reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witajcie kochane! U mnie leci. Dziś mam wolne więc sobie poczytałam co u was. Cieszę się, że wszystko ok :tak: O co chodzi z tą moderatoką kwietniówek ?? Jest trollem i co w zwązku z tym?> Co ona robiła??
W niedziele byliśmy nad oceanem, jak wracaliśmy Michałkowi zaczęła wychodzić wysypka. I to taka olbrzymia, wyglądał jak salamander plamisty:crazy: Pojechałam prosto z trasy do szpitala i zmienili mu antybiotyk. Dzis juz jest taki bliżej swojego normalnego zachowania. Ostatnie 2 dni taki byl marudny, że szok. Dobrze że tato moj jest ze mna...

reklama
dzisiaj pierwszy dzień w pracy. milutkie powitanie i chwila luzu na początek, ale potem pewnie rzadko będę zaglądać
Igor z tatusiem i bardzo dobrze to znosi, kochane moje dziecko. Tylko dziś w nocy 2 pobudki a rano o 6-tej już na dobre! mam oczy na zapałki
testujemy nowe jedzonka, po jabłkach z dynią było troszkę wysypki na buzi, na razie trzymamy się dyni z ziemniakiem i wprowadzę mleko modyfikowane Bebilon Pepti
właśnie, o co chodzi z tym trollem?
buziaki

dlatego ja jestem zwolenniczką wszelkiego rodzaju zjazdów. Wtedy poznaje się dziewczyny w realu i nie ma się wątpliwości że to prawdziwa mamusia a nie jakieś wyimaginowane życie.

taa, u nas na majówkach też były ostre kłótnie gdzie ma być zjazd. W końcu te które się najbardziej kłóciły i które miały w ostateczności blisko do dojazdu w ogóle nie przyjechały :/

mi tez pasuje kazde miejsce od Warszawy do Zakopanego:tak: nad morze to tylko ew.przy okazji jakiegos wyjazdu wakacyjnego :tak:
jejku nawet by mi do głowy do przyszło, ze ktos moze udawac kogos kim nie jest, chyba za głupia na to jestem:-p:rofl2: czasami to chyba objaw jakiejs choroby psychicznej, np.kobiety która nie mogąc miec dzieci kreuje jakies wyimaginowane historie - innego wytłumaczenia nie widze:baffled:

reklama
Dziewczyny tak mnie to zdrzaznilo, ze az poczytalam troche. No jestem w szoku...to musiala byc jakas psychiczna baba, albo i facet :szok: No sama nie wiem, ale jestem w szoku. Takie rzeczy zeby robic to trzeba miec cos glowa. Dla niewstajemniczonych napisze, ze pisala dziewucha, ze jest w ciazy caly czas (tak jak my to robilysmy na forum) urodzila w kwietniu, a teraz niby byla znowu w ciazy- jednak okazalo sie ze taki obrot rzeczy sobie poprostu sama wymyslila, nie ma dziecka...
za spotkaniem jestem jak najbardziej, tylko wiecie jakto ze mna jest. W przyszlym roku chyba rowniez pojade w czerwcu do pl, wiec jesli juz cos bedzaiecie ustalac to wymyslcie czerwiec. Miejsce tez nie bardzo gra role, tylko termin w moim przypadku. Pozdrawiam

Do góry