reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny!:cool2:
Wczoraj niestety nie miałam już na nic czasu... Odwiedziła mnie moja bratowa, która zaczęła już III trymestr...:-D uff... a wieczorem zaprosiliśmy naszych przyjaciół, więc trzeba było posprzątać i poodgracać pokoje.:-p

Mysza - dzięki za stronkę o fotelikach!:wink: Mysza, jestem pod wrażeniem!!!:shocked2: Twój Mikuś jeszcze trochę i ruszy przed siebie!!!:-D Co za niespodzianka!:-D
Superbobas z niego!:rofl::-D:rofl:
Gosia 78 - dzięki wielkie za stronkę!:yes:

Pozdrawiam!

reklama
Witam Koleżanki,

jestem skonana. Miałam napisać, ale remontowaliśmy kuchnię i jakoś mi się nie złożyło, bo zap....ałam pomiędzy kuchnią a małym Rumburakiem:-)
Wyszło fajniście, kolorek śliczny, M zamontował mi oświetlenie podszafkowe, kupiłam nowe doniczki - wszystkie identyczne- i przesadziłam te moje badyle, może się opamiętają i odzyskają liście, bo na razie sterczą z doniczek takie smutne kikuty.

Myyszaaa - no nie mogę!! Najmłodszy z wszystkich a już tak kombinuje! Superasty jest!

Na razie Kuba obraca się w łóżeczku na wszystkie strony. Ostatnio siedziałam na balkonie i słyszę, że coś cicho. Myślałam że zasnął. A młody po prostu się obrócił, wykonał kilka skoków na plecach, ściągnął nadajnik "niani" z ochraniacza i antenkę wkładał do buzi, a kabelek owijał wokół siebie. Przeraziłam się, że może się udusić i postawiłam nadajnik za łóżeczkiem, gdzie na pewno (Panie Boże spraw) nie sięgnie.

A wczoraj dałam mu arbuza. Jak włożyłam mu kawałek do buźki to pluł, ale jak dałam do potrzymania skórkę z resztką miąższu (wcześniej zjadłam wszystkie pestki), to ciamkał, aż miło:-) Potem był cały uklejony i musiałam zaraz go wykąpać, bo nie chciał mi się od bluzki odkleić:-D

Spadam, bo znowu słyszę ciszę, a ostatnio cisza przeraża mnie bardziej niż płacz. Odezwę się później
Buziaki

Do góry