reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć Dziewczyny,

dzięki, trochę mnie uspokoiłyście. Niech pediatra swoją drogą i tak go obejrzy, ale już nie będę świrować

Przyszlirodzice - oooogromne gratulacje!!!:-)

Gosia - ja zupkę wprowadzałam tak: 1 dzień - 5 łyżeczek, nie było bólu brzuszka, wzdęć, reakcji alergicznej, więc drugiego dnia 1/3 słoiczka, resztę wywaliłam. Trzeciego dnia pół słoiczka. Na razie na tej dawce się zatrzymałam. Jeszcze się boję dać mu cały słoiczek.
A Jasio prześliczny! Masz super synka!

Kubuś miał dziś dobry poranek, a teraz marudzi. Chyba znowu na tą pogodę, bo jakaś taka w kratkę.
Muszę iść na zakupy, a strasznie mi się nie chce. Która z Was pójdzie za mnie?:-p

Witam
przyszlirodzice GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

mały usnał a ja kombinuje od wczoraj podłaczenie nagrywarki i udało sie w końcu ale ż jestem uparta :-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-)
Kacper sie cieszy w koncu mówi nagrasz mi ulubione piosenki
czego sie nie robi dla dzieci
Bartek dzis w nocy troszkę lepiej ale i tak daleko do tego co było
w sobote sie dowiedziała ze siostra M chodzi w ciązy jest w 2 miesiacu czyli urodzi cos koło stycznia tak jak ja:tak:

Witam Maminki!

Jesteśmy po chrzcinach! :) Marcelinka była grzeczniutka w Kosciółku, na zdjęciach też dzielnie pozowała-już nie mogę się doczekać żeby zobaczyc jak wyszły :) Imprezka też się udała więc jestem szczęsliwa :) Wczoraj pojechaliśmy do mojej pracy, bo musiałam złożyć podania o urlop wyp. i wychowawczy, na razie napisałam na 2 lata z możliwością przedłużenia jeszcze na rok, zobaczymy… Klamka zapadła :/
A tymczasem moje dzieciątko przesypia pięknie nocki- hurra!!!! Zasypia ok. 21 i budzi się przed 5, czasem po 4,ale dla mnie to już rano :) Potem jeszcze zasypia po cycusiu oczywiście, budzi się ok. 7-8 troche się pobawimy i znowu cycus i spanko :) I dzień Marcelinka zaczyna tuz przed południem :)

Gosia78- wreszcie się odezwałaś :) ufff… A Jaś cudo :)

kropecka, Mysza- witajcie po urlopikach :) Super zdjęcia!!! Nauczcie mnie wstawiać tak zdjęcia do posta.

aggy- najważniejsze,że się dobrze bawiłaś :) Ale imprezka z przygodami niemałymi :( Mam nadzieję,że życie szwagierka będzie miała udane i szybko zapomni o tych weselnych przygodach :) A co do tego odginania to moja Marcelinka robiła tak i teraz czasem tez jej się to zdaża, ale wcześniej po odłożeniu do łóżeczka robiła taki łuk i też się martwiłam, co gorsza trzymałam jej tą główkę,żeby nie odginała bo się bałam… Dla mnie to wyglądało strasznie… Teraz już rzadko a prawie,że wcale jej się to nie zdaża,więc myslę że to etap przejściowy i się nie martw :)

Dawna Cloe- my w tym roku tez nici z wyjazdu rodzinnego na urlop:( Ale to ja jestem cykor, mój M nie widzi zadnego problemu :) Planuję do moich rodziców pojechac z Marcelinką w połowie lipca na troche- może się uda :)

Ania31-ale Ty musisz mieć wesoło ze swoja czwóreczką:) Szkoda,że dziadkowie zawiedli chłopców w takim ważnym dla nich dniu… :(

Ania_ajra- :)

przyszlirodzice-brawo, brawo!!!!Gratuluję!

Miłego dzionka!

Zytka - :-), super, że chrzciny udane, czekamy na zdjęcia!
przyszlirodzice - gratulacje!!!:-)

Chłopaki na spacerze z tatą a ja póki pusto w domku troszkę sprzątam i powoi przygotowuję się do wyjazdu do rodziców. Jasiek podrósł i trochę obawiam się tej 8-o godzinnej podróży bo pewnie tym razem nie będzie chciał spać przez całą drogę...:-(

Pozdrawiam cieplutko.

reklama
Jest ostatnio tak ciepło,że mało co spędzamy czasu na dworze, mały wstaje przed 6 ,a po 8 znowu idzie spać. wstaje przed 11 i jest już gorąco:-(
Wczoraj dopiero o 18 byliśmy na dworku.
Myyszaaa- nie mam dostępu do Twojego opisu, może jakieś streszczenie;-)
Dawna cloe- zmieściłam to o co prosiłaś na wątku urlopowym. Ja bym się cieszyła gdyby mi teściowa tak zabierała starsze dziecko, niestety pomimo że nie pracuje i mieszka 20 km od nas zdaża się to baaardzoo rzadko:baffled:
Zytka- fajnie ,że chrzciny udana i gratuluje grzecznej córci.

Do góry