reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

od wczoraj mam problem z kręgosłupem, wczoraj bolał mnie tylko odcinek szyjny a dzisiaj aż do połowy pleców, jestem połamana i z trudem się ruszam :-( na dodatek walczę z zapaleniem piersi, zaczęło się wczoraj, mam czerwoną plamę na piersi i temp.37,4. robię okłady z lodu i biorę ibuprom, mam nadzieję, że przejdzie
wczoraj wieczorkiem wyrwałam się na imprezkę, bo występowała Gaba Kulka, którą uwielbiam, był catering i zjadłam trochę czarnych oliwek + wypiłłam lampkę czerwonego wina. dzisiaj Igi miał rano w kupie smużki krwi :-(

reklama
Aggy 3 razy padał mi układ chłodzenia, 2 razy procesor, nie działa czytnik kart, 2 razy padał napęd.... Ale w serwisie okazało sie ze kilka osob miało takie same sytuacje... (moja pierwsza naprawa byla po 0,5 roku uzytkowania) Mozliwe ze byla partia wadliwa.
Z tego Kubusia to spryciarz jest...moj maly to ciapek przy nim;-)
ładna ex.panna dobrej zabawy!!!!!!!!!!!!
Rekinasia zdrowiej!!!!!!!!!!!!!!! na zapalenie piersi dobre sa okłady z kapusty, z tego co pamietam.

a oto moje dzisiejsze zakupy...dla barusia komplecik a dla panny sukienka i bluzka ze spódniczkaa, kapulusik
7beb90b46a44061c88510ec844bcc837,5,19,0.jpg
45f26e6a3ee96b39ade4f9ffc6796ec4,5,19,0.jpg
5dd13f43760b495850ce0395a3a1afa6,5,19,0.jpg
361e28ea52d5ecb44ca3c8c178cf0227,5,19,0.jpg

Oliwka jednym słowem zakupy udane a twoja sukienka świetna dziś rozglądałam się za czyms na chciny dla mnie i niestety to co wcisnę szyte jak na starą babę to co mi się podoba wejdzie na jedną nogę:dry:
Aggy jutro wielki dzień dla Kuby nasz nastapi w pierwsą niedziele lipca oby wszystko poszło ok.
Ładna ex panna udanego weselicha:tak:
rekinasia oszczędzaj się przez weekend a jak nie minie to pędź d

kropecka - teraz tak czytam co napisalam i jednak zle to sformulowalam :-D chodzilo mi o to ze dzieci ktore sa jeszcze nie ochrzczone nie powinny ogladac sie w lustrze :-) a po chrzcie to juz chyba wolno :happy2:
aggy - jak tam twoj pececik :confused:;-) Kubus pewnie przespi cala msze tak bylo z moim a jak sie obudzil to ogladal sufit bo jest caly pomalowany tu golabki tam jeszcze cos :-) pokaz nam zdjecia jak wygladal :-D bawcie sie!
annaagnieszka - gratulacje i oby tak dalej :-)
ania31 - a szkoda tylko nerwow na te baby w przychodniach :no:
przyszlirodzice - nadrobisz to i z genialnym wynikiem :tak:
oliwka11 - no lala bedzie z Ciebie na tym chrzcie :tak:;-) a zdjecie z Bartusiem masz super zreszta Oliwka tez sliczniutka dziewczynka jak mamusia - dziecie masz wspaniale a ciuszki dla maluchow sa przesliczne
rmonka - aaaaa chyba ze tak to juz inna sprawa :happy: ale wazne ze jest ok ;-) jak bedziesz gotowa to opowiedz :happy:
kluska79 - wiem cos na ten temat bo jak Sewek zasnie na dluzej a juz wszystko co mam do zrobienia sobie porobie to juz z nudow nie wiem co mam z soba zrobic :-p mnaim mnaim ogrodowe pomidorki palce lizac zreszta wszystkie ogrodowe ciamka sa smaczne :-)
anna_ajra - moj juz sloiczkowe sprawy zna chyba wszystkie jakie byly mozliwe od 4 mieisaca no i niezle przy tym wyglada - wrzuce kiedys zdjecia jaki jest umorany :laugh2:
ladna.ex.panna - dzisiaj zabawa az bedzie wrzala tez bym chciala isc na imprezke
rekinasia - oj ktregoslup wiem cos o tym a to strasznie boli! :no: a na piersi to tez slyszalam o zimnej kapuscie

no kja sie juz troche rozpisalam i jestem juz w temacie :-)
kurcze dziewczyny powiedzcie mi czy wam tez tak po porodzie zaczely wypadac wlosy :confused::confused: mnie to sie wydaje ze gorzej niz w czasie ciazy :-( ja polowe wlosow przy kazdym myciu i czesaniu potrafie wyciagnac :szok::szok: to jest masakra - poszlam do apteki bo reklamowali w tv "capivit piekne wlosy" i to kupilam zobaczymy jak efekty po tym ale pisze ze dopiero po 2-3 miesiacach - poczekamy i zobaczymy :tak: ale ja chyba zdaze wylysiec niz nabrac tej gestosci :wściekła/y:

heh to chyba na tyle :-) pozdrawiamy

Witam laseczki. Nie zgadniecie co zrobiłam. Taka ze mnie głupia piczka, że aż śmia mi się chce. W moim kompiu dała sobie to opcje zapamiętywania hasła i logowałam się tylko 2 razy, a dalej już samo się robiło i zapomniałam hasła:nerd::-)Ale już mje odzyskałam. A więc się wczasuje. Lo0t był ogólnie udany, jedynie przy starcie michaś się okropnie darł, a pozniej juz bylo ok. Nadbagazu mialam 12 kg! ale za niego ni9e zapłaciłam bo sie nademna zlitowano- jak zobaczył odprawiajacy, że mam dzidzie. Wczoraj mielismy chrzciny...jestem zajechana dzis jak wol. NIe moglismy znalesc zadnej restauracji i musielismy robic w domu przyjecie na 30 osob!!!:-D Nie mam teraz czasu wkleic zdjec, zrobie to jak znajde chwilke. Pozdrawiam was wszystkie moje cioteczki i przepraszam, że nie odpisuje ale nie bardzo mam czas:blink: Jak tylko znajde chwilke to odpisze.

Hej
Żyje :-D

Dziewczyny nie odpisuje bo tylko na chwilę :-D

Mikolaj - przeszedł chrzest bojowy :-D Dwa razy już był w restauracji z mamą i zachowywał się wspaniale - (znaczy się nie zapeszajmy:-D żeby mi nie zrobił jazdy jak za tydzien na obiedzie bedziemy :-D)

Pozdrawiam :-D

hej
Mysza oby tak dalej:-)Ja również liczę że na chcinach a przede wszystkim w restauracji \oliwka nie da czadu
patrysia włosy akurat mi nie wypadaja ale za tostrasznie rogowacieje naskórek Moje stopy łokcie i dłonie wyglądają jak..... pominę określenia Łykam skrzyp polny trzy razy dziennie i smaruje sie dermosanem Poki co efekt mało widoczny
a dziś moje dziecię poraz pierwszy zjadło jabłko z marchewka i smakowało:tak:

reklama
Do góry