reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:cool2:
Ja tylko na chwilkę, daję znać, że jestem i witam nową koleżankę!:-D

mikus_a - WITAJ! Śliczna ta Twoja córeczka!:yes:

Pozdrawiam!

reklama
witam sie dziewczyny
malutki spi wiec weszlam na chwilke.... :-D
najka - przepisal mu vit b1 i b6 a potem kwas foliowy i cebion - zobaczymy jak bedzie za ponad 6 tyg bo musze zrobic kontrolne badania i potem z wynikami do lekarza
anna_ajra - bylam w 3 miesiacu z nim u lekarza (akurat w trakcie szczepienia) i powiedzial ze maly jest cos za blady i podejrzewa u niego anemie - powiedzial ze moze sie mylic ale on na wszelki wypadek chce miec wyniki wiec skierowal mnie z nim na morfologie a za 2 miesiace bo wyniki byly zle to znow na morfologie i z moczem....
mikus_a - witam ;-) sliczna jest Julcia - nasz synek zabkuje juz od 4 miesiaca i jeszcze nic nie ma :dry:

Witam się i ja :-D

Żyje ale wracam wcześniej do pracy - narazie na 2h :-D Więc Miki się będzie powoli przyzwyczajał a ja na spokojnie sobie dzień ustawię :-D

Pozdrawiam :-)

Gosia - nie znikam :-D Tylko ostatnio nikt nic nie pisze :-) I cisza się zrobiła - dziewczyny zabiegane - Agawa nie daje znaku życia - pewnie budowa ją absorbuje :-)

Inne poznikały :-)

Więc mam nadzieje że nasza nowa koleżanka nas rozkręci :-D

Ja obiecuje pisać :-D

Cześć

No Mysz znów wywołałaś mnie :-). To prawda budowa budowa jeszcze raz budowa. A poza tym w niedziele był chrzest - chyba już ostatni na lutówkach :-). U nas wszystko ok. Rośniemy codziennie kupkę robimy i jemy ślicznie zupki, pływamy w wanience :-) chlapiąc na cały pokój :-). Teraz grzecznie zabieram się do czytania wątku głównego. Pozdrawiam wszystkie mamcie z dziećmi i witam mikus_a

Witajcie. Ja tylko na chwilkę, przyznać rację Agi:-:)crazy: która napisała wszystko to co ja czuję. Narazie z Misiem jest mój tato. Dzis bylam w pracy az na 9 godzin:szok: Jak widzialam takie maluszki jak iszczaly w wozkach, to az mnie skrecalo:-( Kurczejak mi przykro. Teraz P. karmi misia- on tez chce z nim pobyc troszke, no i tak leci.:-:)-:)-( W przyszlym tygodniu chyba pojde na rozmwe do jakiejs fabryki, ktora pracuje w weekendy- chyba to bedie najlepsze rozwiaznie. Ciezko mi///////:-(

mikus_a- witaj:-). Śliczna córcia.
Ja byłam dzisiaj z Piotrkiem na badaniu krwi w kierunku boreliozy, wprawdzie rumienia nie ma ,a i kleszcza nie widziałam u Piotrka ( u mnie był w marcu)ale to o niczym nie świadczy. Mieszkamy w miejscu gdzie jest zatrzęsienie kleszczy:wściekła/y:. Tego lata 3 osoby z naszej rodziny zostały zarażone i wszystkie 3 na Śląsku:crazy:. Przy okazji zrobią nam też morfologie.
No i już wiadomo że w piątek wieczorem jedziemy na tydzień na północne wybrzeże Chorwacji i zrobimy sobie jednodniową wyprawę do Wenecji:-D:-D, ale się ciesze. Do tego mój mąż oświadczył ,że laptopy zostają w domku ,a telefon będzie wyłączony, ciekawe czy wytrzyma:-)
aggy- ale mi chodziło o samochód tylko dla Ciebie, ja to nawet nie umiem już poruszać się komunikacją miejską, aż wstyd:zawstydzona/y:- wychodzi moje wygodnictwo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Jednak mając dzieci i dojazdy do pracy,później przedszkola, szkoły samochód dla kobiety to duża wygoda.
agawa1- na jakim etepie teraz jesteście z domkiem?
ania31- o naszej służbie zdrowia to już szkoda pisać:wściekła/y:, dzieci powinni przyjmować poza kolejką!!! Coś się zmieniło z oczkiem?

reklama
Witam sie z rana
Kluska79 z oczkiem już lepiej dzis otworzył sam nie trzeba było przemywac juz ropki ale tak dla kontroli chciałam żeby obejrzał to okulista na szczęście jest juz ok:tak:

u nas dzis cieplutko pewnie spacerek jakis zaliczymy z moimi chłopcami:tak:M ma urlop ale pomaga koledze na budowie wiec jesteśmy ciągle sami juz wczoraj miałam dość i wygarnełam mu nic nie pomogło tylko tyle ze ja sobie pogadałam:-(

Pozdrawiam

Do góry