kropecka - teraz tak czytam co napisalam i jednak zle to sformulowalam
chodzilo mi o to ze dzieci ktore sa jeszcze nie ochrzczone nie powinny ogladac sie w lustrze :-) a po chrzcie to juz chyba wolno
aggy - jak tam twoj pececik
;-) Kubus pewnie przespi cala msze tak bylo z moim a jak sie obudzil to ogladal sufit bo jest caly pomalowany tu golabki tam jeszcze cos :-) pokaz nam zdjecia jak wygladal
bawcie sie!
annaagnieszka - gratulacje i oby tak dalej :-)
ania31 - a szkoda tylko nerwow na te baby w przychodniach
przyszlirodzice - nadrobisz to i z genialnym wynikiem
oliwka11 - no lala bedzie z Ciebie na tym chrzcie
;-) a zdjecie z Bartusiem masz super zreszta Oliwka tez sliczniutka dziewczynka jak mamusia - dziecie masz wspaniale a ciuszki dla maluchow sa przesliczne
rmonka - aaaaa chyba ze tak to juz inna sprawa
ale wazne ze jest ok ;-) jak bedziesz gotowa to opowiedz
kluska79 - wiem cos na ten temat bo jak Sewek zasnie na dluzej a juz wszystko co mam do zrobienia sobie porobie to juz z nudow nie wiem co mam z soba zrobic
mnaim mnaim ogrodowe pomidorki palce lizac zreszta wszystkie ogrodowe ciamka sa smaczne :-)
anna_ajra - moj juz sloiczkowe sprawy zna chyba wszystkie jakie byly mozliwe od 4 mieisaca no i niezle przy tym wyglada - wrzuce kiedys zdjecia jaki jest umorany
ladna.ex.panna - dzisiaj zabawa az bedzie wrzala tez bym chciala isc na imprezke
rekinasia - oj ktregoslup wiem cos o tym a to strasznie boli!
a na piersi to tez slyszalam o zimnej kapuscie
no kja sie juz troche rozpisalam i jestem juz w temacie :-)
kurcze dziewczyny powiedzcie mi czy wam tez tak po porodzie zaczely wypadac wlosy
mnie to sie wydaje ze gorzej niz w czasie ciazy :-( ja polowe wlosow przy kazdym myciu i czesaniu potrafie wyciagnac
to jest masakra - poszlam do apteki bo reklamowali w tv "capivit piekne wlosy" i to kupilam zobaczymy jak efekty po tym ale pisze ze dopiero po 2-3 miesiacach - poczekamy i zobaczymy
ale ja chyba zdaze wylysiec niz nabrac tej gestosci
heh to chyba na tyle :-) pozdrawiamy