reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Hej
Witam się i ja :-D Ania i jak się czujesz po półroku od porodu :-D
Pewnie już nic nie pamietasz:-D Na mojego Miśkołaka półroczku to jeszcze poczekamy :-d
Marcowy chłopak :-D

ladna.ex.panna - to mieliście fajowe wakacje :-)

Gosia 78 - z tym morzem to fantastycznie - mi się marzy zamieszkać gdzieś bliżej morze - w sumie najchętniej w trójmieście:-)

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hej
Ania 31 Anna ajra wszystkiego na naj z okazji pół roczku :tak::-)
U nas lada moment to nastąpi Przy drugim dziecku czas leci mi niesamowicie szybko:shocked2:
Rekinasia gotuję słoiki z buraczkami w zaprawie a miało być "pasteryzować" :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Kiedy ja się poprawię?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ładna ex panna Świtnie że wyjazd udany zdjęcia śiwtne widac że dobrze się bawiliście:tak:
A u nas upałów ciąg dalszy Przynajmniej Oliwka ładnie śpi na dworze:tak:

anna ajra sto lat dla Michasia:-D:-D:-D:-D

a ja dzis dostałam łóżeczko turystyczne expresowa przesyłka:tak:mały póki co zdziwiony ze tak nisko jest:tak::-D

Witam,
dołączam się do życzeń dla półrocznych Bobasków. A ja dopiero wczoraj cieszyłam się, że mamy za sobą 5 miesięcy. Szybko leci ten czas.

ładna.ex.panna - bardzo ładne fotki i Iga jaka fajna już i pogodna.

My dziś po szczepieniu, ja doładowuję akumulatory słoiczkiem Nutelli i kopnijcie mnie w tyłek, jak Wam potem napiszę, że mi waga stoi w miejscu. I oby tylko w miejscu stała po tych 180g. Mania nie znosi upałów i siedzę w domu, wszystkiego mi się odechciewa i całkiem mi odbija.
Pzdrawiam cieplutko, a nawet upalnie.

Cześć dziewczyny!:cool2:
Ugotowałam dzisiaj dla Michasia gołąbka (takiego z hodowli). Męża kolega z pracy ma na działce gołębie i się zaoferował... Fajnie, bo są to "czyste" trzy-tygodniowe młode. Zobaczymy, czy synkowi posmakują z marcheweczką i pietruszką.

Dziękuję dziewczyny za życzenia
:-D i wzajemnie!:wink:

dziewczyny - czy można podawać naszym maluszkom gotowane buraczki
czerwone?:confused::confused::confused:

Mysza - owszem, myślałam już nad fotelikiem. Nawet chodziliśmy w trójkę po sklepach i decydowaliśmy się na RECARO Young Sport. A Ty o jakim myślałaś?:confused:
Co do ćwiczeń, to mam zamiar kupić sobie rower...:-p
Dziękuję, czuję się dobrze, choć blizna po cesarce czasami mnie jeszcze zaboli.:baffled: Wcale nie czuję by minęło już pół roku... dziwne, a zarazem fajne uczucie, gdy dzidzia jest taka pocieszna i zdrowo rośnie.:-D
Ika_s - masz rację, co do tych super figur po ciąży i powrotu do pracy :dry:- jakaś masakra... :baffled:
cloe - tak to właśnie jest z dziećmi, ciężko cokolwiek zrobić w domu...
Co do przedszkola, to szczerze mówiąc nie wiem.:sorry2:
patrysia - :-)
Kluska79 - widzę, że ten sam fotelik wpadł nam w oko!:-D Fajnie, że Dominik jest taki kochany... a Piotruś będzie miał zapewne dużo do poopowiadania.:yes:
Do Chorwacji... super! Dla mnie byłoby to jeszcze za daleko.
Ania31 - :-)
Rekinasia - dlaczego masz tyle delegacji, co to za branża?
ladna.ex.panna - witaj po urlopie!:happy2: Rzeczywiście jest ta Twoja mała niesamowicie fajniutka!

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
rekinasia - jasne ze bym wpadla ale nie mam czym :dry::-(
ladna.ex.panna. - musze przyznac ze macierzynstwo Ci sluzy sliczniutko wygladasz a juz o malutkiej nie mowie bo bym chyba nie skonczyla sie wypisywac na temat jej urody - wkoncu po mamusi :-)

znow pojawil sie nasz polroczniak wszystkiego anj dla Michalka sto lat sto lat

chyba bede musiala dokonczyc potem bo maly sie obudzil a wybieramy sie ze znajoma na spacerek :-D

do potem
aha ale musze sie pochwalic jak moj malutki slicznie mowi "dzidzi" :-D:-D wlasnie teraz krzyczy hihih

Do góry