnia edycja:
Cześć

Cloe, Kropecka, Aggy - ja za to nigdy nie przekonam się jak można byłoby zorganizować czas przy jednym dziecku;-):tak:!!!Chyba, że przy trójce;-)!
Muszę przyznać, że brakuje mi czasu dla siebie, nie mówiąc nic o wyjściu na zakupy do Galerii! Przez wakacje trochę wypoczęłam, gdyż miałam męża częściej w domu, niestety wrzesień już blisko i prawie całymi dniami będę sama z dziećmi:-(.

Myszaaa, Ania31 - Gratulacje dla pierwszych Maluszków próbujących się podnosić!!!

Aggy - fajniutkie fochy ma Kubuś:-)!!!Ciekawe po kim odziedziczył charakterek;-):-D!!!

Kluska - spóźnione życzenia dla Dominika i pozostałych półroczniaczków:-)!!!

Ania_ajra - jak czuje się Michałek?

Ika_s - moje też nadal budzą się w nocy na karmienie ok.2-3, a potem kolejne o 6, a budzą się na dobre około7!
Nie przejmowałabym się karmieniem co 3 godziny! Moje Maluszki też jedzą co 3 godziny, 4 godzin by nie wytrzymały!!! Rano piją mleko o 6, później koło9-9.30 znów mleko i zasypiają przy piersi, o 12-13 obiadek, 15-16 deserek, śpią po obiadku lub deserku , a o18-19 kaszka, 20-21 zasypiają.

Buziaki

Witam mamusie!!!

U nas wszystko ok. Wpadłam się przywitać i pozdrowić też. Dziś Miłek skończył 6 miesięcy i chciałam z tej okazji przesłać Wam jego najnowsze zdjęcie tuż po kąpieli :-)

Pozdrawiam i całuję.

reklama
Hej:-)
Maritka za to jak zafundujesz bliźniakom jeszcze jedno rodzeństwo nawet niepoczujesz że masz malucha w domu:tak:;-)
Agawa dobrze że wszystko gra a Miłoszek przeuroczy Kiedy wkońcu zacznie się rok szkolny byś mogła się udzielać jak kiedyś;-)
U nas dziś nie ma wody a ze mnie d...czytałam ogłoszenia zamiast się przygotować ja najzwyczajniej zapomniałam:wściekła/y:

Do góry